Yeme & İçme 2 ay Pikniğe giderken hazırlanabilecek yiyecekler hangileri? ιℓкαsкιмιℓкecαи Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Güncellemeler2 ay Süper soru ne oluyordu 😅 Pikniğe giderken hazırlanabilecek yiyecekler hangileri? Görüş Yaz 14 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b görüş paylaştı. Kısır, makarna salatası, poğaça, ıslak kek 0 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 61% 2 ay Sigara BöreğiKözlenmiş Karışık Sebze SalatasıPeynirli Milföy BöreğiPatates SalatasıMayasız Dereotlu PoğaçaHavuçlu Cevizli Tarçınlı Kek YapımıKolay KısırDoyurucu PiknikburgerSosisli Sucuklu SandviçZeytinyağlı Yaprak Sarması 0 0 Yorumla
sonperdetiyatro Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 86% 2 ay Sandviç cok güzel oluyo bence. Ben iknikte özenle hazırlanmış kahvaltılar edemiyorum. İştahım kapalı oluyor çünkü. O yüzden sandvic bol meyve, ufak atistirmaliklar ve tabiki gitmeden yapılması gereken mangaaaal 😶🌫️🥲 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 788 görüş paylaştı. Islak kek, sandviçler, makarna salatası, kısır, börek 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 13,2b görüş paylaştı. Sigara Böreği, makarna çorba olabilir 0 0 Yorumla
BoavistaaFenomen Takip Et Master Yaş: 21 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,3b görüş paylaştı. Piknik denince aklıma mangal geliyor 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 44 , eig 47% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b görüş paylaştı. piknik = mangal. 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,9b görüş paylaştı. Ekmek olsun gerisi önemli değil. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 31 , eig 50% 2 ay Yeme & İçme konusunda 8,6b görüş paylaştı. Sarma ve salata 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 344 görüş paylaştı. Börek kurabiye falan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Kısır, makarna salatası, poğaça, ıslak kek
Sandviç cok güzel oluyo bence. Ben iknikte özenle hazırlanmış kahvaltılar edemiyorum. İştahım kapalı oluyor çünkü. O yüzden sandvic bol meyve, ufak atistirmaliklar ve tabiki gitmeden yapılması gereken mangaaaal 😶🌫️🥲
Islak kek, sandviçler, makarna salatası, kısır, börek
Sigara Böreği, makarna çorba olabilir
Piknik denince aklıma mangal geliyor
Börek, poğaça vs yapılabilir.
piknik = mangal.
Ekmek olsun gerisi önemli değil.
Kola çekirdek unutmuyalım
Sarma ve salata
Börek kurabiye falan
Kısır börek cips kola
Sarma