Fırında tavuk patates yaptım, sever misiniz?

Bol kekikli seviyorum 💖
Siz sever misiniz?
Enfes gözüküyor kekikli patates ve et yemeklerine bayılırım zaten. Müthiş bir baharat kekik girdiği yemeği güzelleştiriyor kesinlikle. Sunumu da güzel olmuş.
Afiyet olsun sizlere 🍀
Rica ederim 🍀
Teşekkür ederim 🌹
Tavukları bana ver patatesler senin olsun 🫠
Teşekkürler nomnomnom🤤
Hem tavuk hem EİG teşekkürler 🤩
❤️🔥
Görüş
58Görüş
Günaydınnn😅
Çok severim belkide en sevdiğim yemekler içersinde bir tanesidir ama sanki tavuk az kızarmış gibi 🤭
En sevdiğim tavuklu yemekler arasında ilk üçte kendisi
Hallo,
Aman tanrım bu akşam bende yapacaktım ama iptal ettim sadece patates kızartması yaptım. Fırında tavuk patates en sevdiğim ve bende bol kekikli severim ama bizimkiler kekik sevmiyor 😒😒😒
Danke schön.
Onlarsız boğazımdan geçmez 😪
Tanrım bu büyük bir dram 😪 acilen kendi evlerimize çıkmamız lazım 😌
Çünkü ev kirası tavuktan daha ucuz ben ve benim harika fikirlerim. 200 yıl yaşarım ben bu zekamla 😌
Güzel her yerde bulunur da hamaratı her yerde bulunmaz. Ellerinize sağlık çokta severim 🤩 ama şu sıralar fitnessa biraz daha fazla odaklandığım için kendime dur demem lazım 😒
eline sağlık güzel olmuş birkaç eksiği var ama ben bir şef aşçı olarak bunu birazdaha farklı yapıyorum
En sevdiğim ama aralarına soğan doğranmalı pişmiş soğan çok lezzetli ve yemeğe de tat katıyor
En sevdiğimdir gerçekten tavuğa bakmam ama soğanı ararım ancak ellerine sağlık 🌸 inşallah fenomen olursun güzellik
Rica ederim
Çok severim ama ben mesela onu yemezdim çok çiğ duruyor daha jsjsjsjs
Mm 😋 Çok Güzel görünüyorlar Ellerine Emeğine Sağlık Çok Severim tabi
Eline sağlık güzel olmuş. Bende çok severim.
Uff üstüne pul biber de dök nefiss canım çekti bende balık yicem 😄😄
Çok severim hatta havuç ve karnabahar ekleyince daha güzel oluyor bence
Vuuu muhteşem görünüyor eline emeğine sağlık 🙏 yanına da ayran olursa muhteşem olur
🌹🌿🌹🌿🌹🌿
Tavuğu hiçbir şekilde yemiyorum. Afiyetle, eline sağlık 🌷
Severız de bir ateşe tutsaydın keske tuyler duruyor orada :(
pısmek baska Ama ben baska bırsey dıyorum
Bana nıye tesekkur etmedın yemeyen o yemek ısteyen ben
Shverse makarna verelım 3 dakıkalık olandan
@kakilakuku ama beğenmedin tüyler var dedin yemekteyiz yarışmacıları gibi ondan kızdım ahdjskdhwh
Derısını cıkardım onalrın ben :)
Tamam o zaman @Shivers sana pizza söyleyek @kakilakuku sen kanatları kemir ben pattisleri yerim
Patateslerı sen yerken benım bogazımdan gecmez oyle Pızzalarla tavukları bız yıyelım shıvers sofrayı toplasın :)
Soru vıtrınde yemek mide de
Emeğine eline sağlık. Sevilmez mi? Bir de yanına pilav.
Tadı güzel olsa da hayvan olan her şey pek içimi almıyor
Neden?
Allah eti yenen hayvanları insanlar etinden sütünden yararlansın diye yaratmıştır.
Bu aralar tavuk yemekten gına geldi ama seninki güzele benziyor bende kekik ve pul biberli severim
Kekiğin olduğu bir şeyin kötü olma ihtimali yok bence.
Aksi düşünülemez, teklif dahi edilemez hahahaha
Bi de köri soslu olması çok daha lezzetli hissettiriyor. Eskiden çok yerdim hey gidi...
Bence mutlaka köri ile tanıştır bayılacaklardır
Çok mantıklı. Körisiz bir hayat düşünülemez.
Elinine sağlık çok güzel görünüyor
Bayılırım eline sağlık
En İyi Görüşler