Yeme & İçme Midye seviyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Olsada yesekk Midye seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Hiç denemedim ama çok merak ediyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mutlaka dene ama güzel yapan bir yerde dene u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler mutlaka denerim bulabilirsem
kizlaryardimedin01 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl hem midye dolması hem de midye tava o kadar mükemmel ki ikisi de yerim yerim de doymam şu sıra da canım çok çekiyor zaten 0 0 Yorumla
istanBULLy34-3 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum çünkü yiyemiyorum görüntüsü nedeniyle 🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tadına baktin mi Yorumla istanBULLy34-3 +1 yıl Bakmadım hoşuma gitmiyor Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. hiç yemedim ilgimi de çekmiyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hiç yemediğin bir şey tabikde ilgini çekmez ahaha Yorumla sedomania2 +1 yıl yemediğim için değil gerek görüntüsü gerekse içinde barındırdığı şeyler yüzünden ilgimi çekmiyor. sağlıklı bir şey değil içinde bir çok pislik var. Yorumla sedomania2 +1 yıl kaldı ki misal şırdan da hiç yemedim ama ilgimi çekiyor. Yorumla Soran +1 yıl Bende mesela hiç sirdan yemedim ve asla ilgimi de çekmiyor yemem 😂 Yorumla sedomania2 +1 yıl Herkesin zevkleri farklı tabi. 😂 Yorumla
Savas86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Çok denedim bana göre değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Belki iyi yapan yer değil Yorumla Savas86 +1 yıl Herkesin en meşhur yerine de denedim Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Zehirlendim yediğimde, tövbe ettim😨 0 4 Yorumla Soran +1 yıl AA neden Yorumla BloodyGamer +1 yıl Dokundu demek ki Yorumla Soran +1 yıl Beklemiş yemissindir taze yesen olmazdı Yorumla BloodyGamer +1 yıl Başkaları da yedi, bir şey olmadı, bana oldu. Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tadını bile bilmiyorum desem. 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 441 cevap paylaştı. Bayılırım bir tepsi gömebilirim. 0 0 Yorumla
kensizbarbie31 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Igrenc ogk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce yedin mi Yorumla kensizbarbie31 +1 yıl Evet Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hiç sevmem 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Bira midye on numara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hiç denemedim ama çok merak ediyorum
Mutlaka dene ama güzel yapan bir yerde dene
Teşekkürler mutlaka denerim bulabilirsem
hem midye dolması hem de midye tava o kadar mükemmel ki ikisi de yerim yerim de doymam şu sıra da canım çok çekiyor zaten
Sevmiyorum çünkü yiyemiyorum görüntüsü nedeniyle 🙄
Tadına baktin mi
Bakmadım hoşuma gitmiyor
Hiç yemedim, temiz gelmiyor.
hiç yemedim ilgimi de çekmiyor
Hiç yemediğin bir şey tabikde ilgini çekmez ahaha
yemediğim için değil gerek görüntüsü gerekse içinde barındırdığı şeyler yüzünden ilgimi çekmiyor. sağlıklı bir şey değil içinde bir çok pislik var.
kaldı ki misal şırdan da hiç yemedim ama ilgimi çekiyor.
Bende mesela hiç sirdan yemedim ve asla ilgimi de çekmiyor yemem 😂
Herkesin zevkleri farklı tabi. 😂
Çok denedim bana göre değil
Belki iyi yapan yer değil
Herkesin en meşhur yerine de denedim
Zehirlendim yediğimde, tövbe ettim😨
AA neden
Dokundu demek ki
Beklemiş yemissindir taze yesen olmazdı
Başkaları da yedi, bir şey olmadı, bana oldu.
Haram diye hiç yemedim
Tadını bile bilmiyorum desem.
Bayılırım bir tepsi gömebilirim.
Igrenc ogk
Daha önce yedin mi
Evet
Bayılıyorum
Hiç sevmem
Hayır
Midye dolma efsane
Bira midye on numara
Hemde çokkkk