Yeme & İçme 2 ay Bulgur pilavı mı, pirinç pilavı mı? RANGER0VER Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 #pirinçpilav # bulgurpilav Bulgur pilavı mı, pirinç pilavı mı? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BeyoğluFenomen Takip Et Yoda Yaş: 38 2 ay Yeme & İçme konusunda 446 görüş paylaştı. İkisinide severim ama pirinç pilavını daha çok sever tüketirim 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b görüş paylaştı. Havada karada pirinç pilavı 10-0 önde 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eig 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b görüş paylaştı. Pirinç pılavını hiiççç sevmem çünkü ne zaman onu yesem sütlaç yiyormuşum gibi hissediyorum (sütlacı da sevmem) Bulgur pilavı daha güzel geliyor bana 0 0 Yorumla
dfghcbdgb Takip Et Xper 5 Yaş: 25 2 ay tereyağlı ve tavuk suyuyla pişmiş pirinç pilavı>sebzeli bulgur pilavı>pirinç pilavı>bulgur pilavı şeklinde bir sıralama 0 0 Yorumla
merhabakitty Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 376 görüş paylaştı. Bulgur pilavı 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 788 görüş paylaştı. Bulgur pilavı, bol domatesli 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 676 görüş paylaştı. Bulgur pilavı. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 13,3b görüş paylaştı. Bulgur pilavı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
İkisinide severim ama pirinç pilavını daha çok sever tüketirim
Havada karada pirinç pilavı 10-0 önde
Pirinç pılavını hiiççç sevmem çünkü ne zaman onu yesem sütlaç yiyormuşum gibi hissediyorum (sütlacı da sevmem) Bulgur pilavı daha güzel geliyor bana
tereyağlı ve tavuk suyuyla pişmiş pirinç pilavı>sebzeli bulgur pilavı>pirinç pilavı>bulgur pilavı şeklinde bir sıralama
Bulgur pilavı
Sebzeli bulgur pilavı.
Bulgur pilavı, bol domatesli
Bulgur pilavı.
Bulgur pilavı
Pirinç
bulgur
Bulgur pilavı😍.
* . S qlakwmısın