Yeme & İçme 2 ay Vazgeçilmez kış çorbanız hangisi? 34TUZLALIFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Personel arkadaşların isteğini geri çeviremedim sabah sabah yayla çorbası yaptım ♥️ Vazgeçilmez kış çorbanız hangisi? Görüş Yaz 28 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b görüş paylaştı. Tavuk suyu ve tarhana 🤩 0 1 Yorumla 34TUZLALI 2 ay Tarhana çorbasına bende bayılırım Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 100% 2 ay Harika gözüküyor tarhana çorba severim ama hepsi güzel oluyor 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,9b görüş paylaştı. Mercimek tüketiriz genelde ama ben Tarhana severim. 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 45 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b görüş paylaştı. Çoğunlukla kelle.. bol sirke ve sarımsaklı.. 0 0 Yorumla
vaytmoka Takip Et Yoda Yaş: 29 2 ay çorbaların birçoğunu seviyorum yaa tavuklu çorba mercimek çorbası ezogelin yayla 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Yoda Yaş: 31 2 ay Tarhana mercimek domates yayla hepsi benim için vazgeçilmez ama illa birini seçeceksem yayla çorbası bu arada vicdansız canım çekti 😂 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 573 görüş paylaştı. Annemin kurbandan buzluğa attığı kelle nin çorbası 0 2 Yorumla 34TUZLALI 2 ay Kurban etini hiç sevmem çok kokuyor Yorumla frenchgirl16 2 ay Tamam Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 13,2b görüş paylaştı. Yayla çorbası seviyorum brom 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 349 görüş paylaştı. Tarhana ve mercimek çorbası 0 0 Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 32 , eig 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b görüş paylaştı. İşte görseldeki en sevdiğim, yayla çorbası 0 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 36 2 ay Yeme & İçme konusunda 388 görüş paylaştı. Mercimek çorbası tabiki 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 326 görüş paylaştı. Sebzeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Tavuk suyu ve tarhana 🤩
Tarhana çorbasına bende bayılırım
Harika gözüküyor tarhana çorba severim ama hepsi güzel oluyor
Mercimek tüketiriz genelde ama ben Tarhana severim.
Çoğunlukla kelle.. bol sirke ve sarımsaklı..
çorbaların birçoğunu seviyorum yaa tavuklu çorba mercimek çorbası ezogelin yayla
Tarhana mercimek domates yayla hepsi benim için vazgeçilmez ama illa birini seçeceksem yayla çorbası bu arada vicdansız canım çekti 😂
Annemin kurbandan buzluğa attığı kelle nin çorbası
Kurban etini hiç sevmem çok kokuyor
Tamam
Yayla çorbası seviyorum brom
Burokoli çorbası aşırı iyi çok severim
Anadolu çorbası çok severim.
Tarhana ve mercimek çorbası
Tarahana ve yayla çorbası..
İşte görseldeki en sevdiğim, yayla çorbası
Mercimek çorbası. Çok severim
Tüm çorbaları çok severim kışın
Mercimek çorbası tabiki