Yeme & İçme 2 ay En son yemek yediğiniz saat kaç? Legalpainn Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Kaçta yemek yiyorsunuz? Şu an kakaolu fıstık ezmesi ve ekmek gömen ben xszs En son yemek yediğiniz saat kaç? Görüş Yaz 28 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b görüş paylaştı. Dün akşam 7 8 gibi 0 0 Yorumla
bunickonsekizharfli Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 100% 2 ay Sonra çok kilo aldım arkadaşlar nasıl zayıflicam.. ye yee.. afiyet olsun GUNDİ 1 2 Yorumla Legalpainn 2 ay Aynen öyle de sorunum var xdxd Yorumla bunickonsekizharfli 2 ay İyi madem diyetisyen vardır burada yeni bir soru sorarsın kilo ile ilgili hadi kaçtım ben 🙋🏼♂️ Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 47 , eig 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 886 görüş paylaştı. Bugün 20:00. Genelde daha geç yememeye çalışıyorum. 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Yoda Yaş: 106 , eig 98% 2 ay 6 civarıydı benim için fark etmiyor Spor yapıyor zaten toparlıyorum 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 13,3b görüş paylaştı. 2 de yemiştim 0 0 Yorumla
m MyColorDark Takip Et Yoda Yaş: 31 , eig 97% 2 ay Saat 10.30 gibi 6. öğün yemeğimi yedim 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,9b görüş paylaştı. Dün saat 4 te yedim. 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 788 görüş paylaştı. 7-8 civarı. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 25 , eig 48% 2 ay Yeme & İçme konusunda 4,3b görüş paylaştı. 10 da yedm 0 0 Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 852 görüş paylaştı. 14-15 gibiydi 0 0 Yorumla
mert_tm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay Sabah kahvaltısı ile devam ediyorum hala.. 0 2 Yorumla Legalpainn 2 ay Ohaaa Yorumla mert_tm 2 ay Çoğu zaman böyleyim o kadar alıştım ki.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
17Görüş
Dün akşam 7 8 gibi
Sonra çok kilo aldım arkadaşlar nasıl zayıflicam.. ye yee.. afiyet olsun GUNDİ
Aynen öyle de sorunum var xdxd
İyi madem diyetisyen vardır burada yeni bir soru sorarsın kilo ile ilgili hadi kaçtım ben 🙋🏼♂️
Bugün 20:00. Genelde daha geç yememeye çalışıyorum.
6 civarıydı benim için fark etmiyor Spor yapıyor zaten toparlıyorum
2 de yemiştim
Öğlen yemiştim artık yemem sanırım
Saat 10.30 gibi 6. öğün yemeğimi yedim
Birazdan gömerim ben de bişeyler
Akşam yemeğini 6 da yedim
7 den önce yemeye çalışırım hep
Valla ne zaman acıkırsam
Akşam 8 de yedim afiyet olsun
Akşam 9
Sabah 9 :D
Dün saat 4 te yedim.
7-8 civarı.
10 da yedm
6 falandı sanırsam
14-15 gibiydi
Sabah kahvaltısı ile devam ediyorum hala..
Ohaaa
Çoğu zaman böyleyim o kadar alıştım ki..