Alkol kullanmayanlar, alkollü mekana gidemez mi?

Alkol kullanmayan biri derken neyi kastediyoruz mesela?
Tesettürlü kadınların gitmesini bende hoş bulmuyorum.
Hem ayranım dökülmesin hem de birtakım şeyler yaşamayayım falan kafalarını sevmiyorum.
Bazı şeylerin gerekliliği vardır ve tesettürlü biri alkollü mekana gidemez benim gözümde.
Topluma açık bir yerde alkol kullanamaz. Yapmaması lazım, bana göre etik değil.
Bu nasıl bir kafa ya? Sizin neyi nasil bulduğunuz sizi bağlar milleti değil. İsteyen istediği gibi yer içer gezer, sizin önyargılarıniz kimsenin hayatına karışma hakki vermez. Alkol kullanmayandan kasit alkol kullanmayan insandir kapali veya açık degil kadin veya erkek değil ama alışmışsınız bir kere bölmeye! "Hem ayranım dökülmesin hem bir takim şeyler yaşamayayım" ne kadar iğrenç bir beyin bu böyle. Şu kafayla yıllarca yaşayıp size birsey olmasiysa kimseye olmaz endişe etmeyin. Her giden başına gelen kötülükleri hak etmiştir diyeceksiniz neredeyse ki gizliden dediniz de. Neymiş sevmiyormuş, sen kendini seviyor musun acaba? Kendine değer vermeyen sevmeyen bir seyleri yaparsa kötülükleri hakedecegini düşünen bir zavallısın. Sadece yazık.
Görüş
67Görüş
Gidebilir. Ancak gittiğinde her insana cıkcık diye bakmaması laxım
Kullanır, ben giderim mesela. Bi dakika, ben alkol kullanıyorum ama. Alkol kullanmasam da giderdim ve orada içerdim. Gerçi bu da sorduğun soruya cevap niteliğinde değil. Alkolsüz bir ben düşünemedim. Bu arada gelenek yine yerini bulsun, nasılsın sdlşfs
ifsaladin kendini jsjdkdjd iyim sen nasssinn?
😂😂😂 iyiymis yakismis
Sigara içmiyorum bakkala gidip sigara istesem vermeyecekler mi 😂 alkollü mekana girerken, alkol kullanma şartı mı getirmişler.
Uzayda nefes alamıyorum astronot olamaz mıyım?
Baban böyle pasta yapmayı nerde ögrendi falan gibi şeyler 😂
ajsjsjshahshsha yorumun mükemmelliği👌😂😂
Bsbdbdbd evet güzel olmuş bir daha okudum da
hsahshahshas benim mütevazılık seviyem işte bu 😂😂
Kendi yazdigima güldüm ben tekrar okuyunca ya napimm
Hakkındır 😂😂
Tişikkirleeeer sjsjr
İsteyen istediğini yapabilir. Alkol kullanılan bir mekana gidildi diye, kimse alkolü insanların boğazdan aşağı dökmüyor. İstemeyen içmez. 😅
Mesela benim gittiğim bir balıkçı var ve alkollü bir mekan. Ama ben alkol kullanmıyorum. Oraya lezzetli balıkları yemek için gidiyorum. 🤤🤷🏻
Yemek de var atıştırmalık falan da var. Kola da var aynı mekanda. Neden gidilmesin ki. Bahsedilen yer inceden kötü hissettiren çirkin bir ortamsa ve içiniz almıyorsa zaten konunun alkolle çok ilgili olduğunu düşünmüyorum. Müşteri profili size uyuyorsa kendinizi kötü hissetmeyeceksiniz girin churchillinizi için ayol.
Ula buna mı alındında cevap vermedin
Ben seni alıngan olmayan birisi sanıp
O şekilde yazmıştım
Daha önceden söyledim ben genelde takılarak konuşurum
Kimseyi eleştirmek haddime değil
neye cevap vermedim?
Mesajima
Neyse salla o zaman
Mesajin bildirimi gelmedigi icin görmedim. Sorii
Hmmm
Sorun değil
Bencede gidebilir, herkes istediği gibi yaşar yer içer gezer tozar kime ne? Kimin ne içeceğine karışacak kadar sığ olmadığınız için teşekkürler.
Jsjsjjsjjsj herkese bu kafadan lazım keske herkes sen gibi düşünse😂😂😂
Düşünüyorum ama yapmıyorum 🤭
ama düşünüyorsun jdjsjsjjs benim düşündüklerimi nsjsjs
Niye gidemesin alkollü mekanlar eglence mekanları olur restorant olur ne bileyim canlı müzik olur. İnsanlar da buraya o kısmı için gidebilir
Mantik budur sonunda yaaa
Gider tabi! Ben kullanmam fakat bazen gittiğim de oluyor! Çoğu zaman hatır meseleleri için oluyor!
Misal benim çevremde içmeyen tek ben varım galiba 😃
Eskiden de bunları oradan burandan toplardım! Arabamın içine filan kusarlardı da bırakamazdım da!
Ben gitmezsem, alkollü biri sürecekti arabayı :(
Gidebilir, ama eğer bir müddet gitmeye devam ederse çok yüksek ihtimalle o da alkol kullanmaya başlar. Bunu bizzat tecrübe ettim. 😁
Yoo hala başlamadım başlamam da jdjdjs
Bence o kadar emin olma. Ben " İçine alkol girmiş bardağı, yıkanmış dahi olsa elime dahi almam " diyen biriydim. Üniversiteye başladıktan sonra yemek yemeye gittiğim birçok restaurant, kafe alkollü olduğu için ( gittiğim hiçbir kafede, restaurantta alkol almamama rağmen ) alkole başladım ve şu anda ayda 3-4 kez alkol almadan yapamıyorum.
Belli yaşa başa gelmiş insanim ne yapip yapmicami bilirim sadece şarabı merak ediyorum ama bağımlısı olmam.
Pardon, ben yaşınızı görmeden yorumda bulunmuştum. 😁
28 yaşındaymışsınız.
öyleymişim evet
Bodyguard lar içmeyecek gibi olanları almıyor genelde
Öyle bir sey yaşamadım erkekleri geri çevirirler kadınları değil. Kimsenin alninda da veya tipine bakip icip icmedigini anlayamazlar.
Kullanmıyorum da alkol kullanmayan girmeyen sayılı mekan var ben mi körüm acabaaaa?
herhangi cafe restaurant kast etmedik beyefendi
Hı tm pardon
Gidebilir.. neden gidemesin ki rahatsız olmadığı sürece.. bir arkadaşım var mesele biz alkollü mekan da toplanınca geliyor alkol almaz o meyve suyu içer..
Alkol kullanmıyorum, öyle mekana da gitmem. Tabii tercih meselesi.
Gidebilir Tabikide neden gidemesin Lakin Alkollü insanların eylence Ortamıya ayak uydurabilirmi o var
niye gidemesin? kapıda promil kontrolü mü yapılıyor? 0.5 promilin altında çıkanlar giremiyor mu?
Gider, benim arkadaşlarımın hepsi alkolik hergun piizdeler ben de gidiyorum içki için değil arkadaşlarımın için gidiyorum eğleniyorum
Arkadaşım var, kullanmıyor ama arkadaşları gidince yanlarında gidiyor ve bir şey içmiyor. Sıkıntı edeni hatırlamıyorum
Alkol kullanmadığım dönemde de gittim sarhoş toplayıcısı olarak alkol aldığım dönemde de gittim sıkıntı yok 😂
Gider ben yıllarca gittim alkol kullanmadığım dönemde kimse de yadirgamadi bir kısmının işlerine geldi 🤣 şoför olarak kullandılar 🤣
En İyi Görüş