Yeme & İçme 1 ay Bu sabah kahvaltınızda neler yediniz ve kiminle? izmirli_beyy Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bu sabah kahvaltınızda neler yediniz ve kiminle? Bu sabah kahvaltınızda neler yediniz ve kiminle? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BeyoğluFenomen Takip Et Yoda Yaş: 38 1 ay Yeme & İçme konusunda 444 görüş paylaştı. Sabah kahvaltımda dünden kalma pizza vardıNutellaPeynirTahin helvaSüzme yoğurt ZeytinBunlar sürekli olur pizza 🍕 hariç 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b görüş paylaştı. Çurba içtim tek başıma 0 0 Yorumla
İsa_32 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 100% 1 ay Bu alar kiloma dikkat etmem gerektigini dusundugum icin domates salatalik zeytin peynir yumurta yiyorum sadece 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 25 , eig 48% 1 ay Yeme & İçme konusunda 4,3b görüş paylaştı. Peynirli omlet tek başıma 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 13,2b görüş paylaştı. Poğaça yedim yalnız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Sabah kahvaltımda dünden kalma pizza vardı
Nutella
Peynir
Tahin helva
Süzme yoğurt
Zeytin
Bunlar sürekli olur pizza 🍕 hariç
Çurba içtim tek başıma
Bu alar kiloma dikkat etmem gerektigini dusundugum icin domates salatalik zeytin peynir yumurta yiyorum sadece
Peynirli omlet tek başıma
Poğaça yedim yalnız