Yeme & İçme 1 ay Elmalı kurabiye yaptım, sever misiniz? BuBenimNickim Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Bugün elmalı kurabiye yaptım çok beğendim 😋 sizde elmalı kurabiye sever misiniz? Elmalı kurabiye yaptım, sever misiniz? Görüş Yaz 23 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Winterstayed Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eig 100% 1 ay @BuBenimNickim iyi günler, yeni üyeyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni gördüm ve yazdım, bir kıza sormam daha doğru olur diye düşünüyorum. Rica etsem ulaşır misin? dm atamadım xperim yetmiyormuş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eig 99% 1 ay Severim bir tadına bakmak isterdim. Adres atsam karşıya ödemeli kargolarmısın :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 889 görüş paylaştı. Evet seviyorum ama biri bana yaptığı zaman kendim yapınca sevmiyorum ya Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
asiikısss Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eig 98% 1 ay Severim ilkokuldayken yerli malinda annem yapardi 🤭 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 382 görüş paylaştı. bayılırım bir kaç gün sonra yapmayı düşünüyordum bendeeline sağlık bu arada afiyet olsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör KremalıKraker 1 ay iç harcını yaptım kahvaltıda onu yiyeceğim margarinlehamurunu yapamadım çünkü fırın müsait değildiartık başka bir zamana :) Yorumla
Legalpainn Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Çok severim. Ben de yanına damla sakızlı Türk kahvesi yapayım knk. Balkona çökelim. Titreyerek ama açık havada yiyelim. Xdxd Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Yoda Yaş: 107 , eig 100% 1 ay Elmalı pasta severim aynı şey mi? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Bu ne böyle çiğ köfte gibi ya. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,8b görüş paylaştı. Elmalı kurabiye seviyorum birde tarçın ile Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
siyahlarblack Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 100% 1 ay En son yıllar önce yemiştim, seviyordum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Güzelde pudra şekeri olsa daha iyi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b görüş paylaştı. Severim😋 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
EringecHayri Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 99% 1 ay Hayır sevmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,1b görüş paylaştı. Severim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Pek sevmem. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sertsevenadammm Takip Et Yoda Yaş: 42 , eig 62% 1 ay Getir de yiyek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 30 1 ay Çok severim eline sağlık. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 97% 1 ay Yeme & İçme konusunda 564 görüş paylaştı. Severimmm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 36 , eig 31% 1 ay Yeme & İçme konusunda 856 görüş paylaştı. Cok severim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
@BuBenimNickim iyi günler, yeni üyeyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni gördüm ve yazdım, bir kıza sormam daha doğru olur diye düşünüyorum. Rica etsem ulaşır misin? dm atamadım xperim yetmiyormuş
Severim bir tadına bakmak isterdim. Adres atsam karşıya ödemeli kargolarmısın :)
Evet seviyorum ama biri bana yaptığı zaman kendim yapınca sevmiyorum ya
Severim ilkokuldayken yerli malinda annem yapardi 🤭
bayılırım bir kaç gün sonra yapmayı düşünüyordum bende
eline sağlık bu arada afiyet olsun
iç harcını yaptım kahvaltıda onu yiyeceğim margarinle
hamurunu yapamadım çünkü fırın müsait değildi
artık başka bir zamana :)
Çok severim. Ben de yanına damla sakızlı Türk kahvesi yapayım knk. Balkona çökelim. Titreyerek ama açık havada yiyelim. Xdxd
Elmalı pasta severim aynı şey mi?
Bu ne böyle çiğ köfte gibi ya.
Elmalı kurabiye seviyorum birde tarçın ile
En son yıllar önce yemiştim, seviyordum
Güzelde pudra şekeri olsa daha iyi
Bayılırım da yapan yok
Severim😋
Hayır sevmem
Severim
Pek sevmem.
Getir de yiyek
Çok severim eline sağlık.