Aslında senin yaptığın cinsiyet ayrımcılığı bu seninde suçun değil bence annenin suçu başka bir değişle aslında bir sürü olasılık var baban sağ mi ayrilar mi bunları bilmiyorum netice annenin yetiştirilme tarzındanda olabilir erkek egemen bir toplumuz bu ayrı bir konu zaten fakat kesinlikle anne ya da babam bizi hiç bir şekilde ayrı görmedi belkide o yüzden ben şanslı bir bireyim senin için üzgünüm ailelerimizi anne babamızı biz secemiyoruz netice bu konu aslında günlerce konuşsak konu yine aynı yere bağlanır bence kimin haksız olduğuna ya da haklı olduğuna değil senin mutsuz olduğuna önemli olanda bu değil mi zaten
Başım ağrıyordu ama açlıktan. Az önce yaptım kahvaltımı. Şimdi hem başım ağrımıyor hem de karnım tok 😎 Nereye tıklamam lazım. Tıklarım başım ağrımasa bile 😈😈😂😂
Takmasaydın bana ne 🙄 bana mı sordun takarken 🙄 Takılıyorsa gülerken dudaklarına telin, Vurur tokatı tersiyle yanaklarına elim. Bir daha takılmaz telin dudaklarına, Bla bla bla işte... Başlarsam yazmaya akşama kadar kafiyeli yazarım. Hiç bulaşmayayım 😂😂
Küçükken çok yaramazmışım ağaçlara çıkarmışım pencereyi açıpta sizi uuuuu piş piş muccuk mıccuk yaparmışım. Nerde nerde kaldı benim fıssfım geç kaldı beklemekten ağaç oldum bunu bana yapmazdı.😕
Akıllı olup dünya kahrını çekeceğine Biraz deli ol, dünya senin kahrını çeksin Bir or'dasın, bir bur'da Boş yere kafan' yorma Her şeyin fazlası zarar Bu işler seni yorar İsmailden sana gelsin o zaman :/
Görünmez yolun sonu Hevesler bir bir solar Sorulmaz o mühim soru İzinde kimler söner, yanar Arabada beş evde on beş. Agaya beleş. Ağa pokunun üstüne pok olır mu laaauuww 😡
Onlar 100 gramını çok pahalı satıyor ya ondandır, burada 100 gramı 40-50 Tl belki orada 10 Tldir,10 tane çıksa kendim yiyeyim demiştir, annen seni fazla sevmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kıyamam :D üzülme bence
Kilosu 400 lira kadardır o yüzden vermemiş olabilir mi 😂 belki kardeş geliyordur
Oğluna masraf etti çok beni napsın
Kıskanç seni küçücük çocugu kıskanıyorum 184 daha büyüyecek ablası 😂
Kıskanıyorsun olacak telefon bile kıskandı 😂
Küçücük çocuk nasıl evleniyor. Kıskanmıyorum üstelik kimseyi kıskanmadım hayatımda
Kıskanıyorsun hiç belli etmiyorsun 112 arıyorum hemen birini bogazlamayi düşünen biri var 😂🤭😁
Hayır kıskanmak değil bu maalesef siz erkekler bunu anlayamazsınız işte
sorma alsaydık yalnız olmazdik 😂
Anan sever seni
Biricik oğlusundur kesin
Sende anne olunca oğlunu seversin kızını değil o zaman ne olacak biz iki erkek kardeşiz neticede
Ben niye öyle bişey yapayım. Ne demek istiyosun sen. Kız kardeşin yok diye bayılıyorsundur kesin
Aslında senin yaptığın cinsiyet ayrımcılığı bu seninde suçun değil bence annenin suçu başka bir değişle aslında bir sürü olasılık var baban sağ mi ayrilar mi bunları bilmiyorum netice annenin yetiştirilme tarzındanda olabilir erkek egemen bir toplumuz bu ayrı bir konu zaten fakat kesinlikle anne ya da babam bizi hiç bir şekilde ayrı görmedi belkide o yüzden ben şanslı bir bireyim senin için üzgünüm ailelerimizi anne babamızı biz secemiyoruz netice bu konu aslında günlerce konuşsak konu yine aynı yere bağlanır bence kimin haksız olduğuna ya da haklı olduğuna değil senin mutsuz olduğuna önemli olanda bu değil mi zaten
Niye ayırsın ki diğeride erkek neticede erkekler üstün olmak zorunda kadınlar ezilmeli.
Karnından sipayı sırtından sopayı eksik etmiyorlar gibi yorumlananlar olmuş aslında 12 gün sonra barış çubuğu içtiniz mi annenle
Hayır dün ağladım onun yüzünden
Yine neyi paylasamadiniz
Ağlamayan bebeye kestane vermezler. Üzül ve ağla bence :/
Haklısın. İsmail yk nın da dediği gibi ağlamayan bebeğe süt vermezler bu böyle. Bir öylesin bi böyle neyin var bana söyle başın ağırısa tıkla😕
Başım ağrıyordu ama açlıktan. Az önce yaptım kahvaltımı. Şimdi hem başım ağrımıyor hem de karnım tok 😎
Nereye tıklamam lazım. Tıklarım başım ağrımasa bile 😈😈😂😂
Manyaksın sen 😕güldürme telim takılıyor dudağıma😕
Takmasaydın bana ne 🙄 bana mı sordun takarken 🙄
Takılıyorsa gülerken dudaklarına telin,
Vurur tokatı tersiyle yanaklarına elim.
Bir daha takılmaz telin dudaklarına,
Bla bla bla işte...
Başlarsam yazmaya akşama kadar kafiyeli yazarım. Hiç bulaşmayayım 😂😂
Ah çok mahsum birisin öyle cicisin nazar değmesin. Kaldır kaldır ellerini göster göster cicilerini eğer göstermeyeceksen niye niye geldin söyle niye😕
Öyle şarkılardan hazır şeyler yazma 😂 kendin yaz bir şeyler 😂
Küçükken çok yaramazmışım ağaçlara çıkarmışım pencereyi açıpta sizi uuuuu piş piş muccuk mıccuk yaparmışım. Nerde nerde kaldı benim fıssfım geç kaldı beklemekten ağaç oldum bunu bana yapmazdı.😕
Akıllı olup dünya kahrını çekeceğine
Biraz deli ol, dünya senin kahrını çeksin
Bir or'dasın, bir bur'da
Boş yere kafan' yorma
Her şeyin fazlası zarar
Bu işler seni yorar
İsmailden sana gelsin o zaman :/
Yareleli yareleleli hayde bekletme beni yağobipbi yağobipmi 😂😂😂
Hadi diyelim biri çok deli sevdi
Senin için her şeyi her şeyi verdi
Ya b'r gün olur sana bel kıvırırsa
Binlerce dansöz var haberin olsun 😏😏
Bana karşı aklı düğümlü bellliki ironik bu durumu biriktirdi beni beni birilerini.. Kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah 😂
Görünmez yolun sonu
Hevesler bir bir solar
Sorulmaz o mühim soru
İzinde kimler söner, yanar
Arabada beş evde on beş.
Agaya beleş. Ağa pokunun üstüne pok olır mu laaauuww 😡
😫😫😫
😂 😂
Sana annen bile kestaneyi çok gördüyse sen ölmüşsün ağlayanın Yok gömenin yok 😂😂😂😂
Komik olan ne hiç gülemedim.
Ya boş ver niye takılıyorsun ki bu kadar espri yaptım sadece ama doğru söylüyorsun ben de pek gülmedim ama cevabı da silemedim kusura bakma
Onlar 100 gramını çok pahalı satıyor ya ondandır, burada 100 gramı 40-50 Tl belki orada 10 Tldir,10 tane çıksa kendim yiyeyim demiştir, annen seni fazla sevmiyor.
😂
Seni küçükken çöpten almışlar. Öz kızı değilsin ondan vermemiştir.
Çöpten neden alsın zaten çocuğu vardı
Çökseydin tüm pakete 🤣
Can boğazdan gelir demiş 😂
Kendi kestanemden verim canim uzulme
Kokuşmuş kestaneni sen ye😅
Kendi mi yedi hepsini
Evet
Ne diyelim bir çok anne tam tersini yapıyor
Beni sevmiyor
Neden
Ne bilim neden şizofren olduğu için olabilir
Zor bir durum anne sevgisi önemli sonuçta