Yeme & İçme Vazgeçilmez kış çorbanız hangisi? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Personel arkadaşların isteğini geri çeviremedim sabah sabah yayla çorbası yaptım ♥️ Vazgeçilmez kış çorbanız hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Yayla çorbası seviyorum brom 0 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Harika gözüküyor tarhana çorba severim ama hepsi güzel oluyor 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Mercimek tüketiriz genelde ama ben Tarhana severim. 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çoğunlukla kelle.. bol sirke ve sarımsaklı.. 0 0 Yorumla
vaytmoka Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl çorbaların birçoğunu seviyorum yaa tavuklu çorba mercimek çorbası ezogelin yayla 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Tavuk suyu ve tarhana 🤩 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Tarhana çorbasına bende bayılırım Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 345 cevap paylaştı. Tarhana mercimek domates yayla hepsi benim için vazgeçilmez ama illa birini seçeceksem yayla çorbası bu arada vicdansız canım çekti 😂 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Annemin kurbandan buzluğa attığı kelle nin çorbası 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Kurban etini hiç sevmem çok kokuyor Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tamam Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tarhana ve mercimek çorbası 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. İşte görseldeki en sevdiğim, yayla çorbası 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Kelle paçadan başkası olamaz 0 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Domates Tarhana 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tarhana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yayla çorbası seviyorum brom
Harika gözüküyor tarhana çorba severim ama hepsi güzel oluyor
Mercimek tüketiriz genelde ama ben Tarhana severim.
Çoğunlukla kelle.. bol sirke ve sarımsaklı..
çorbaların birçoğunu seviyorum yaa tavuklu çorba mercimek çorbası ezogelin yayla
Tavuk suyu ve tarhana 🤩
Tarhana çorbasına bende bayılırım
Tarhana mercimek domates yayla hepsi benim için vazgeçilmez ama illa birini seçeceksem yayla çorbası bu arada vicdansız canım çekti 😂
Annemin kurbandan buzluğa attığı kelle nin çorbası
Kurban etini hiç sevmem çok kokuyor
Tamam
Burokoli çorbası aşırı iyi çok severim
Anadolu çorbası çok severim.
Tarhana ve mercimek çorbası
Tarahana ve yayla çorbası..
İşte görseldeki en sevdiğim, yayla çorbası
Mercimek çorbası. Çok severim
Tüm çorbaları çok severim kışın
Mercimek çorbası tabiki
Kelle paçadan başkası olamaz