Yeme & İçme 1 ay İstanbul'da iyi kahvaltı mekanları önerisi var mı? Asrdf Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Pahalı olabilir ama güzel mekanlar var mı. Öneriniz var mı? İstanbul'da iyi kahvaltı mekanları önerisi var mı? Görüş Yaz 14 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
34TUZLALIFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 1 ay Pazar günü buyurun çalıştığım restorana. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 28 , eig 98% 1 ay Yeme & İçme konusunda 672 görüş paylaştı. nerdesin bilmiyorum ama Süleymaniye taraflarını önerebilirim veya sultanahmet tarafı. Ben genelde Topkapı sarayına gider orada yaparım. hem manzarası hem de tarihi yerler de vakit geçirmek güzel. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 46 , eig 53% 1 ay Yeme & İçme konusunda 611 görüş paylaştı. Zamanın var ise Büyükada "ya gidebilirsin. Kadıköy sahil , Tarabya, Büyükdere taraflarında güzel yerler var. Nişantaşı güzel mekanlar var. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tumisimlerialmisiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 ay Rumeli hisarının orada kale diye mekan var boğaza sıfır kahvaltısı mükemmel Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Orijinaallll Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 97% 1 ay DilrubaEn iyisi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Alastor39 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Leman kültür çok iyi mekandır Cidden Bakırköy de Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 36 , eig 31% 1 ay Yeme & İçme konusunda 860 görüş paylaştı. Van kahvalti salonlari Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
redzor Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 ay Beraber mi gitsek? Güzel bir yer varsa... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 97% 1 ay Yeme & İçme konusunda 959 görüş paylaştı. bilemiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 421 görüş paylaştı. Çok var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_ArminVanbuuren Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 ay Vaay pahalı olabilir he para var diyosun yani 😁 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 31 , eig 94% 1 ay Yeme & İçme konusunda 449 görüş paylaştı. Evin. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Forhonar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay İzmir olsa önerirdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Pazar günü buyurun çalıştığım restorana.
nerdesin bilmiyorum ama Süleymaniye taraflarını önerebilirim veya sultanahmet tarafı.
Ben genelde Topkapı sarayına gider orada yaparım. hem manzarası hem de tarihi yerler de vakit geçirmek güzel.
Zamanın var ise Büyükada "ya gidebilirsin. Kadıköy sahil , Tarabya, Büyükdere taraflarında güzel yerler var. Nişantaşı güzel mekanlar var.
Rumeli hisarının orada kale diye mekan var boğaza sıfır kahvaltısı mükemmel
Dilruba
En iyisi
Leman kültür çok iyi mekandır Cidden Bakırköy de
Van kahvalti salonlari
Beraber mi gitsek? Güzel bir yer varsa...
bilemiyorum
Çok var
Vaay pahalı olabilir he para var diyosun yani 😁
Evin.
galataport
İzmir olsa önerirdim