Yeme & İçme Yemek siparişlerinizde tercihiniz ne oluyor? TamerŞah Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor şu an sıcacık pizzalarım yolda 😋 Güncellemeler+1 yıl Neredesiniz oburlar 😁 Yemek siparişlerinizde tercihiniz ne oluyor? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Genelde hamburger 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl sipariş vermiyorum kendim yapıyorum ne yiyeceksem 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl O an canım ne istiyorsa onu tercih ediyorum bazen döner bazen pizza bazen tavuk 1 0 Yorumla
Ayaşmm_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl İtiraf edeyim hiç yemek sipariş etmedim ya kendim giderim ya da kendim yaparım 😕 1 2 Yorumla TamerŞah +1 yıl Ben beceremediğim için maalesef söylemek zorunda kalıyorum Ayaşmm_ +1 yıl Son zamanlarda başkalarının elinden iğrenmeye başladım korkuyorum psikolojim bozulur diye
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Pizza genelde nadiren lahmacun 1 1 Yorumla TamerŞah +1 yıl Severim Yorumla
Lizzalıpizza Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Zurna oluyor ucuz ve doyurucu diye 1 1 Yorumla TamerŞah +1 yıl Frango Döner muhteşem yapıyor bu işi 😋 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Genelde döner ayran ya da döner şalgam söylerim 1 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Genelde kokoreç veya çiğ köfte söylüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genelde hamburger
sipariş vermiyorum kendim yapıyorum ne yiyeceksem
O an canım ne istiyorsa onu tercih ediyorum bazen döner bazen pizza bazen tavuk
İtiraf edeyim hiç yemek sipariş etmedim ya kendim giderim ya da kendim yaparım 😕
Ben beceremediğim için maalesef söylemek zorunda kalıyorum
Son zamanlarda başkalarının elinden iğrenmeye başladım korkuyorum psikolojim bozulur diye
Pizza genelde nadiren lahmacun
Severim
Zurna oluyor ucuz ve doyurucu diye
Frango Döner muhteşem yapıyor bu işi 😋
Genelde döner ayran ya da döner şalgam söylerim
Hep hamburger istiyorum
Genelde kokoreç veya çiğ köfte söylüyorum
Sağlıklı besleniyorum...