Sevmediğiniz yemekler var mı?

Sevmediğiniz yemekler var mı?
Düşündüm de yokmuş. Yemek seçmem her şeyi yerim elbette mezhebimce caiz olanları.
Soru görseli yaprak sarması ve siz sevmiyorsunuz öyle mi? 😱
Sakatat. Evde yapılmaz şükür ki. 🙄
Çok mu severdiniz...🙄
Afiyet olsun. 🙄😄
Wow teşekkürler EİG için. 🙂🍀
Görüş
22Görüş
Evet ciğer ve sakatat yemekleri sofraya oturmadan engel zira kokuları beni hasta etmeye yetiyor.
Merhaba,
Aslında yemek konusunda sevmediğim bir yemek yok ama şöyle bir şey söylemek isterim ki sadece bal yiyemiyorum
Hallo,
Yemeğe saygım vardır her zaman sofraya oturmamak sofra ve yemeğe saygısızlık olur.
Sevmediğim ya da tüketmediğim bir çok yemek var onlardan yemem olur biter, sevdiğim yemekleri yerim sofradan kalkarım.
Danke schön.
Sarma koymayacaktın orayaaa 🤤 sevmediğim mama yok ama belki sarımsak koku yapıyo diye sevmiyo olabilirim
Tavuk ciğeri ( kedilerin yemesi gerektini düşünüyom aynı zamanda ) yumurtalı ot, koyun ciğeri, hindi eti, çorba,
Ay benim küçük oğlum da nefret ediyor sarmadan.
Sevilmez mi yaa.. Dudağını büküyor ben ne yicem diye 🤣
🤣 Kıyamam oğluşuma başka şeyler yapıyorum ben ona
🤣Eyvallah
Sevmedigim yemegi birakalimda şu samalarrrr off 😀
Aaa sarma yenmez mi ya 😀 Zeytinyağlı , limonlu ama 😀
Allah Allah 🤔 😀Tabii kelle paça yiyenden ne beklebilir şimdi 😬😀
Herkese göre değişen bir durum işte 😀
Öyle bir yemek yok. Taştan yumuşak her seyi yiyorum ben
Geçen gün acımdan ölüyordum kahvaltı bile yapmamıştım. Annem pırasa yapmış masaya bile oturmadim tam bir gün yemek yemedim. Gece uykumdan uyandım açlığımdan ekmek arası domates peynir yedim
Deseydin yemek ısmarladım ya ne olacak
Ispanak, pırasa, kabak, dolma, bakla, yeşil fasulye yemeği bunları sevmem.
Etli yemeklerin tümü. Yemekte et varsa sofrada ben yokum.
Karnabahar yemeği varsa eve giresim gelmiyor.
Yemekleri ben hazırladığım için öyle derdim olmuyor
aslında her yemeyği severim iştahlı da biriyimdir ancak tarhana çorbası iştahımı kaçırır
Kereviz
Bakla
Semiz otu
Kapuska
Pırasa
Tavuk piştiğinde isyan ediyorum, o gün resmen aç kalırım yemem.
Tavuk her türlüsünü mü sevmiyorsun?
Makarna, sakatattan yapılan yemekler kelle paça, siyah mercimekle yapılan yemekler, karnabahar brokoli ve patlıcan tarzı şeyler bana hitap etmiyor
Sakatat. Evde olduğum sürece pişmez.
İzin vermem yine çünkü mükemmel kokusu siniyor. İşin garibi ben ev dışında (balkon gibi) pişiririm dışarıda koku rahatsız etmiyor.
Öyle yapıyordum şimdi balıkçım var ona temizlettirir pişirttiriyorum.
Yani 😅
oha yaprak sarması off naptın seen be
Pırasa 😏 ve bir kaç sakatat. Onun dışında pek yemek seçmem. Ama samalar muhteşem görünüyor. 😚
En İyi Görüşler