Yeme & İçme En sevdiğini meyveyi tahmin edeyim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Hanımların beylerin dikkatine tahminci usta ayağınıza geldi 😀 Güncellemeler+1 yıl Of sıkıldım gelmeyin sısıs En sevdiğini meyveyi tahmin edeyim mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Hadi et bakalım gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Olur et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mandalina
barbied Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Madem sıkıldın ben seninkini tahmin ediymKarpuz kavun seviyo gibisin nerden çıkardım bilmiyorum sebebi yok 0 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tahmin etmen zor olabilir ama yine de deneyebilirsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Portakalı soydum sjsıs Yorumla Portakal-Çiçeğii +1 yıl Güzel tahmin🤭 Yorumla Soran +1 yıl Baş ucuna sen koy olur mu sjsııs Yorumla Portakal-Çiçeğii +1 yıl Başucuma koydum ama bir yalan uydurmadım🤭 Yorumla Soran +1 yıl Dum duma Dum dum😀 Yorumla Portakal-Çiçeğii +1 yıl 😄😄 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ananas değil baştan söyleyeyim 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Şeftali sksks Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Yanlışş Yorumla Soran +1 yıl Kiraz Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Değüll Yorumla Soran +1 yıl Çilek Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl 3 yanlışla uğurluyoruz seni Yorumla Soran +1 yıl Muz skss Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl 4 oldh ahsjsk Yorumla Soran +1 yıl Kara lahana sksks Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Aynen kara lahana meyve Yorumla Soran +1 yıl Zıkkım sjsıs Yorumla
PandacıkD Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Evet tahminini bekliyoruz 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ney kanka sııss Yorumla PandacıkD +1 yıl 😂😂 bekliyorum sevdiğim meyveyi tahmin et😁 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Et zaten canım da çekmişti 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kayısı skkss Yorumla Junİchi +1 yıl Severim ama EN değil Yorumla Soran +1 yıl Mandalina Yorumla Junİchi +1 yıl İlk üçe girer ama değil Yorumla
gizemli_hatun97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Doğru bil dile bnden ne dilersen😂 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı. Et bakalım. :D 0 0 Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 329 cevap paylaştı. Buyrunuz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Elma sksks Yorumla FıstıklıLolilop +1 yıl 👏👏 bir knk ancak bu kadar iyi tanınır 😂 Yorumla Soran +1 yıl Salladım sjjss Yorumla FıstıklıLolilop +1 yıl Gıcık ve müneccim olmak marifetindir😅 Yorumla
darkvanesssa Takip Et Xper 5 Yaş: 65 , eic 100% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ney Yorumla darkvanesssa +1 yıl E yapsana tahminim nerde Yorumla
birhatunişteğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Buyrun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Muz ksjs Yorumla birhatunişteğ +1 yıl Yanlış Yorumla
_Νύχτα_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Et bakalım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kanka sen ne seversin sısıs Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Muz kskss Yorumla myraes +1 yıl Doğru daha az önce yedim 🥳 Yorumla
Urasdiyorki Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl haydi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şeftali sjss Yorumla Urasdiyorki +1 yıl Laaaan 🤣 Yorumla Urasdiyorki +1 yıl Bravo sana 🤣👍 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mandalina skks Yorumla
Gumansun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et bakalim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çilek Yorumla Gumansun +1 yıl Noo Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Et bakalmm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ejder meyvesi Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Hayır yaa bi kere denedim de sevemedim 😂 ben düz mandalina seviyom Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum ksos Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Tahmin et, 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kiraz Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Olabilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hadi et bakalım gadası
Olur et
Mandalina
Madem sıkıldın ben seninkini tahmin ediym
Karpuz kavun seviyo gibisin nerden çıkardım bilmiyorum sebebi yok
Tahmin etmen zor olabilir ama yine de deneyebilirsin
Portakalı soydum sjsıs
Güzel tahmin🤭
Baş ucuna sen koy olur mu sjsııs