Yeme & İçme 2 ay Sushi yaptım, nasıl gözüküyor sizce? 34TUZLALIFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 İkinci denemem, hiç alakam yok bölüm olarak 😂 Sushi yaptım, nasıl gözüküyor sizce? Görüş Yaz 23 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,8b görüş paylaştı. Harika görünüyor, genelde bu şekilde ilk kez gördüm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Barış_LonelyForever 2 ay Bu arada tebrikler brom fenomen olmuşsun. 34TUZLALI 2 ay Teşekkür ederim brom
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 47 , eig 99% 2 ay Hiçte fena görünmüyor, bence gayet güzel duruyor, misafir kabul ederseniz geleyim? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör 34TUZLALI 2 ay Tabi buyrun beklerim 🥰 Yorumla Comagene00 2 ay 🙏🙏🙏 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Yanında acılı soya sosu olunca veya başka acı soslar vs. olunca daha güzel gidiyor içinde çiğ et bulunan sushiler, eline sağlık ☺️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 32 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b görüş paylaştı. Bu Sushi, Sushi’ye benzememiş. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör 34TUZLALI 1 ay Ciddi olamazsın Yorumla Sosyetic_SheqiiL 1 ay Ciddiyim 😕 Yorumla
PasifGay23 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 90% 2 ay Sevmediğim bir yemek 😒 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 34 , eig 99% 2 ay İçinde ne var? Üzerindeki malzemeler ne Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör 34TUZLALI 2 ay Pirinç , mısır patlağı, yosun, susam, Yorumla chace 2 ay Wejeteryan sushi mi 😀 Yorumla
DMsevmeyenHatun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eig 100% 2 ay suşi iğrenç bir şey zaten Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 98% 2 ay Yani biraz değişik gibi 😂😂 ellerine saglik Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 100% 2 ay Hiç denemedim afiyet olsun eline sağlık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör 34TUZLALI 2 ay Teşekkür ederim Yorumla yanlızkalplerr 2 ay Rica ederim yemesemde emek var orada Yorumla 34TUZLALI 2 ay El becerisi istiyor Yorumla yanlızkalplerr 2 ay Doğrudur her yemek emek ve sevgi ister Yorumla
alex4guson Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 99% 2 ay Fındıklı kremalı lokum gibi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 39 , eig 99% 2 ay Helva sandım 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Kötü görünüyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mitsuha_q Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 ay Ilk basta irmik helvasi sandim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 672 görüş paylaştı. Sushi nerede Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
lanetlikarı Takip Et Xper 1 Yaş: 23 2 ay Mükemmek gözüküyor eline sağlık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör 34TUZLALI 2 ay Teşekkür ederim, Pp deki fotoğrafın ait olduğu filmi izledin mi? Yorumla lanetlikarı 2 ay Evet izledim sen de izledin sanırım Yorumla 34TUZLALI 2 ay Evet al Pacino hayranıyım Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Lokuma benziyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BOrdorujjx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay Harika yemekler yapiyorusn Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gumansun Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Türk suşisi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
m Alessapl Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eig 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 300 görüş paylaştı. Kötü Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Geçiciüyeğ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 100% 2 ay İğrenç. töbe Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Harika görünüyor, genelde bu şekilde ilk kez gördüm
Bu arada tebrikler brom fenomen olmuşsun.
Teşekkür ederim brom
Hiçte fena görünmüyor, bence gayet güzel duruyor, misafir kabul ederseniz geleyim?
Tabi buyrun beklerim 🥰
🙏🙏🙏
Yanında acılı soya sosu olunca veya başka acı soslar vs. olunca daha güzel gidiyor içinde çiğ et bulunan sushiler, eline sağlık ☺️
Bu Sushi, Sushi’ye benzememiş.
Ciddi olamazsın
Ciddiyim 😕
Sevmediğim bir yemek 😒
İçinde ne var? Üzerindeki malzemeler ne
Pirinç , mısır patlağı, yosun, susam,
Wejeteryan sushi mi 😀
suşi iğrenç bir şey zaten
Yani biraz değişik gibi 😂😂 ellerine saglik
Hiç denemedim afiyet olsun eline sağlık
Teşekkür ederim
Rica ederim yemesemde emek var orada
El becerisi istiyor
Doğrudur her yemek emek ve sevgi ister
Fındıklı kremalı lokum gibi
Helva sandım 😅
Kötü görünüyor
Ilk basta irmik helvasi sandim
Sushi nerede
Mükemmek gözüküyor eline sağlık
Teşekkür ederim, Pp deki fotoğrafın ait olduğu filmi izledin mi?
Evet izledim sen de izledin sanırım
Evet al Pacino hayranıyım
Lokuma benziyor
Harika yemekler yapiyorusn
Türk suşisi
Kötü
İğrenç. töbe