Yeme & İçme 1 ay Brokoli sever misiniz? banayasall Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Brokoli sever misiniz? Görüş Yaz 23 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,4b görüş paylaştı. Çorbasını seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u ZodiacKFenomen Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,3b görüş paylaştı. Yok bea Hiç sevmem. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 40 , eig 62% 1 ay Yeme & İçme konusunda 810 görüş paylaştı. haslanipsarimsaklimontuzzeytinyag :)))her oturusda 1 kg yerim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 99 , eig 96% 1 ay Yeme & İçme konusunda 747 görüş paylaştı. Çok sağlıklı bir besin olup hiç kimse sevmez kendisini. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör banayasall 1 ay Ben de sevmeyen kesime dahilim Yorumla SwordOfDemocles 1 ay :) Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 769 görüş paylaştı. Çok severim en çok da fotoğraftaki gibi salatasını severim 😍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HollandEUnl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 100% 1 ay Hastasiyim. Once hafif haslayaxaksin sonra kizartacaksin. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
cnkblt Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 100% 1 ay nie böyle bi sebze var biçimi de tadı da kokusu da çok kötü Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 35 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b görüş paylaştı. Evet çok severim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 33 , eig 65% 1 ay Yeme & İçme konusunda 689 görüş paylaştı. Evet, bol limonlu olursa severim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Joker2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eig 62% 1 ay Kokusuna gıcık olduğum tek şeydir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b görüş paylaştı. Brokoli seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kemtemin_ Takip Et Xper 7 Yaş: 100 , eig 100% 1 ay Hiç sevemedim şunu 🙄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Haşlanmış ve bol limonlu olani çok severim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
__Atılgan__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 100% 1 ay En sevdigim sebze diyebilirim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,3b görüş paylaştı. Haşlanmış yerim tuzlu tuzlu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eig 100% 1 ay salamuralı salatası güzel oluyor ;) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 99% 1 ay Hayır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hayalsiz_Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay evvet severim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 33 , eig 33% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b görüş paylaştı. Sevmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 35 , eig 49% 1 ay Yeme & İçme konusunda 605 görüş paylaştı. Severim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
20Görüş
Çorbasını seviyorum
Yok bea Hiç sevmem.
haslanip
sarimsak
limon
tuz
zeytinyag :)))
her oturusda 1 kg yerim
Çok sağlıklı bir besin olup hiç kimse sevmez kendisini.
Ben de sevmeyen kesime dahilim
:)
Çok severim en çok da fotoğraftaki gibi salatasını severim 😍
Hastasiyim. Once hafif haslayaxaksin sonra kizartacaksin.
nie böyle bi sebze var biçimi de tadı da kokusu da çok kötü
Evet çok severim
Evet, bol limonlu olursa severim.
Kokusuna gıcık olduğum tek şeydir
Brokoli seviyorum
Hiç sevemedim şunu 🙄
Haşlanmış ve bol limonlu olani çok severim
En sevdigim sebze diyebilirim
Haşlanmış yerim tuzlu tuzlu
salamuralı salatası güzel oluyor ;)
Hayır
evvet severim