Yeme & İçme Çocuklarımın dizaynı olan pasta yaptım nasıl olmuş? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 🤔🤔🤔 Çocuklarımın dizaynı olan pasta yaptım nasıl olmuş? Cevapla Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun abla sanatsal görünüyor :) gerçi senin yaptığın kötü olamaz zaten 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çok teşekkür ederim kardeşim 😊
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl tek kelimeyle mü-kem-mel insan yemeğe kıyamaz 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Sanatsal görünüyor 🤤 tadı da eminim çok iyidir. Ellerinize sağlık. 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Tadı enfesti teşekkür ederim 😊 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dünyaları kadar renkli ❤️ 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 💐 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 646 cevap paylaştı. çok güzeelll ellerinize sağlık 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eline sağlık abla. Güzel görünüyor ☺️ 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim kardeşim 😊 Yorumla
ÜnsüzFilozof_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ortaya da bişi serpiştireydin.. 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Watsaptan görüntülü aradım seni o zaman niye demedin Yorumla ÜnsüzFilozof_ +1 yıl Aklıma gelmedii 😂 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 785 cevap paylaştı. Harika. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Afiyet olsun abla sanatsal görünüyor :) gerçi senin yaptığın kötü olamaz zaten
Çok teşekkür ederim kardeşim 😊
tek kelimeyle mü-kem-mel insan yemeğe kıyamaz
Sanatsal görünüyor 🤤 tadı da eminim çok iyidir. Ellerinize sağlık.
Tadı enfesti teşekkür ederim 😊
Dünyaları kadar renkli ❤️
Teşekkür ederim 💐
çok güzel olmus bi dilim alirim😀
cok guzel gorunuyir aciyet plsun
çok güzeelll ellerinize sağlık
Eline sağlık abla. Güzel görünüyor ☺️
Teşekkür ederim kardeşim 😊
Ortaya da bişi serpiştireydin..
Watsaptan görüntülü aradım seni o zaman niye demedin
Aklıma gelmedii 😂
Harika.