Yeme & İçme 1 ay Hazır Noodle yapmak marifet ister mi? BoavistaaFenomen Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hazır Noodle yapmak marifet ister mi? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Eoéa_EoéaFenomen Takip Et Guru Yaş: 20 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,7b görüş paylaştı. Uzun iş. Suyu kaynat bekle falan. 😄 İstemez istemez.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 27 , eig 78% 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b görüş paylaştı. Sıcak suyun içinde 3 dk bekletmek mi marifet, sarma dolma mantı hiç yapmamış olsam belki buna evet diyebilirdim 😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b görüş paylaştı. Kör olsa koklayarak yapar. Marifetlik olay degıl bu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 36 , eig 99% 1 ay Evet kendi çapında o da bir marifet gerektirir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay 8 yasındaki yiğenimin acıkınca kendisinin yaptığı şey Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 1 ay İstemez. 5 yaşındaki çocuk bile yapar bence. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b görüş paylaştı. Bence marifet istemez Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 27 1 ay Yeme & İçme konusunda 667 görüş paylaştı. Hayır noodle çok zararlı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 28 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b görüş paylaştı. Tek yapman gereken sey su kaynatip eklemek. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
userrr1234567 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 ay evet başka soru? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Boavistaa 1 ay Düşüneyim 🤔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Uzun iş. Suyu kaynat bekle falan. 😄 İstemez istemez..
Sıcak suyun içinde 3 dk bekletmek mi marifet, sarma dolma mantı hiç yapmamış olsam belki buna evet diyebilirdim 😄
Kör olsa koklayarak yapar. Marifetlik olay degıl bu
Evet kendi çapında o da bir marifet gerektirir.
8 yasındaki yiğenimin acıkınca kendisinin yaptığı şey
İstemez. 5 yaşındaki çocuk bile yapar bence.
Bence marifet istemez
Hayır noodle çok zararlı
Tek yapman gereken sey su kaynatip eklemek.
İster
evet başka soru?
Düşüneyim 🤔