Merhabaa 🌸
Pizza aşktır cümlemle başlamak istiyorum 🍕. Ben abartısız bir oturuşta (eğer çok açsam) orta boy pizzanın hepsini tek başıma bitiririm. 😅
Pizza sever misiniz?

Merhabaa 🌸
Pizza aşktır cümlemle başlamak istiyorum 🍕. Ben abartısız bir oturuşta (eğer çok açsam) orta boy pizzanın hepsini tek başıma bitiririm. 😅
Pizza sever misiniz?
Panino sınırsız pizza da bir iddia için yıllar önce 6 pizza ve 2 kola içmişliğim var😂
Şu an o kadar yiyemem ama yine 3 bütün pizza yiyebilirim.
Eig için teşekkürler.
Görüş
47Görüş
Merhaba,
Bundan tam 10 yıl önce 2012 yılında bu kadar ekonomik kriz yoktu dışarıdan yemek yemek falan rahat oluyordu mesela 20 TL'ye tabi o zaman da 20 TL şimdikinin iyi parası ama, büyük boy pizza söylüyordum 3-4 kişilik pizzayı tek başıma yiyordum tabii yanında kola başka garnitürleri falan olarak tüketiyordum bir de açlık durumuna göre değişiklik gösteriyor.
Ama ne yazık ki şu anda dışarıdan yemek yemedim herhangi bir avantajı veya cazipliği kalmadı fiyatlarından kaynaklı olarak, bir yemek zevkimiz vardı o da gitti.
Şimdi o 20’lik aynı pizzayı kaça alıyorsun acaba?
Kardeşim şöyle bir şey söyleyeyim şimdi o 20'lik pizza Burak büyük boy almayı orta boy bile 60 lira
Marka model ne bak merak ettim şimdi…
Ne marka modeli oğlum pizzanın marka modeli mi olur Domino's pizza
5 tane net yerim
Orta boy 3 yerim
Şu KS gece gece yemek paylaşma olayını ne zmn bırakıcak 😒
Dimi ya çok kötü bi durum püü bana
Valla ben pizzadan çok kola içiyorum bir oturuşta 3-4 bardak heleki de yazsa….
Yok artık
Orta boy pizzanın hepsini tek başıma bitiririm 🍕🍕🍕
Pizza aşkına 🍕😅
Gömdüm yine bir büyük. Hazmetmek için bi bardak viski içeyim derken geldim şişenin dibine 😅
Pizza sevmiyorum. Pizzacı da çalışmış biri olarak orada sadece 18 gün durabildim kokusu beni çok rahatsız ediyordu :((
3-4 dilim yerim diye düşünüyorum. Acıkma durumuma bağlı tabi. Bir de orta boy pizza ise, tamamını yerim. Ama büyük boy ise, 3 dilimi geçmez..
Dün kendim yaptım bir orta boy bol malzemos indi mideme
Midem doydu güneşim doğdu tabii 😂
Tartıya çıkmadığım için doğdu çıksaydım batardı 😀
Adet bazında hiç saymadım ama 5 büyük pizza yediğim oldu.😌
Büyük boysa maximum 5-6 falan. Miniboıysa hepsini bitirebilirim😂
Açsam ben ben değilim😂😂😂 hepsini silip süpürürün
Açlık durumuna göre değişir ama normalde orta boy yerim, çok açsam büyük boyu da götürürüm :)
Orta boyu geç büyük pizza bile gömebilirim sıkıntı yok ama aramam pizza :D
En sevdiğim yemektir pizza. İki gün önce büyük boy pizzayı 15-20 dakikada yedim.
4 yerim, kenarlarını yemiyorum çünkü 😬
Ortası varken kenarını kim yer 😅
Pizza olarak hesaplamadım da 12 adet tam lahmacun tekte yiyorum devam edilebilir bi iştah var bide pizzayı denemedim
pizza hiç yemedim desem
@johnnyepp aynen hiç yemedim
Napoli^'de bir taneyi tek başıma yemişliğim var. Türkiye'de yemiyorum pizza
En İyi Görüşler