Yeme & İçme 2 ay Favori içeceğiniz ne? Balamirkağan Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çay ve Gold kahve Favori içeceğiniz ne? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Yeme & İçme konusunda 10,8b görüş paylaştı. Kahve ve çay ikilisi gadası 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b görüş paylaştı. Çay şimdi bile içiyorum 0 2 Yorumla Balamirkağan 2 ay Eskiden bı ara bokunu çıkarıp günde 30 bardağa kadar çıkmıştım bı de 3 şeker kullanirdim shhfjfjdSonra 10-15 arasına çektim şimdi şekersiz :)) Yorumla MaşaKocaAyıı 2 ay Bende 3-4 yıldır şekersiz içiyorum. Yorumla
kucukomerfarukk3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Viski, filtre kahve, Türk kahvesi, çay. 0 1 Yorumla Balamirkağan 2 ay Viski sarap , rakı , çin , bira vs.. hepsinden evinde olacak. Her gün canım hangisinden isterse 1 bardak içeceksin tamamdir 👌 Yorumla
Gelinciks Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Türk kahvesi 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 0 3 Yorumla Balamirkağan 2 ay Çok severim ama aldığım kahveler de eski tat yok :((( Yorumla Gelinciks 2 ay Valla ben hep mehmet efendi alıyorum. Bayılıyorum yaa şu kahveye iyi ki keşfedilmiş 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Yorumla Balamirkağan 2 ay Efendi olgudum doğrudur , bana bayılmana da ayrıca sevindim. shdhjdd Yemen'de bı tarikat lideri bulmuş adını unuttum. Yorumla
a_sena_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Çikolatalı süt 🛐👍🏻 1 1 Yorumla Balamirkağan 2 ay Severizzzz :)) ben normal nutella koyuyorum shdjd Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 13,2b görüş paylaştı. Kahve ve kola 1 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 408 görüş paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 96% 2 ay Süt.. 0 1 Yorumla Balamirkağan 2 ay Pazardan aldığım süt mideme dokunuyor , market sütü severim 👌 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 27 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b görüş paylaştı. Çayy 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Kahve ve çay ikilisi gadası
Çay şimdi bile içiyorum
Eskiden bı ara bokunu çıkarıp günde 30 bardağa kadar çıkmıştım bı de 3 şeker kullanirdim shhfjfjd
Sonra 10-15 arasına çektim şimdi şekersiz :))
Bende 3-4 yıldır şekersiz içiyorum.
Viski, filtre kahve, Türk kahvesi, çay.
Viski sarap , rakı , çin , bira vs.. hepsinden evinde olacak.
Her gün canım hangisinden isterse 1 bardak içeceksin tamamdir 👌
Türk kahvesi 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Çok severim ama aldığım kahveler de eski tat yok :(((
Valla ben hep mehmet efendi alıyorum. Bayılıyorum yaa şu kahveye iyi ki keşfedilmiş 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Efendi olgudum doğrudur , bana bayılmana da ayrıca sevindim. shdhjdd
Yemen'de bı tarikat lideri bulmuş adını unuttum.
Ev yapımı şuruplar limonata
Kahvaltı çay sonrası kahve
Harikasın
Çikolatalı süt 🛐👍🏻
Severizzzz :)) ben normal nutella koyuyorum shdjd
Kahve ve kola
Kahve
Çayy
Çay ve kola.
Su..
Çay.
Kahve