Şeklide aynı kurabiye gibi yuvarlak ama amerikan krabiyesi gibi geniş büyük değil normal kurabiye boyutu kadar bu arada yaptıktan sonra üstüne şerbet dökülüyo ya da gezdiriliyo o tatlının adı ne bilen var mı
Güncellemeler
+1 yıl
Bahsettiğim kurabiye gibi olan tatlı yani bildiğimiz kurabiye şeklind ve kakaolu yapılıyo rengi tamamen kahverengi ve sanırım yanlış değilsem kurabiye gibi kıtır kıtır değil yani yumşak
Kurabiyeye benzeyen ama kurabiye olmayan yapımı zor bitatlı adı ne bilen carmı?
Anladım evet bende dışarda satılıyodur bazı yerlerde gibi bişeyler düşünmüştüm ki gooogle dan baktığımda bi kanalın resiminde işte o meşhur kurabiye yazıyodu tarif veren kanal 😁
Ben her yemeği olmasada bezelye ve kabak yemeği ve soğan çorbası yapmayı biliyom sadece bide un helvası ve normal kurabiye ki güzelde yapmıştım gerçekten ama bilmiyom uğraşması var ondan yapılmıyo zaten
Profil resimin samimi gelmiyo ama senle yazışınca samimi hissettim emin değilim ama şeyden olabilir herkes profilindeki gibi olmayabilir yani profil belki hoş olmayabilir yad az itici ya da üzücü olabikir ama profili koyan kişi öyle değildir sadece öyle bi profil koymuştur yaşadıklarından dolayı ya da hissettiklerinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Siyasal brovni kurabiye var üzerinde şerbet var ya da şekerpare falan
Siyahsa dicektim
Yok şekerparede brovnide değil ama brovniye bezniyo tadıda benziyodu
Benziyo*
Kurabiye gibi yuvarlak yuvarlak tane tane
Dediğin o aynı ama yumuşak ve serttir şerbeti hali kurabiye gibi pişer şerbet sonra gelir
Tamm oda öyle kurabiye hamuru gibi yogrulur yuvarlak şekil verilir
Aynen piştiktensonra şerbey koyuluyodu
Tane tane olur hep yaparım
Aynen yuvarlak yani normal kurabiye şekli
Brovmi kurabiye diye gir bak yapılışa
Yani tam kurabiye gibi değil ama kurabiye öylemi
Bakayim omu
Tamm işte
Aynen tadı brovniye çok benziyodu ama böyle az farklıydı gibide
Evet şerbeti gelince yumuşak olur
Evet
Evet
Üff baktım aynen oymuş brownie kurabiye
Çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrr
Çünkü kurabiyemsi kıvamda kek unu ve malzemesi farklı o farklı
Bulamazsam ölürdüm hırs yaptım
Hahaha bulduğuma sevindim ama ne ben yapmicam ve evdekilerde yapmaz heralde hani başka şey olsa tamam ama bunu yapıcaklarını sanmıyo hiç yani neyse
Rica ederim burada olsan yapardık
Aa demek öyle bulmak istedin yani sende merak ettin anladım evet
Yapılışı zormu sence
Yoksa kolay ama uzunmu nasıl
Heeyerde var o artık hemen hemen
Anladım evet bende dışarda satılıyodur bazı yerlerde gibi bişeyler düşünmüştüm ki gooogle dan baktığımda bi kanalın resiminde işte o meşhur kurabiye yazıyodu tarif veren kanal 😁
Yok ya zor değil videoyu izle ya da izlesinler kolay kurabiyeyi şerbete bandırcak o kadar buradakiler bile yapıyor sen düşün
Ben her yemeği olmasada bezelye ve kabak yemeği ve soğan çorbası yapmayı biliyom sadece bide un helvası ve normal kurabiye ki güzelde yapmıştım gerçekten ama bilmiyom uğraşması var ondan yapılmıyo zaten
Buradakiler dediğin sitedekilermi yani
Anladım evet
Bişey yok onda yaparsın kurabiyeyi ıslatmak gibi düşün
Profil resimin samimi gelmiyo ama senle yazışınca samimi hissettim emin değilim ama şeyden olabilir herkes profilindeki gibi olmayabilir yani profil belki hoş olmayabilir yad az itici ya da üzücü olabikir ama profili koyan kişi öyle değildir sadece öyle bi profil koymuştur yaşadıklarından dolayı ya da hissettiklerinden
Yo evet anladım çok kolaymış evet
Ha hay çok fenasınnnnnn
Hadi yapta yiyelim şu kurabiyeyi
Niye fenayım anlamadım yani doğrumu dedim sanırk öyle galba
Hiç gülüceğim yoktu
Haklısın galiba
Evet galba öyle maalesef…
Hadi hayırlı geceler dilerim sana
Sanada hayırlı geceler bende geç kaldım ama gene idare eder yani daha sabah namazına kalkıcaz :) bu arada tekrar teşekkürler
Rica ederim allah kabul etsin namazlarını niyetlerini 🙇🙏
Amin hepimizin ve ben gene takıldımneyse kapatıyom
Islak kurabiye?
Bulmuştum teşekkürler
Brovni kurabiye yani brownie kurabiye
subway kurabiye olabilir aradığın
Bilmiyom bi bakayim
Bulmuştum adı brownie kurabiye teşekkürler
Kalburabastı?
Baktım google dan kalburabastıya bildim ama o değil
Kakaolu yapılıyo bahsettiğim tatlı
Bu arada teşekkürler