Yeme & İçme 1 ay En sevdiğin makarna türü hangisi? emzeay Takip Et Xper 6 Yaş: 100 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 En 🫶 sevdiğin makarna 🍝 türü hangisi? Benim Bolognese ve Tortellini? En sevdiğin makarna türü hangisi? Görüş Yaz 25 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,3b görüş paylaştı. Her makarnanın bence sosu başka o yüzden her makarnayı ayrı ayrı çok seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Yeme & İçme konusunda 10,8b görüş paylaştı. Spagetti severim gadası Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
temasbağamlisi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 83% 1 ay Küçük makarna varya ismini bilmiyorum söyle minnacık o bide mantı va di sanırım ama kavrularak yapılması lazım diğer türlunsevmiyom pek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 12 yorumu gör emzeay 1 ay Pasta? İtalyan makarnası mı? Yorumla temasbağamlisi 1 ay Bilmiyorum sadece yiyorum makrna konusunda biraz cahilim sanırım benim bilmediğim makarnannin maks olanı Ankara makarna🤣🤣 Yorumla emzeay 1 ay Hehe 😉 Yorumla temasbağamlisi 1 ay Valla öyle inanmiyosun yaa😔 Yorumla emzeay 1 ay Ankara dedin ya inandım:)) Yorumla temasbağamlisi 1 ay Teşekkürler senin cahillige inandırmak bu kadar zor olmamalı 🤣🤣ben bir garibenmm🤣 Yorumla emzeay 1 ay 🙃 hehe Yorumla temasbağamlisi 1 ay Kötüsün 😕 Yorumla emzeay 1 ay Haha 😂 biraz ;) Yorumla temasbağamlisi 1 ay Yapta yiyip görelim yaa Yorumla emzeay 1 ay Tabi :) Yorumla temasbağamlisi 1 ay Ne zaman bbe ölünce mi 😅 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,3b görüş paylaştı. çubuk makarnayla daha çok doyduğumu hissediyorum bu yuzden seçimim çubuk makrna ((: Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör emzeay 1 ay Owww:) Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 694 görüş paylaştı. Penne makarnayı çok seviyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b görüş paylaştı. Spagetti severim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 524 görüş paylaştı. Fettucine makarnalarını seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör emzeay 1 ay 😬 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,9b görüş paylaştı. Fark etmez makarna olsun da Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör emzeay 1 ay 👊 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Fiyonk makarna. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör emzeay 1 ay Oda lezzetli 😋 Yorumla
Learnedman Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 1 ay En çok fiyonk severim.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Lazanya sayılır mı ufaklık? 😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 9 yorumu gör emzeay 1 ay Evetttttt Yorumla Görüş sahibi 1 ay Sende seviyo gibisin 😄 Yorumla emzeay 1 ay Çoooook:)👊❤️ Yorumla Görüş sahibi 1 ay Görüntü mü lezzet mi? 😄 Yorumla emzeay 1 ay İkisi bence? Yorumla Görüş sahibi 1 ay Severizzz Yorumla Görüş sahibi 1 ay Bu arada ufaklık mısın cidden 😅 Yorumla emzeay 1 ay 🤷♀️ Yorumla Görüş sahibi 1 ay İsteği onayla bari 😄 Yorumla
AngelXO Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eig 100% 1 ay Salçalı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör emzeay 1 ay Off:) Yorumla
CagriDen Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 ay Yassı kalın çubuklar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Penne. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sude154 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 ay Bunu okuyunca canım kaşarlı makarna çekti ^^ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 40 , eig 40% 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,6b görüş paylaştı. Ravioli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,1b görüş paylaştı. Mantarlı kremalı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
laylalayyla Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Salçalı makarna Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
lgbt2tr Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 ay Makarna sevmemeye başladım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Burakx12 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 94% 1 ay Spagetti Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Her makarnanın bence sosu başka o yüzden her makarnayı ayrı ayrı çok seviyorum
Spagetti severim gadası
Küçük makarna varya ismini bilmiyorum söyle minnacık o bide mantı va di sanırım ama kavrularak yapılması lazım diğer türlunsevmiyom pek
Pasta? İtalyan makarnası mı?
Bilmiyorum sadece yiyorum makrna konusunda biraz cahilim sanırım benim bilmediğim makarnannin maks olanı Ankara makarna🤣🤣
Hehe 😉
Valla öyle inanmiyosun yaa😔
Ankara dedin ya inandım:))
Teşekkürler senin cahillige inandırmak bu kadar zor olmamalı 🤣🤣ben bir garibenmm🤣
🙃 hehe
Kötüsün 😕
Haha 😂 biraz ;)
Yapta yiyip görelim yaa
Tabi :)
Ne zaman bbe ölünce mi 😅
çubuk makarnayla daha çok doyduğumu hissediyorum bu yuzden seçimim çubuk makrna ((:
Owww:)
Penne makarnayı çok seviyorum.
Spagetti severim
Fettucine makarnalarını seviyorum
😬
Fark etmez makarna olsun da
👊
Fiyonk makarna.
Oda lezzetli 😋
En çok fiyonk severim..
Lazanya sayılır mı ufaklık? 😄
Evetttttt