Merhabaa 🌸
Sağlıklı derken akla illa ki kilo yapmayan ve hafif çorbalar gelir. Yani sebze çorbaları. Ama bence en güzel ve şifalı çorba kelle paça çorbasıdır, bayılırım.👌
Soğuk kış gününde tercih ettiğiniz sağlıklı ve şifalı çorba tarifiniz var mı?

Merhabaa 🌸
Sağlıklı derken akla illa ki kilo yapmayan ve hafif çorbalar gelir. Yani sebze çorbaları. Ama bence en güzel ve şifalı çorba kelle paça çorbasıdır, bayılırım.👌
Soğuk kış gününde tercih ettiğiniz sağlıklı ve şifalı çorba tarifiniz var mı?
Benimde tercihim her zaman kelle paça olurdu bu olmadığı zaman mercimek çorbasıdır, gerçi çorbanın bütün çeşitleri güzel benim için çok far etmez ama her zamanda tercihimi kullanmayı yeg eylerim.
Teşekkürler 🙏
Kelle paça, brokoli, tarhana çorbası.
Görüş
49Görüş
Kelle paça ve beyran
Tavuk suyu
Bana göre tavuk suyu dışında gerisi faso fiso ama kelle paça sevmediğim için.
Kelle paça kemiklere aşırı iyi geliyor. Rahatsızlık geçiren tüm arkadaşlarım kelle paça sevmemesine rağmen tüketir.
Et sevenler için mükemmel bir çorba ama sevmeyenlere aksine mide bulandırıcı geliyor. Ben bir oturuşta iki tabak yerim 😅
Ben et aşırı severim, kokoreç falan da çok severim ama kelle paça, işkembe çorbası falan nedense istemsiz nefret ediyorum
İşkembe bende sevmem ona kalırsa ama kelle paça başka ya hem lezzetli hem işkembe gibi kokusu da yok iştah açıcı kokuyor.
Bana bi tavuk suyu çorbası veya mercimek yeterli, sevmiyorum bu tip çorbaları yemek gibi 🤮
Sen ağzının tadını bilmiyosun bi kere 😏
Boş ver abla kiloyu falan ne bulursan ye ülkeye birazda balık etli lazım herkes 40 50 kg mk
Hazır çorba dışında tüm çorbalar sağlıklıdır. Resimdeki enfes duruyor 👍
Mercimek çorbasını severim ama senin elinden olanı daha çok severim ❤️
Kesinlikle tarhana ya ne zaman hasta olsam hop iyilestiriyor bide ilik suyu felan ekledin mi miss
Tarhana çorbasını bir ben sevmiyorum galiba 😅
Onceleri bende hic sevme asla yemezdim ama yapan kisiden kisiye degisiyor. Trendyoldan almistim o biraz eksiydi hic begenmedim attim direk ama annemin yaptigi mis ya ☺️ eksi yapar bazilari onlari bende hic sevmiyorum yememde
Sakatat ne alaka? Kelle paca nerden cikti?
kelle paça, işkembe, tarhana, erişte, yayla, ekşili köfte der kapatırım konuyu :)
En sağlıklı sanıyorum Tarhana çorbası olabilir :)
Kelle paça ve işkembe çorbası en sağlıklı iki çorba olabilir.
Kelle paça en sağlıklısı bencede.. kışın vazgeçilmezi ve bağışıklığı düzene sokan çorba..
Bol acılı bol sarımsak ve sirkeli kelle paça şifadır
Ama benim favorim mercimek çorbası her zaman
Kesinlikle seninle aynı düşüncedeyim. Kelle paça çorbasının tadı harika oluyor. 😋
Her çorba sağlıklıdır.
Sıvı dengesine yardımcı oluyor hem de bağırsak işleyişini hızlandırıyor
Aydinda yedigim kelle, iskembe, beyin karisimi tam kalori bombasiydi. Ve icine pul biber ve limon bastim. Uln anlatirken bile canim istedi simdi.
Tavuk suyu çorbası 😋
O da mikemmel🌸
Meçbur yiycem 1-2 hafta kırık kemiğim var
Geçmiş olsun
Trafik kazası geçirmiştim çok teşekkür ederim
Minnos kizlar kelle paça içmez aşko ya. 😂
Dışımız ne kadar minnoş olsa da kelle paça kırmızı çizgimiz 😅
Azda olsa er seviyorsan kesinlikle dene derim baya güzel
Et**
Anlaştık sonra da sevip sevmediğini yazarsın ama seveceğine eminim 😅
😅👍
En İyi Görüşler