Yeme & İçme Cheesecake yaptım , nasıl gözüküyor sizce? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 122 Yapay Zekaya Sor Evde de boş durmak yok , misafirlerim sağolsun♥️ Güncellemeler+1 yıl Çamur atan arkadaşlar için tam hali. https://www. hizliresim. com/9kk1h6o Güncellemeler+1 yıl https://www.hizliresim.com/9kk1h6o görsel] Cheesecake yaptım , nasıl gözüküyor sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Oldukça güzel görünüyor gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Harika görünüyor Mükemmel 0 0 Yorumla
TugbAnas99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşırı güzel gözüküyor canım çekti. Gece gece bunu görmek zorunda mıydım yaa 1 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Üzgünüm 😀 Yorumla TugbAnas99 +1 yıl Ben de üzgünüm 🥲 Yorumla
Modemsizwifi Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Of canım çekti 🥲 Zaten yemişsinizdir de, yine de afiyet olsun, çok güzel görünüyor. Elinize sağlık. 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
mystteeryy Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Dışarıdan alıp tabağa koymuş gibi eğer tamamen sana ait ise helal der susarım 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Diğer sorularıma göz atarsan istediğin cevabı alırsın Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Masterchefe katıl oradakiler bu kadar güzel yapamamıştı :D 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Abartmayalım 😀 Yorumla Zekikız2022 +1 yıl Cidden Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sabah başka bir tatlı yapmıştın, şimdi de bu:)Eline sağlık, çok güzel gözüküyor. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Ellerine sağlık… 🙌🏼Enfes görünüyor 🤌🏻Afiyet olsun 😋 0 0 Yorumla
Hayatimbok_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bak ya oldu mu şimdi bu yaptığın canım çekti akşam akşam 0 0 Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Çok iyi görünüyor benden güzel yapıyorsun kıskandım 🥲 0 0 Yorumla
JustLikeu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Gece gece canım çekti ya ne güzel olmuş eline sağlık 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kek gibi duruyor ama çizkek. Taze olduğu için her halükarda lezzetli olmalı. Elinize sağlık 0 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Harika duruyor. Keşke yapmayi bilsem limonlu.. dün dışarıda limonlu yedim bendee 0 0 Yorumla
dene00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gece gece tam raslanıcak soru 😅 güzel gözüküyor afiyet olsun 0 0 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Ya aklıma babam geldi🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️Hayatta yediğim en iğrenç cheesecake ola bilirdi 0 0 Yorumla
ekdf4952 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Çok güzel görünüyor ellerine sağlık pasta yapmak çok eğlenceli 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hoş duruyor eline sağlık 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Duyguluderin Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 64% +1 yıl Cok guzel gorunuyor, ellerinize saglik 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tadına bakmadan anliyamam 😄 0 0 Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Profesyonel gözükmüyor ama sen yaptiysan iyi 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bravo.. süper görünüyor. 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor.Eline sağlık. 0 0 Yorumla
Kalbıkırıkbırı1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Eline sağlık çok güzel görünüyor 0 0 Yorumla
bernaayagmurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor, ellerine sağlık. Afiyet olsun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle sen yaptın 0 3 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Evet ben yaptım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özür dilerim senin aşçı olduğunu bilmiyordum O zaman seni Mastercef de görelim Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Şu yorumları okudukça hesabı kapatıp gidesim geliyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ellerine saglık.canım cekti 😋 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 400 cevap paylaştı. canim cekti püff 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 10 numara olmuş 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cafe olmasın orası sunum falanda var yani ascimisin cafemi orasi Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Hyr kardeşim evim burası chefim bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Oldukça güzel görünüyor gadası
Harika görünüyor Mükemmel
Aşırı güzel gözüküyor canım çekti. Gece gece bunu görmek zorunda mıydım yaa
Üzgünüm 😀
Ben de üzgünüm 🥲
Of canım çekti 🥲 Zaten yemişsinizdir de, yine de afiyet olsun, çok güzel görünüyor. Elinize sağlık.
Teşekkür ederim
Dışarıdan alıp tabağa koymuş gibi eğer tamamen sana ait ise helal der susarım
Diğer sorularıma göz atarsan istediğin cevabı alırsın
Masterchefe katıl oradakiler bu kadar güzel yapamamıştı :D
Abartmayalım 😀
Cidden
Sabah başka bir tatlı yapmıştın, şimdi de bu:)
Eline sağlık, çok güzel gözüküyor. Afiyet olsun
Ellerine sağlık… 🙌🏼
Enfes görünüyor 🤌🏻
Afiyet olsun 😋
Bak ya oldu mu şimdi bu yaptığın canım çekti akşam akşam
Çok iyi görünüyor benden güzel yapıyorsun kıskandım 🥲
Gece gece canım çekti ya ne güzel olmuş eline sağlık
Kek gibi duruyor ama çizkek. Taze olduğu için her halükarda lezzetli olmalı. Elinize sağlık
Harika duruyor. Keşke yapmayi bilsem limonlu.. dün dışarıda limonlu yedim bendee
Gece gece tam raslanıcak soru 😅 güzel gözüküyor afiyet olsun
Ya aklıma babam geldi🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️Hayatta yediğim en iğrenç cheesecake ola bilirdi
Mükemmel gözüküyor her zaman ki gibi
İnanılmaz güzel gözüküyor
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık pasta yapmak çok eğlenceli
Hoş duruyor eline sağlık
Teşekkür ederim
Gayet güzel görünüyor
Cok guzel gorunuyor, ellerinize saglik
Mükemeelll 😍😍 afiyet olsun
Çok güzel gözüküyor, ellerine sağlık
Güzel duruyorr eline sağlık
Tadına bakmadan anliyamam 😄
Profesyonel gözükmüyor ama sen yaptiysan iyi
Müko gözüküyor eline sağlık
Bravo.. süper görünüyor.
Güzel görünüyor afiyet olsun
Oof varya olsa da yesem ellerine saglik seni alan yasadi 😅😇
Çok güzel görünüyor.
Eline sağlık.
Eline sağlık çok güzel görünüyor
Cok güzel afiyet olsun
Güzel görünüyor, ellerine sağlık. Afiyet olsun.
Mükemmel, canım istedi
Kesinlikle sen yaptın
Evet ben yaptım
Özür dilerim senin aşçı olduğunu bilmiyordum
O zaman seni Mastercef de görelim
Şu yorumları okudukça hesabı kapatıp gidesim geliyor
😳😋😖🤤😪🙁hani banaa
ellerine saglık.
canım cekti 😋
Teşekkür ederim
Görüntü harika 👌🏻
Ayy çok güzel olmuş!