Yeme & İçme 1 ay Kahve içmeye mi gideyim yoksa kurabiye mi alayım? meri_ateş Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Bütün gün evdeydim dışarı çıkıp kahve falan mı içsem veya yine eve atıştırmalık bişey mi söylesem? Kahve içmeye mi gideyim yoksa kurabiye mi alayım? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,4b görüş paylaştı. Kahve içmeye git dönüşte kurabiye al Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
brsdışgüç Takip Et Yoda Yaş: 52 , eig 83% 1 ay çık bi hava al, kahve iç. dönüşte kurabiye al.🤷♂️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BiseksüelGunlugu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eig 100% 1 ay bence kahve içmeye git yanına da cheescake söyle limon favorimdir 🙂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
araz60 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eig 100% 1 ay kahve ıcmeye gıt hem hava almıs olursun :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 97% 1 ay Hem kahve hem tatlı bir şeyler al Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b görüş paylaştı. Kahve içmeye git. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mature_director_ist Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eig 100% 1 ay nerede olduğuna bağlı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Solmez006035 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eig 100% 1 ay Her ikisinide yapmalısın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ByKuş_ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 ay Hangi şehirdesin pizza ye Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
pembe_kar Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 ay Evde dur bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hammza0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 ay beraber gidelim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Kahve içmeye git dönüşte kurabiye al
çık bi hava al, kahve iç. dönüşte kurabiye al.🤷♂️
bence kahve içmeye git yanına da cheescake söyle limon favorimdir 🙂
kahve ıcmeye gıt hem hava almıs olursun :)
Hem kahve hem tatlı bir şeyler al
Kahve içmeye git.
nerede olduğuna bağlı
Her ikisinide yapmalısın
Hangi şehirdesin pizza ye
Evde dur bence
beraber gidelim