Yeme & İçme Pikniğe giderken hazırlanabilecek yiyecekler hangileri? ιℓкαsкιмιℓкecαи Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soru ne oluyordu 😅 Pikniğe giderken hazırlanabilecek yiyecekler hangileri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sigara Böreği, makarna çorba olabilir 0 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Sigara BöreğiKözlenmiş Karışık Sebze SalatasıPeynirli Milföy BöreğiPatates SalatasıMayasız Dereotlu PoğaçaHavuçlu Cevizli Tarçınlı Kek YapımıKolay KısırDoyurucu PiknikburgerSosisli Sucuklu SandviçZeytinyağlı Yaprak Sarması 0 0 Yorumla
sonperdetiyatro Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Sandviç cok güzel oluyo bence. Ben iknikte özenle hazırlanmış kahvaltılar edemiyorum. İştahım kapalı oluyor çünkü. O yüzden sandvic bol meyve, ufak atistirmaliklar ve tabiki gitmeden yapılması gereken mangaaaal 😶🌫️🥲 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Islak kek, sandviçler, makarna salatası, kısır, börek 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kısır, makarna salatası, poğaça, ıslak kek 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 424 cevap paylaştı. Börek, poğaça vs yapılabilir. 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. piknik = mangal. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Sarma ve salata 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Börek kurabiye falan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sigara Böreği, makarna çorba olabilir
Sandviç cok güzel oluyo bence. Ben iknikte özenle hazırlanmış kahvaltılar edemiyorum. İştahım kapalı oluyor çünkü. O yüzden sandvic bol meyve, ufak atistirmaliklar ve tabiki gitmeden yapılması gereken mangaaaal 😶🌫️🥲
Islak kek, sandviçler, makarna salatası, kısır, börek
Piknik denince aklıma mangal geliyor
Kısır, makarna salatası, poğaça, ıslak kek
Börek, poğaça vs yapılabilir.
piknik = mangal.
Ekmek olsun gerisi önemli değil.
Kola çekirdek unutmuyalım
Sarma ve salata
Börek kurabiye falan
Kısır börek cips kola
Sarma