Yeme & İçme Kahvaltıyı atlayanlardan mısınız yoksa yapmadan güne başlamaz mısınız🤔 ? yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tek olduğumda kahvaltı yapmayı sevmiyorum hazırlamaya da üşeniyorum 😂 mısır gevreği yulafla ya da sadece bi meyve ile kahvaltıyı sonlandırıyorum😊 Kahvaltıyı atlayanlardan mısınız yoksa yapmadan güne başlamaz mısınız🤔 ? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
unhappy-man34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kahvaltı günün en güzel ve en önemli öğünü diyebilirim bu yüzden kesinlikle atlamadan geçtiğim tek öğündür. :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saat 2de de uyansam kahvalti istiyorum sabah sabah yemek yemek ağır geliyor 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kahvaltısız bir gün düşünemem en sevdiğim öğündür kendim hazırlar zevkle yerim 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kahvaltı günün en güzel ve en önemli öğünü diyebilirim bu yüzden kesinlikle atlamadan geçtiğim tek öğündür. :)
Saat 2de de uyansam kahvalti istiyorum sabah sabah yemek yemek ağır geliyor
Kahvaltısız bir gün düşünemem en sevdiğim öğündür kendim hazırlar zevkle yerim 😅
Öğünleri atlamam hep yerim
Atlamadigim tek öğün kahvaltı