Yeme & İçme 2 ay Doğum günüm için 4 kişilik pasta alacağız, ne kadar tutar? aslıı_449 Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 pasta fiyatları ne kadar biliyor musunuz? ne zamandır almadığımdan bilmiyorum Doğum günüm için 4 kişilik pasta alacağız, ne kadar tutar? Görüş Yaz 35 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Richardgör Takip Et Master Yaş: 33 , eig 97% 2 ay Yeme & İçme konusunda 893 görüş paylaştı. https://www.carrefoursa.com/ozel-cikolatali-fistikli-4-6-kisilik-pasta-p-20000183 0 0 Yorumla
JustLikeu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eig 96% 2 ay Son gelen zamdan sonra 4 kişilik yani En küçük boy pastalar 100 tl civarı oldu. Pastanede çalışmıştım ordan biliyorum. 0 0 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 97% 2 ay En az 100 TL'yi gözden çıkarın. Bu en iyimser rakam. Bu fiyata bulursanız kaçırmayın hatta. Tabii kalitesi de önemli. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 13,3b görüş paylaştı. 100-150 arası tutabilir. ama fiyatlar pahalı 0 0 Yorumla
m FloraBacchus Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 312 görüş paylaştı. 120 lira felan tutar o fiyatlar pastalar.Tabii yaşadığın şehire ilçeye göre değişir. 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 788 görüş paylaştı. En son 4 kişilik pastayı 140 a almıştım. Daha da artmış olabilir. 0 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Ula gir bi pastaneye zaten hadi hiç olsun 70 lira tutar ne var yani 0 10 Yorumla _ROOT_ 2 ay Reis 70 e kuru pasta alırsın anca bu ara 😂 Yorumla aslıı_449 2 ay aldın mı cevabı :D 70 olmaz yani bence de Yorumla Furious-A 2 ay Ben 70 e aldım valla geçen hafta sizi ve yaşadığınız yeri bilemem bilemem Yorumla _ROOT_ 2 ay O 4 kişilik değildir bence Yorumla _ROOT_ 2 ay Bu arada nerde yasiyon sen aldın 70 Yorumla Furious-A 2 ay @_ROOT_ ne 4 kişisi olum 6 kişilik oturduk yedik valla :d ordu Yorumla _ROOT_ 2 ay Reis harbi merak ettim bu sefer nereden aldın o pastayı Yorumla Furious-A 2 ay @_ROOT_ pastaneden dostum nerden olacal belki 1 bilemedin 2 gunluk pastada olabilir ama ona ragmen bile taze idi Yorumla _ROOT_ 2 ay Ya tamam ne pastaymış afiyet olsun 😂 Yorumla naber_nassın_iyilik 2 ay 70 e kuru pasta alırsın ama kupkuru pastadır o Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 29 , eig 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 616 görüş paylaştı. Marketlerde uyguna bulursun pastaneden alırsan pahalı 0 0 Yorumla
Kayda Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 90% 2 ay Trendyoldan falan alırsanız bazen kupon oluyor indirimli alırsınız 1 0 Yorumla
atarlikiz52 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay Alicaginiz pastaya gore degisiyor ben duz pasta aldim 2 ay once 200 odedim. Ama burdaki pastanede 4 kisilik pastalar 400 civari. 0 0 Yorumla
yinemis Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay @ seksikomodoejderi şayet burdaysan ve bu paylaşımı görüyorsan engelimi kaldır lütfen. Bir şey diyecem sonra hesabımı silicem ve çekip gidicem.Lütfen 😔 1 0 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Bilge Yaş: 30 , eig 98% 2 ay İstanbul sa 200 civarı. Bu arada iyi ki doğdun 🎂 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 52% 2 ay Bulunduğun şehire göre değişiyor ama 60₺ yeterli 0 0 Yorumla
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 97% 2 ay BİM in yaş pastası 38.5 tl ondan al yeter size 0 0 Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 93% 2 ay Aldığınız zaman banada gönderin göz hakkı ahah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
24Görüş
https://www.carrefoursa.com/ozel-cikolatali-fistikli-4-6-kisilik-pasta-p-20000183
Son gelen zamdan sonra 4 kişilik yani En küçük boy pastalar 100 tl civarı oldu. Pastanede çalışmıştım ordan biliyorum.
En az 100 TL'yi gözden çıkarın. Bu en iyimser rakam. Bu fiyata bulursanız kaçırmayın hatta. Tabii kalitesi de önemli.
100-150 arası tutabilir. ama fiyatlar pahalı
120 lira felan tutar o fiyatlar pastalar.
Tabii yaşadığın şehire ilçeye göre değişir.
En son 4 kişilik pastayı 140 a almıştım. Daha da artmış olabilir.
Ula gir bi pastaneye zaten hadi hiç olsun 70 lira tutar ne var yani
Reis 70 e kuru pasta alırsın anca bu ara 😂
aldın mı cevabı :D 70 olmaz yani bence de
Ben 70 e aldım valla geçen hafta sizi ve yaşadığınız yeri bilemem bilemem
O 4 kişilik değildir bence
Bu arada nerde yasiyon sen aldın 70
@_ROOT_ ne 4 kişisi olum 6 kişilik oturduk yedik valla :d ordu
Reis harbi merak ettim bu sefer nereden aldın o pastayı
@_ROOT_ pastaneden dostum nerden olacal belki 1 bilemedin 2 gunluk pastada olabilir ama ona ragmen bile taze idi
Ya tamam ne pastaymış afiyet olsun 😂
70 e kuru pasta alırsın ama kupkuru pastadır o
Marketlerde uyguna bulursun pastaneden alırsan pahalı
Trendyoldan falan alırsanız bazen kupon oluyor indirimli alırsınız
Alicaginiz pastaya gore degisiyor ben duz pasta aldim 2 ay once 200 odedim. Ama burdaki pastanede 4 kisilik pastalar 400 civari.
@ seksikomodoejderi şayet burdaysan ve bu paylaşımı görüyorsan engelimi kaldır lütfen. Bir şey diyecem sonra hesabımı silicem ve çekip gidicem.
Lütfen 😔
İstanbul sa 200 civarı. Bu arada iyi ki doğdun 🎂
Bulunduğun şehire göre değişiyor ama 60₺ yeterli
Bu sene martta 150 ye mi ne almıştım
150. 130 en fazla 160 olur
tahmini 150 civarı olur heralde
BİM in yaş pastası 38.5 tl ondan al yeter size
Pastaci dukkani mi burasi
Aldığınız zaman banada gönderin göz hakkı ahah
4 kişi mi sadece