Yeme & İçme 1 ay Bütün tavuk kaç kg geliyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kilosu 32den poşeti kaç tl yapar Bütün tavuk kaç kg geliyo? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,3b görüş paylaştı. 2-3 kg oluyor genelde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 99% 1 ay Bazısı 2 kilo bazısı 1,5 üzerinde gramajı yazar hesaplaması çok da zor olmasa gerek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay 1.5 olursa 45 50 tl arası mı 🙄😂 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Aynen oyle Yorumla
BakireeTavuk Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Bu soruya cevabını bilmesem de yorum atmak istedim 😀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör Soran 1 ay Ahahah bende ismini görünce bi kahkaha attım Yorumla BakireeTavuk 1 ay Nolur öğrenınce bana da söyle nolur 😀 Yorumla Soran 1 ay Yazarlarsa öğrencem 😄 Yorumla BakireeTavuk 1 ay Bence 3 kılo Yorumla Soran 1 ay 45 60 tl arasıymış kız 😂 Yorumla BakireeTavuk 1 ay İyi ucuza gitmiyoruz 😀 Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 100% 1 ay Poşet kaç kilo Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay 1800 Yorumla ayhankurt2022 1 ay Gram dir o Yorumla Soran 1 ay Evet 1kilo 800 gram işte Yorumla
Ehrimen696 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Torbacımısınız? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Ne alaka Yorumla Ehrimen696 1 ay Değilseniz meşgul etmeyin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
2-3 kg oluyor genelde
Bazısı 2 kilo bazısı 1,5 üzerinde gramajı yazar hesaplaması çok da zor olmasa gerek
1.5 olursa 45 50 tl arası mı 🙄😂
Aynen oyle
Bu soruya cevabını bilmesem de yorum atmak istedim 😀
Ahahah bende ismini görünce bi kahkaha attım
Nolur öğrenınce bana da söyle nolur 😀
Yazarlarsa öğrencem 😄
Bence 3 kılo
45 60 tl arasıymış kız 😂
İyi ucuza gitmiyoruz 😀
Poşet kaç kilo
1800
Gram dir o