Yeme & İçme Sana bu saatte ne ikram ederdim söyleyim mi😃? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Pek benlik bir soru değil ama can sıkıntısı işte idare edin 😂 Sana bu saatte ne ikram ederdim söyleyim mi😃? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin viski olsun lütfen :D 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Viski 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler 😂
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 764 cevap paylaştı. Zehir de olsa yerim yeterki ikram et ikramı geri cevirenlerden asla olmadım 😀 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Poğaça 😄 Üşüyenbuz +1 yıl Al sana gerçek zehir nebati ağır yağ dan yapılmış bi ikram? Söyle çamaşır suyuyla temizlenmiş bi kursu atsan daha hijyenikti 😀
tomsuzjeri Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Daha kavalti bile yapmadim 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl İyi bir Adana kebap ikram edeyim o zaman 😂 Yorumla tomsuzjeri +1 yıl Fenag olmaz teskekurler sanal doycaz bundan sonra😁🤩 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saat kaçta buluşalım 🤣 1 5 Yorumla _Elyise +1 yıl Patates kızartması😂😂😂 yazdığına göre buluşup ikram etmiş durumdayım efenim Yorumla Ghost_King +1 yıl Çok kelepircisin 🤣 mezara götüreceksin parayı Yorumla _Elyise +1 yıl 🤔 anladiysam Arap olayım Yorumla Ghost_King +1 yıl Ucuza kaçıyorsun 🤣🤣 Yorumla Ghost_King +1 yıl Arap olunmaz hem sana yakışmaz 🤣 nw öyle kara kara Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olur söyle... 1 3 Yorumla _Elyise +1 yıl Krep olsun Nutellalı 😃 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Severim Teşekkürler Yorumla _Elyise +1 yıl ☺️ rica ederim Yorumla
Gumansun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben de sana ev araba ikram ediyorum 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl Yumurta 😃 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Lütfen ama lütfenn fırında tavuk ikram edecek ol:( 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl Fırında tavuk 😂😂😂☝🏼 Yorumla
sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çok açım ona göre söyle 😂😂😂 1 5 Yorumla _Elyise +1 yıl O zaman sana lahmacun mu ikram etsem 😅 Yorumla sevimliihatun +1 yıl Senden zehir olsa yerim eejjwj Yorumla _Elyise +1 yıl 😂😂😂 wuhuu kaç tane olsun Yorumla sevimliihatun +1 yıl 4 ewjwj Yorumla sevimliihatun +1 yıl Teşekkürler ❤️😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl O saatte olmadı, bu saatte olsun bari.. 😄 1 3 Yorumla _Elyise +1 yıl 🍊 portakal bol vitaminli 😄 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Sıksaydın bari.. :/ Yorumla _Elyise +1 yıl Onu da sen yap bari benim gücüm yetmiyor 😂 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. bu saatte ne gelırse eyvAllah ((: 1 7 Yorumla _Elyise +1 yıl Sandviç 😃 Yorumla lenii +1 yıl teşekkür ettım ((: Yorumla _Elyise +1 yıl Rica ederim bu saatte anca bu 😂 Yorumla lenii +1 yıl vaktin olsa pastalar börekler yapardın bılıyorum ((: Yorumla _Elyise +1 yıl 😂😂😂 yapmam mı ama zaman yok işte 😅 Yorumla lenii +1 yıl sabahtan beri hala bişiler mi ısmarlıyorsun yoksa ((: Yorumla _Elyise +1 yıl Sorma 😂😂😂😂 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl söyle canımın çektiği şeyse hesabına 100 dalırs 1 20 Yorumla _Elyise +1 yıl Kokoreç diyelim bakalım 😂 Yorumla Highline +1 yıl aslında çok az ucundan yakaladın ama şimdi eve gelirken bir kokoreç gömsemmi dedim ama evde meyve yeme hayranlığım olduğu için şimdi meyvelere saldırıcam 🤣 Yorumla _Elyise +1 yıl O zaman bari 50 yatır 😂 Yorumla Highline +1 yıl hahahaha 😂😂 bu 10 usd lik bir yanıt 🤣 Yorumla _Elyise +1 yıl 😂 neyse meyve tabağı benden kalsın koy cebine 10 dolarını 😂😂 Yorumla Highline +1 yıl ay sağoll 10 doları küçümseme alınır zavallı 😂 Yorumla _Elyise +1 yıl Paranın ruhunu hiç sevmem üzülsün 😂 Yorumla Highline +1 yıl bende sevmem ama onun ruhsuzluğu bizim ruhumuza nedense neşe katıyor 🤣 Yorumla _Elyise +1 yıl Olmasa da olur diyemiyoruz maalesef 😄 Yorumla Highline +1 yıl olmasaydı da pirinç verip fasulye alsaydık daha iyi ve güzel olurdu 😂 Yorumla _Elyise +1 yıl Artık devir değişti maalesef para yetmiyormuş gibi bide kripto çıkardılar başımıza 😂🤦🏻♀️ Yorumla Highline +1 yıl ahahah bende o işin içindeyim maalesef 😂😂😂 Yorumla _Elyise +1 yıl Ruhsuz 😂☝🏼 Yorumla Highline +1 yıl hahahsh etherium biriktiriyorum 😂😂 Yorumla _Elyise +1 yıl Kolay gelsin, güzel ilgilen üzülmesinler 😅😂😂😂 Yorumla Highline +1 yıl onlar üzüldümmü benim dolarcıklar üzülüyor hemde öyle böyle değil 😂😂😂 Yorumla _Elyise +1 yıl Üzmelerine izin verme o zaman 😄 Yorumla Highline +1 yıl benim elimde olsaaa 😅😅 Yorumla _Elyise +1 yıl Elinde aslında 😅 bu işe girmemek bulaşmamak gibi 😂 İyi geceler yüksek çizgi ☝🏼😄 ben kaçtım Yorumla Highline +1 yıl teşekkür ederim kurtulacam yakında tavsiyelerine uyucam 🤣iyi geceler sanada 😀 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Söyle bari belki bir şeyler atıştırırız 1 6 Yorumla _Elyise +1 yıl Un kurabiyesi 😃 Yorumla 44asi44 +1 yıl Valla iyi giderdi hafif açım zaten biraz doyurucu Olur hiç yoktan 😉😃 Yorumla _Elyise +1 yıl Afiyet olsun 😄 Yorumla 44asi44 +1 yıl Sağol birde çay versen bari kuru kuru gitmez 😃 fazladan istek oldu ama çay versen yok demem yani 😃 Yorumla _Elyise +1 yıl Çaya ücret alırım ama 😂😂😂 şaka şaka ☕️ Yorumla 44asi44 +1 yıl Ücrette sıkıntı yok bea yeter ki çay olsun 😃😃 çok seviyorum da şu pahalılıkta bir ona ödediğim para gücüme gitmiyor 😉 bu arada çay da sıcakmış 😃 Yorumla
çıkageldimben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 80% +1 yıl Söyle 😍 2 1 Yorumla _Elyise +1 yıl Profiterol 😃 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Olur:) 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Maraş dondurması 😄 Birkirlangicmisali +1 yıl Tesekkur ederim.😁🍦
slvmilo Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Olur :D 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Boyoz 😄 Yorumla slvmilo +1 yıl Hiç yemedim abla :D Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Sölee 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl Kumru 😃 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım : )) 1 17 Yorumla _Elyise +1 yıl Bazlamaç 😃 Yorumla blackman3419 +1 yıl O ne yahu🤔 Yorumla _Elyise +1 yıl https://ibb.co/J3L5hDJ Bizim oraların yöresinden 😄 Yorumla blackman3419 +1 yıl Sen nerelisin🤔 ben bunu biliyorum, yoksa hemşeri miyiz 😂 bak bu kadar rekabetten sonra bir de hemşerim çıkarsan 😂😂😂 Yorumla _Elyise +1 yıl Daş düşebülü ayu çıgabülü 😂😂😂 Yorumla blackman3419 +1 yıl Yok yok olamaz bizim oralarda 6S li birileri doğmuş olamaz😂😂😂 Yorumla _Elyise +1 yıl orada doğmadım zaten 😂😂😂 Yorumla blackman3419 +1 yıl Zaten doğamazsın😂😂 Yorumla _Elyise +1 yıl Ama oralıyım 😂 Yorumla blackman3419 +1 yıl Önemli olan doğmaktır😂 Yorumla _Elyise +1 yıl Yahu hastenede doğduğun zaman hastaneli mi oluyoruz 😂😂 kanımız DNA nerden geliyor ona bakacaksın, Karadenizliyim Yorumla blackman3419 +1 yıl Karadenizli olduğunu anladım, beni korkutan il😂 Yorumla _Elyise +1 yıl K ile başlıyor u ile bitiyor 😂😂😂 Yorumla blackman3419 +1 yıl İlçesi önem arz etti şimdi de😂😂😂 inşallah T ile başlamıyor 😂😂 Yorumla _Elyise +1 yıl Yok A😂😂😂 Yorumla blackman3419 +1 yıl İyi kurtulduk😂😂 Yorumla _Elyise +1 yıl 😅 aynen Yorumla
Bayxz1997 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Menemen Yorumla Bayxz1997 +1 yıl Sen ne verirsenyerim. Yorumla
UfkunÖtesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Olur söyle 😅 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Ayvalık tostu Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Ne ederdin 🙄 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl Sucuklu yumurta olsun 😂 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Soylee 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Simit 😃 Yorumla Derinhayel +1 yıl Severim👍 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. söyle reis 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl Tost Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ikram et 1 6 Yorumla _Elyise +1 yıl Sarma 😃 Yorumla Eğitilme +1 yıl Mükemmel bir kadınsın. Tanrı seni muhteşem yaratmış. Yorumla _Elyise +1 yıl Biliyorum dermişim 😂☝🏼 Yorumla Eğitilme +1 yıl Biliyorsun. Işığa lambanın tarifi küçük gelir Yorumla _Elyise +1 yıl Beynimi yandı 😂😂😂 Yorumla Eğitilme +1 yıl Yandı kalbim Kora döndü sensizken. Sarman muhteşemdi Yorumla
Lenneyapıyorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Söyleesene 1 1 Yorumla _Elyise +1 yıl Çekirdek 😂 Yorumla
Pokerrface Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evet lütfen 1 4 Yorumla _Elyise +1 yıl Patlamış mısır 😄 Yorumla Pokerrface +1 yıl Sevmem yağlı yağlı.Bana tatlı yap Yorumla _Elyise +1 yıl 🤔 baklava o zaman Yorumla Pokerrface +1 yıl Bayılırım Yorumla
Thezorlugss Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Olur söyle 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Doritos 😂 Yorumla Thezorlugss +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
eeemrah7 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Söyle bakalım 😂👌 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl Hamburger 😅 Yorumla eeemrah7 +1 yıl Ahhaaa çok güzel gece gece süper olur 👍 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Söyleyebilirsin viski olsun lütfen :D
Viski 😂
Teşekkürler 😂
Zehir de olsa yerim yeterki ikram et ikramı geri cevirenlerden asla olmadım 😀
Poğaça 😄
Al sana gerçek zehir nebati ağır yağ dan yapılmış bi ikram? Söyle çamaşır suyuyla temizlenmiş bi kursu atsan daha hijyenikti 😀
Daha kavalti bile yapmadim
İyi bir Adana kebap ikram edeyim o zaman 😂
Fenag olmaz teskekurler sanal doycaz bundan sonra😁🤩
Saat kaçta buluşalım 🤣
Patates kızartması😂😂😂 yazdığına göre buluşup ikram etmiş durumdayım efenim
Çok kelepircisin 🤣 mezara götüreceksin parayı
🤔 anladiysam Arap olayım
Ucuza kaçıyorsun 🤣🤣
Arap olunmaz hem sana yakışmaz 🤣 nw öyle kara kara
Olur söyle...
Krep olsun Nutellalı 😃
Severim
Teşekkürler
☺️ rica ederim
Ben de sana ev araba ikram ediyorum
Yumurta 😃
Lütfen ama lütfenn fırında tavuk ikram edecek ol:(
Fırında tavuk 😂😂😂☝🏼
Çok açım ona göre söyle 😂😂😂
O zaman sana lahmacun mu ikram etsem 😅
Senden zehir olsa yerim eejjwj
😂😂😂 wuhuu kaç tane olsun
4 ewjwj
Teşekkürler ❤️😂
O saatte olmadı, bu saatte olsun bari.. 😄
🍊 portakal bol vitaminli 😄
Sıksaydın bari.. :/
Onu da sen yap bari benim gücüm yetmiyor 😂
bu saatte ne gelırse eyvAllah ((:
Sandviç 😃
teşekkür ettım ((:
Rica ederim bu saatte anca bu 😂
vaktin olsa pastalar börekler yapardın bılıyorum ((:
😂😂😂 yapmam mı ama zaman yok işte 😅
sabahtan beri hala bişiler mi ısmarlıyorsun yoksa ((:
Sorma 😂😂😂😂
söyle canımın çektiği şeyse hesabına 100 dalırs
Kokoreç diyelim bakalım 😂
aslında çok az ucundan yakaladın ama şimdi eve gelirken bir kokoreç gömsemmi dedim ama evde meyve yeme hayranlığım olduğu için şimdi meyvelere saldırıcam 🤣
O zaman bari 50 yatır 😂
hahahaha 😂😂 bu 10 usd lik bir yanıt 🤣
😂 neyse meyve tabağı benden kalsın koy cebine 10 dolarını 😂😂
ay sağoll 10 doları küçümseme alınır zavallı 😂
Paranın ruhunu hiç sevmem üzülsün 😂
bende sevmem ama onun ruhsuzluğu bizim ruhumuza nedense neşe katıyor 🤣
Olmasa da olur diyemiyoruz maalesef 😄
olmasaydı da pirinç verip fasulye alsaydık daha iyi ve güzel olurdu 😂
Artık devir değişti maalesef para yetmiyormuş gibi bide kripto çıkardılar başımıza 😂🤦🏻♀️
ahahah bende o işin içindeyim maalesef 😂😂😂
Ruhsuz 😂☝🏼
hahahsh etherium biriktiriyorum 😂😂
Kolay gelsin, güzel ilgilen üzülmesinler 😅😂😂😂
onlar üzüldümmü benim dolarcıklar üzülüyor hemde öyle böyle değil 😂😂😂
Üzmelerine izin verme o zaman 😄
benim elimde olsaaa 😅😅
Elinde aslında 😅 bu işe girmemek bulaşmamak gibi 😂
İyi geceler yüksek çizgi ☝🏼😄 ben kaçtım
teşekkür ederim kurtulacam yakında tavsiyelerine uyucam 🤣iyi geceler sanada 😀
Söyle bari belki bir şeyler atıştırırız
Un kurabiyesi 😃
Valla iyi giderdi hafif açım zaten biraz doyurucu Olur hiç yoktan 😉😃
Afiyet olsun 😄
Sağol birde çay versen bari kuru kuru gitmez 😃 fazladan istek oldu ama çay versen yok demem yani 😃
Çaya ücret alırım ama 😂😂😂 şaka şaka ☕️
Ücrette sıkıntı yok bea yeter ki çay olsun 😃😃 çok seviyorum da şu pahalılıkta bir ona ödediğim para gücüme gitmiyor 😉 bu arada çay da sıcakmış 😃
Söyle 😍
Profiterol 😃
Olur:)
Maraş dondurması 😄
Tesekkur ederim.😁🍦
Olur :D
Boyoz 😄
Hiç yemedim abla :D
Sölee
Kumru 😃
Söyle bakalım : ))
Bazlamaç 😃
O ne yahu🤔
https://ibb.co/J3L5hDJ
Bizim oraların yöresinden 😄
Sen nerelisin🤔 ben bunu biliyorum, yoksa hemşeri miyiz 😂 bak bu kadar rekabetten sonra bir de hemşerim çıkarsan 😂😂😂
Daş düşebülü ayu çıgabülü 😂😂😂
Yok yok olamaz bizim oralarda 6S li birileri doğmuş olamaz😂😂😂
orada doğmadım zaten 😂😂😂
Zaten doğamazsın😂😂
Ama oralıyım 😂
Önemli olan doğmaktır😂
Yahu hastenede doğduğun zaman hastaneli mi oluyoruz 😂😂 kanımız DNA nerden geliyor ona bakacaksın, Karadenizliyim
Karadenizli olduğunu anladım, beni korkutan il😂
K ile başlıyor u ile bitiyor 😂😂😂
İlçesi önem arz etti şimdi de😂😂😂 inşallah T ile başlamıyor 😂😂
Yok A😂😂😂
İyi kurtulduk😂😂
😅 aynen
Söyle
Menemen
Sen ne verirsenyerim.
Olur söyle 😅
Ayvalık tostu
Teşekkür ederim
Ne ederdin 🙄
Sucuklu yumurta olsun 😂
Soylee
Simit 😃
Severim👍
söyle reis
Tost
Ikram et
Sarma 😃
Mükemmel bir kadınsın. Tanrı seni muhteşem yaratmış.
Biliyorum dermişim 😂☝🏼
Biliyorsun. Işığa lambanın tarifi küçük gelir
Beynimi yandı 😂😂😂
Yandı kalbim Kora döndü sensizken. Sarman muhteşemdi
Söyleesene
Çekirdek 😂
Evet lütfen
Patlamış mısır 😄
Sevmem yağlı yağlı.
Bana tatlı yap
🤔 baklava o zaman
Bayılırım