Yeme & İçme Turşu suyunun iyisi limondan mı yoksa sirkeden mi olur? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aklıma neşeli günler filmi geldi 😄 bence limondan yapılır. Limon Sirke Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Turşu suyunun iyisi limondan mı yoksa sirkeden mi olur? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AyTanrıçasıHekate Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 +1 yıl Bence sirkeden daha iyi olur. Biz ikisiyle de denedik ben sirkeli olanı daha çok sevdim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sirke bence 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Bence sirkeden olur ama çoğu insan kullanamıyor ağır geliyor 1 0 Yorumla
Tanertr Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 63% +1 yıl Allah rahmet eylesin. Hala hatırlanıyorlar. Unutmayalım 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Anama sordum ikisi de olur yavrum diyor 🤣🤪 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence sirkeden daha iyi olur. Biz ikisiyle de denedik ben sirkeli olanı daha çok sevdim.
Sirke bence
Bence sirkeden olur ama çoğu insan kullanamıyor ağır geliyor
Allah rahmet eylesin. Hala hatırlanıyorlar. Unutmayalım
Anama sordum ikisi de olur yavrum diyor 🤣🤪
hiç fark etmez ikisi de güzel
Sirke olur elbette
Kesinlikle sirke
Sirke
Sirke
Limon
Sirke
Limon