Kullanır, ben giderim mesela. Bi dakika, ben alkol kullanıyorum ama. Alkol kullanmasam da giderdim ve orada içerdim. Gerçi bu da sorduğun soruya cevap niteliğinde değil. Alkolsüz bir ben düşünemedim. Bu arada gelenek yine yerini bulsun, nasılsın sdlşfs
14 Yorumla- +1 yıl
ifsaladin kendini jsjdkdjd iyim sen nasssinn?
- +1 yıl
😂😂😂 iyiymis yakismis
En İyi Cevaplar
Alkol kullanmayan biri derken neyi kastediyoruz mesela?
Tesettürlü kadınların gitmesini bende hoş bulmuyorum.
Hem ayranım dökülmesin hem de birtakım şeyler yaşamayayım falan kafalarını sevmiyorum.
Bazı şeylerin gerekliliği vardır ve tesettürlü biri alkollü mekana gidemez benim gözümde.
Topluma açık bir yerde alkol kullanamaz. Yapmaması lazım, bana göre etik değil.01 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir kafa ya? Sizin neyi nasil bulduğunuz sizi bağlar milleti değil. İsteyen istediği gibi yer içer gezer, sizin önyargılarıniz kimsenin hayatına karışma hakki vermez. Alkol kullanmayandan kasit alkol kullanmayan insandir kapali veya açık degil kadin veya erkek değil ama alışmışsınız bir kere bölmeye! "Hem ayranım dökülmesin hem bir takim şeyler yaşamayayım" ne kadar iğrenç bir beyin bu böyle. Şu kafayla yıllarca yaşayıp size birsey olmasiysa kimseye olmaz endişe etmeyin. Her giden başına gelen kötülükleri hak etmiştir diyeceksiniz neredeyse ki gizliden dediniz de. Neymiş sevmiyormuş, sen kendini seviyor musun acaba? Kendine değer vermeyen sevmeyen bir seyleri yaparsa kötülükleri hakedecegini düşünen bir zavallısın. Sadece yazık.
Yemek de var atıştırmalık falan da var. Kola da var aynı mekanda. Neden gidilmesin ki. Bahsedilen yer inceden kötü hissettiren çirkin bir ortamsa ve içiniz almıyorsa zaten konunun alkolle çok ilgili olduğunu düşünmüyorum. Müşteri profili size uyuyorsa kendinizi kötü hissetmeyeceksiniz girin churchillinizi için ayol.
10 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini yapabilir. Alkol kullanılan bir mekana gidildi diye, kimse alkolü insanların boğazdan aşağı dökmüyor. İstemeyen içmez. 😅
Mesela benim gittiğim bir balıkçı var ve alkollü bir mekan. Ama ben alkol kullanmıyorum. Oraya lezzetli balıkları yemek için gidiyorum. 🤤🤷🏻
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGidebilir tabi ki
10 Yorumla
+1 yılGittiğim oldu. Ben soğuk kahve içtim. İlla alkol mu tüketeceğim 😂 ama ısrar üzerine gittim. Normalde gitmem 😂 beni evde içirip sarhoş edecek ayık birini bulmam lazım. Dağıtacağım kendimi bir kere ama bakalım ne zaman 😂
121 Yorumla- +1 yıl
Bende dağıtacağım bir gün 🤔 ciddi içeçeğim😂 neler anlatırım neler of off🤭🤭
- +1 yıl
O zaman beraber yapalım bu işi. Ama yanımızda alkol tüketmeyecek ayık biri olmalı 😂 bizi kollamalı 😂
- +1 yıl
Kime kısmet olacak bilmiyorum 😂 seni beklemeyebilirim😂😂🤭
- +1 yıl
Bekle ülen. İşte nerede içeceğiz o sıkıntı. İstanbul'da yalnız yaşayan arkadaşın var mı 😂
Neyse benim var birkaç tanıdık. Birinde hallederiz 🤔😂😂 - +1 yıl
Mekanda🤔 sen otur evinde iç 🙄
- +1 yıl
Ülen pahalı olur. Değmez o paraları oraya bayılmaya 😂
- +1 yıl
Tanımadığım adamın evinde mi bayılayım 😂😂🤣 tövbe yaaa
- +1 yıl
Ben tanıyorum 🤔
Tamam senin bir arkadaşına geçeriz 😂 benim için sıkıntı yok 😂 işi ucuza kapatalım 🤭🤭😂😂 - +1 yıl
İptal ediyorum🙄 sen ayrı iç🤔
- +1 yıl
Benle içmek ayrıcalığını kaybetmek istediğine emin misin 🙄 ben konuşmaya başlarsam neler anlatırım neler 🙄 bence beni sarhoşken dinlemelisin 😏😂
- +1 yıl
Bilsem nolacak 🤔 Daha sonradan sana karşı kullanıp şantaj yapamayacağım bilgiler ise gerek yok 😂😂🤭 o zaman oturur sahilde parkta çimlerin üzerinde içeriz 🤔 bu ne fakirlik yahu ahahhahaha 😂😂
- +1 yıl
Çoluk çocuğa kötü örnek oluruz öyle. Hem sonra sarhoş sarhoş eve gitmek zor olur 😂 Biz bence içmeyelim 😂
- +1 yıl
Çok mantıklı 😂 ama içmeyeyim de içimdemi kalsın 🙄 içmem lazım 🤔sensiz yapacağım 🤔
- +1 yıl
Yapma bensiz 🥺 birlikte yapmanın bir yolunu bulalım 😔
- +1 yıl
nası bulcaz🤔🤔
- +1 yıl
Buluruz elbet bir yolunu 🤔 yanınızda duracak ayık birini bulalım hele 😂😂 en önemli şeyler sıralamasında zirvede o var 😂
- +1 yıl
Doğru 🤔 ben niye içmiyorum der veya içmiyorsam niye geliyorum der 😪
- +1 yıl
İşte o yüzden bu elemanı bulduktan sonra gerisini planlarız. Hem onu bulunca o da fikir atar ortaya belki 🤔😂
- +1 yıl
niye eleman diyosun belki kız bulcaz 🤔
- +1 yıl
O da eleman. Genel olarak söyledim zaten 🤔
- +1 yıl
peki zaten 🤔😂
+1 yılSigara içmiyorum bakkala gidip sigara istesem vermeyecekler mi 😂 alkollü mekana girerken, alkol kullanma şartı mı getirmişler.
Uzayda nefes alamıyorum astronot olamaz mıyım?
Baban böyle pasta yapmayı nerde ögrendi falan gibi şeyler 😂16 Yorumla- +1 yıl
ajsjsjshahshsha yorumun mükemmelliği👌😂😂
- +1 yıl
Bsbdbdbd evet güzel olmuş bir daha okudum da
- +1 yıl
hsahshahshas benim mütevazılık seviyem işte bu 😂😂
- +1 yıl
Kendi yazdigima güldüm ben tekrar okuyunca ya napimm
- +1 yıl
Hakkındır 😂😂
- +1 yıl
Tişikkirleeeer sjsjr
+1 yılUla buna mı alındında cevap vermedin
Ben seni alıngan olmayan birisi sanıp
O şekilde yazmıştım
Daha önceden söyledim ben genelde takılarak konuşurum
Kimseyi eleştirmek haddime değil
15 Yorumla- +1 yıl
neye cevap vermedim?
- +1 yıl
Mesajima
- +1 yıl
Neyse salla o zaman
- +1 yıl
Mesajin bildirimi gelmedigi icin görmedim. Sorii
- +1 yıl
Hmmm
Sorun değil
+1 yılBencede gidebilir, herkes istediği gibi yaşar yer içer gezer tozar kime ne? Kimin ne içeceğine karışacak kadar sığ olmadığınız için teşekkürler.
13 Yorumla- +1 yıl
Jsjsjjsjjsj herkese bu kafadan lazım keske herkes sen gibi düşünse😂😂😂
- +1 yıl
Düşünüyorum ama yapmıyorum 🤭
- +1 yıl
ama düşünüyorsun jdjsjsjjs benim düşündüklerimi nsjsjs
+1 yılGidebilir. Ancak gittiğinde her insana cıkcık diye bakmaması laxım
10 Yorumla
+1 yılNiye gidemesin alkollü mekanlar eglence mekanları olur restorant olur ne bileyim canlı müzik olur. İnsanlar da buraya o kısmı için gidebilir
11 Yorumla- +1 yıl
Mantik budur sonunda yaaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılGider tabi! Ben kullanmam fakat bazen gittiğim de oluyor! Çoğu zaman hatır meseleleri için oluyor!
Misal benim çevremde içmeyen tek ben varım galiba 😃
Eskiden de bunları oradan burandan toplardım! Arabamın içine filan kusarlardı da bırakamazdım da!
Ben gitmezsem, alkollü biri sürecekti arabayı :(10 Yorumla
+1 yılGidebilir, ama eğer bir müddet gitmeye devam ederse çok yüksek ihtimalle o da alkol kullanmaya başlar. Bunu bizzat tecrübe ettim. 😁
16 Yorumla- +1 yıl
Yoo hala başlamadım başlamam da jdjdjs
- +1 yıl
Bence o kadar emin olma. Ben " İçine alkol girmiş bardağı, yıkanmış dahi olsa elime dahi almam " diyen biriydim. Üniversiteye başladıktan sonra yemek yemeye gittiğim birçok restaurant, kafe alkollü olduğu için ( gittiğim hiçbir kafede, restaurantta alkol almamama rağmen ) alkole başladım ve şu anda ayda 3-4 kez alkol almadan yapamıyorum.
- +1 yıl
Belli yaşa başa gelmiş insanim ne yapip yapmicami bilirim sadece şarabı merak ediyorum ama bağımlısı olmam.
- +1 yıl
Pardon, ben yaşınızı görmeden yorumda bulunmuştum. 😁
- +1 yıl
28 yaşındaymışsınız.
- +1 yıl
öyleymişim evet
Bodyguard lar içmeyecek gibi olanları almıyor genelde
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir sey yaşamadım erkekleri geri çevirirler kadınları değil. Kimsenin alninda da veya tipine bakip icip icmedigini anlayamazlar.
+1 yılKullanmıyorum da alkol kullanmayan girmeyen sayılı mekan var ben mi körüm acabaaaa?
12 Yorumla- +1 yıl
herhangi cafe restaurant kast etmedik beyefendi
- +1 yıl
Hı tm pardon
+1 yılGidebilir.. neden gidemesin ki rahatsız olmadığı sürece.. bir arkadaşım var mesele biz alkollü mekan da toplanınca geliyor alkol almaz o meyve suyu içer..
10 YorumlaGidebilir Tabikide neden gidemesin Lakin Alkollü insanların eylence Ortamıya ayak uydurabilirmi o var
10 Yorumlaniye gidemesin? kapıda promil kontrolü mü yapılıyor? 0.5 promilin altında çıkanlar giremiyor mu?
10 Yorumla
+1 yılGider, benim arkadaşlarımın hepsi alkolik hergun piizdeler ben de gidiyorum içki için değil arkadaşlarımın için gidiyorum eğleniyorum
10 YorumlaArkadaşım var, kullanmıyor ama arkadaşları gidince yanlarında gidiyor ve bir şey içmiyor. Sıkıntı edeni hatırlamıyorum
10 Yorumla
+1 yılAlkol kullanmadığım dönemde de gittim sarhoş toplayıcısı olarak alkol aldığım dönemde de gittim sıkıntı yok 😂
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılGider ben yıllarca gittim alkol kullanmadığım dönemde kimse de yadirgamadi bir kısmının işlerine geldi 🤣 şoför olarak kullandılar 🤣
10 Yorumla Zaman zaman kullanan biri olarak bizimde masamızda icmeyenler vardı yani sonucta her gelen kafayı cekiyor diye birsey yok
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGiderler niye gidemesinler ben gidiyordum en sonunda ben de başladım kullanmaya.
20 Yorumla Yok gidemez. Alkolli mekânların kapısında yazar zaten alkol kullanmayan giremez diye.
20 Yorumla
+1 yılGidebilir neden gitmesin eglenmek sadece alkol kullananlara has birsey degil.
10 Yorumla
+1 yılGidebilir tabi niye gidemesin? Alkol içmeyenleri mekana almıyoruz diye bir kural yok sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılGider neden gitmesin alkollü mekanlarda alkolsüz içeceklerde var.
10 Yorumla
+1 yılYani gider gitmez kendi bilir ama , meyve kokteyli olur enerji içeceği olur içebilir..
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGidebilir tabi alkol sevmesi şart değil parasi olması şart.
10 Yorumla Gitmem diyenler de gün geliyor gidiyor. İçtiği için ortam bozulmasın diye.
10 YorumlaGidilebilir , alkollü mekan diye içmek şart değil sonuçta. Ama ben tercih etmem
10 YorumlaBen tadını sevmediğim için içmiyorum ama giderim yani
10 Yorumla
+1 yılGidebilir tabiki alkol kafası yaşamayacağı için keyif almayacaktır etrafındaki insanların hareketleri garip gelecektir ama gidilebilir neden olmasın ;)
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Gider.. fakat artik o mekanların alkol kullanmayanlara olumsuz davranışlar sergileyecegini de soyleyeblirim (ki medeni ülkede olmaz bu)...
10 Yorumla
+1 yılTabii ki gidebilir çok güzel bir balık lokantası var lakin alkollü ama ben oraya sadece balık yemek için gidiyorum ve çok gittim hiç te alkol almadım bugüne kadar. Ağzıma dahi sürmedim tadını bile bilmiyorum.
10 YorumlaNeden gidemesin herkes sevmek zorunda değil bu zorunluluk değil tercihtir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDini açıdan alkol bulunan yerde bulunmak da günah
10 Yorumla
+1 yılGayette guzel gidebilir ben gittim muzigini sevdigim icin alkol icmem asla kullanmam sevmem ama oyle yerlerde bulundum. Giriste alkol almicaksan giremezsin demiyor 😂
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. içen arkadaşların muhabbetıne ortak olmak için gıdebılırım , birilerinin ayık olması gerekir
10 Yorumla
+1 yılAlkol kullanmıyorum, öyle mekana da gitmem. Tabii tercih meselesi.
00 Yorumlaböyle bir yasak yok benim bildiğim... ama gidince orada zevk alır mı bunu kendi bilir.. :)
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 637 cevap paylaştı. Gider bazen arkadaşlarla gideriz içmeyenlerde kokteyl içiyor normal yani
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var alkol kullanmıyorum ama alkollğ mekanda takılıyorum yani
10 Yorumla Gider elbet ama alkolden hoşlanmayan biriyse o ortama ait olmadığını anlar ve tadını alamaz o ortamın
10 Yorumla
+1 yılGidebilir de anlamsız yani.
116 Yorumla- +1 yıl
ohooo bak anlaşamadık şu an. Ben alkol almam nesi anlamsiz
- +1 yıl
Gidemez demedim pembeli, gidebilir de yani özellikle alkollü mekan seçip gitmesinin bir anlamı yok yani :) Anlaşırız niye anlaşmayalım, burcun neydi senin?
- +1 yıl
var, nasıl yok? Baska müzikli dans edeceğimiz mekan göster oraya gidelim.
- +1 yıl
O konuda haklısın tabii müzik dans olarak iyiler evet. Peki niye alkol kullanmıyorsun özellikle bir sebebi var mı?
- +1 yıl
Yok, tadi kokusu midem almıyor bünye kabul etmiyor.
- +1 yıl
Tamam öyleyse sorun yok, gidilir. Kadıköy mü mekan 😂
Sen niye hala eklemedin beni bu arada? - +1 yıl
Samimi muhabbetim olanlari ekliyorum. 😂😂😂😄
- +1 yıl
Niye geçen baya iyiydi muhabbetimiz, aa tesüf ederim şimdi yakıştıramadım hiç sana 😂😂
- +1 yıl
Kadıköye gelcektik o kadar senin içinnn 😅😅
- +1 yıl
1 gün bile olmadi😂😂😂
- +1 yıl
vaay olayı bu kadar indirge bari 24 saat deseydin 😂😂😂
- +1 yıl
jsjehdndjs seni mı kircaz öyle diyelim 24 saat olsun jsljshsvs
- +1 yıl
istersen 1440 dakika da diyebilirsin gıcıklıkta sınır yok sdjkhsdfs
- +1 yıl
sayi arttıkça daha cok vakit olmuş gibi olmuyor ama neyse😂😂😂
- +1 yıl
sınavda kağıt dolu gözüksün diye yazılan şeyler gibi, çaktırma 😅😅😅
- +1 yıl
ahshsgaahahahaha iyiydi bu😂😂😂
+1 yılHiç Alakası Yok bence çocuk sevmeyenler seks yapamaz mı? yanı birde böyle soralım
10 Yorumla
+1 yılGidebilir neden gitmesin.
20 YorumlaYeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. Mezeci olanlar gidebilir 😍😊😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ayrana su katip icsem kim anlar?
+1 yılYok kullanmadım gitmedim de
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılYoo ben balık yemek için çok gittim
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gidebilir, sonuçta sadece alkol satılmıyor.
10 Yorumla
+1 yılPek kullanmıyorum ve giderim.
10 Yorumla
+1 yılGider meyve suyu ya da kola içersin
10 YorumlaNeden gidemesin gider
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKullanmıyorum ama gidiyorum
10 Yorumla Eğer muhafazakar, dini bütün bir insan ise gitmez.
10 Yorumla
+1 yılAzınlık diyorsun adı üstünde tabikide gidebilir
10 Yorumla
+1 yılGider niye gitmesin
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılgirebilirsiniz sorun olmaz
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gide bilir hiç bir engel yok
10 Yorumla
+1 yılDans etmek için gidebilir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgider içmedende eğlenebilir
10 Yorumla
+1 yılTabii ki gidebilir...
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği