Yeme & İçme Elmalı kurabiye yaptım, sever misiniz? BuBenimNickim Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bugün elmalı kurabiye yaptım çok beğendim 😋 sizde elmalı kurabiye sever misiniz? Elmalı kurabiye yaptım, sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Elmalı kurabiye seviyorum birde tarçın ile 0 0 Yorumla
Winterstayed Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl @BuBenimNickim iyi günler, yeni üyeyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni gördüm ve yazdım, bir kıza sormam daha doğru olur diye düşünüyorum. Rica etsem ulaşır misin? dm atamadım xperim yetmiyormuş 0 0 Yorumla
asiikısss Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Severim ilkokuldayken yerli malinda annem yapardi 🤭 1 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl bayılırım bir kaç gün sonra yapmayı düşünüyordum bendeeline sağlık bu arada afiyet olsun 1 1 Yorumla KremalıKraker +1 yıl iç harcını yaptım kahvaltıda onu yiyeceğim margarinlehamurunu yapamadım çünkü fırın müsait değildiartık başka bir zamana :) Yorumla
Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çok severim. Ben de yanına damla sakızlı Türk kahvesi yapayım knk. Balkona çökelim. Titreyerek ama açık havada yiyelim. Xdxd 1 0 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Severim bir tadına bakmak isterdim. Adres atsam karşıya ödemeli kargolarmısın :) 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet seviyorum ama biri bana yaptığı zaman kendim yapınca sevmiyorum ya 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 566 cevap paylaştı. Elmalı pasta severim aynı şey mi? 0 0 Yorumla
siyahlarblack Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl En son yıllar önce yemiştim, seviyordum 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Çok severim eline sağlık. 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cok severim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Elmalı kurabiye seviyorum birde tarçın ile
@BuBenimNickim iyi günler, yeni üyeyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni gördüm ve yazdım, bir kıza sormam daha doğru olur diye düşünüyorum. Rica etsem ulaşır misin? dm atamadım xperim yetmiyormuş
Severim ilkokuldayken yerli malinda annem yapardi 🤭
bayılırım bir kaç gün sonra yapmayı düşünüyordum bende
eline sağlık bu arada afiyet olsun
iç harcını yaptım kahvaltıda onu yiyeceğim margarinle
hamurunu yapamadım çünkü fırın müsait değildi
artık başka bir zamana :)
Çok severim. Ben de yanına damla sakızlı Türk kahvesi yapayım knk. Balkona çökelim. Titreyerek ama açık havada yiyelim. Xdxd
Severim bir tadına bakmak isterdim. Adres atsam karşıya ödemeli kargolarmısın :)
Evet seviyorum ama biri bana yaptığı zaman kendim yapınca sevmiyorum ya
Güzelde pudra şekeri olsa daha iyi
Bayılırım da yapan yok
Elmalı pasta severim aynı şey mi?
Bu ne böyle çiğ köfte gibi ya.
En son yıllar önce yemiştim, seviyordum
Çok severim eline sağlık.
Severimmm
Cok severim
Severim😋
Hayır sevmem
Severim