Yeme & İçme 1 ay Soda sever misin? Valse01 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Ben çok severim beypazarının sadeli olanını içerim Soda sever misin? Görüş Yaz 34 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BeyoğluFenomen Takip Et Yoda Yaş: 38 1 ay Yeme & İçme konusunda 434 görüş paylaştı. Arada içerim bir ara bağımlısı olmuştum 😅 Beypazarı zaten en iyi marka Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Eoéa_EoéaFenomen Takip Et Guru Yaş: 20 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,7b görüş paylaştı. Limonlu seviyorum, sade içemiyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,3b görüş paylaştı. Pek sevmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 61% 1 ay Ben de sade seviyorum ama beypazarı sert ve zararlı bir miktar sodyum vs olarak. En faydalı ve uygun olanı Kızılay Erzincan bence ya. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BlueBass Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 98% 1 ay Yeme & İçme konusunda 348 görüş paylaştı. Çok severim falan diyemem ama bazen ihtiyaç duyuyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Guru Yaş: 37 , eig 78% 1 ay Yeme & İçme konusunda 425 görüş paylaştı. Yanında limon olunca daha çok hoşuma gidiyor.şu an içmem ondan dolayı galiba. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Solmez006035 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eig 100% 1 ay Afaiyet olsun. Minerali en zengin soda Beypazarı’dır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Sade sodalarin içinde bana da göre en iyisj Beypazarı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AkrepburcuErkegii07 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 1 ay Sade içemiyorum ya meyve aromalı seviyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kibar4154 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 97% 1 ay Şişesi iyi dime Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 95% 1 ay Limonlu seviyorum sadece Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,8b görüş paylaştı. Hayır hiç sevmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Xper 1 Yaş: 24 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 938 görüş paylaştı. Limonlu sade sevmiyor midem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aşkınsın Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 78% 1 ay Severim Genelde Kızılay ya da Beypazarı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Karnımı ağrıtıyor pek sevmiyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
World7 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eig 99% 1 ay Sadeli demesen iyiymis😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Muallim_3452 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Ben de sadece beypazarı içerim sadesinden Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BakireeTavuk Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Soda dediğin beypazarı zaten Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mustafaİleri37 Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 52% 1 ay Nedense sade içemiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Netmiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 122 , eig 100% 1 ay Maden suyu diyelim mi ona Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
28Görüş
Arada içerim bir ara bağımlısı olmuştum 😅 Beypazarı zaten en iyi marka
Limonlu seviyorum, sade içemiyorum.
Pek sevmem
Ben de sade seviyorum ama beypazarı sert ve zararlı bir miktar sodyum vs olarak. En faydalı ve uygun olanı Kızılay Erzincan bence ya.
Çok severim falan diyemem ama bazen ihtiyaç duyuyorum.
Yanında limon olunca daha çok hoşuma gidiyor.
şu an içmem ondan dolayı galiba.
Afaiyet olsun. Minerali en zengin soda Beypazarı’dır
Sade sodalarin içinde bana da göre en iyisj Beypazarı
Sade içemiyorum ya meyve aromalı seviyorum.
Şişesi iyi dime
Limonlu seviyorum sadece
Hayır hiç sevmiyorum
Limonlu sade sevmiyor midem
Severim Genelde Kızılay ya da Beypazarı
Karnımı ağrıtıyor pek sevmiyorum.
Sadeli demesen iyiymis😂
Ben de sadece beypazarı içerim sadesinden
Soda dediğin beypazarı zaten
Nedense sade içemiyorum
Maden suyu diyelim mi ona