Yeme & İçme 1 ay Bursa'nın pideli köftesi mi güzel, iskenderi mi? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bursa'nın pideli köftesi mi güzel, iskenderi mi? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Sükût_uHayâlFenomen Takip Et Yoda Yaş: 38 1 ay Iskender.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
s PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 27 , eig 78% 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b görüş paylaştı. İskenderi 😋 muhteşem oluyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 97% 1 ay Ahh şöyle bi iskender olsa da yesek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 7 yorumu gör ahusiderinn00 1 ay Resimdeki iskender dimi Yorumla Boavistaa 1 ay Köfte 😥 Yorumla ahusiderinn00 1 ay Zaten seni denemiştim köfte dixektim 😅 Yorumla Boavistaa 1 ay İnanmış gibi yapayım :D Yorumla ahusiderinn00 1 ay Yap bari 😄 Yorumla Elorq3 1 ay ahusiderinn00 sehir bursa mi senin Yorumla ahusiderinn00 1 ay hayir Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b görüş paylaştı. İskender. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 32 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b görüş paylaştı. İskender Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DentexXx Takip Et Xper 3 Yaş: 34 1 ay İskender. Pideli köfte hikayeden bir yemek. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
zalando Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eig 100% 1 ay İskender Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Elorq3 1 ay sehir bursa mi sizin Yorumla
cowboy3706 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 98% 1 ay İskender Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,2b görüş paylaştı. İskenderi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Carlosmalibu Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 ay Köfte... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Iskender..
İskenderi 😋 muhteşem oluyor
Ahh şöyle bi iskender olsa da yesek
Resimdeki iskender dimi
Köfte 😥
Zaten seni denemiştim köfte dixektim 😅
İnanmış gibi yapayım :D
Yap bari 😄
ahusiderinn00 sehir bursa mi senin
hayir
İskender.
İskender
İskender. Pideli köfte hikayeden bir yemek.
İskender
sehir bursa mi sizin
İskender
İskenderi
Köfte...