Yeme & İçme Hangi şarabı içtiniz bunlardan içtiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kırmızı şarap mı seviyonuz beyaz mu Hangi şarabı içtiniz bunlardan içtiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Daha evvel hiç içmedim gadası 0 0 Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Buzbağ içtim cumartesi içmiştim eskiden. Şarap sevmiyom. Votkacıyım ben. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben de viskiciym Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl Jack daniels likörleri var, denemeni öneririm. Yorumla Soran +1 yıl Onları pahalı Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl inan bana değer Yorumla
Konusanpenguen Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Çankaya içmiştim güzeldi ama soldakini bilmiyorum 0 2 Yorumla Konusanpenguen +1 yıl Ama normal de viski 🥃 ciyim tabi burası ayrı hiçbişeye değişmem… Yorumla Soran +1 yıl Ben de viskiciyim Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kırmızı şarabı daha çok severim Çankaya güzel ama yıllar önce içmişliğim var afiyet olsun 0 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kavaklıdere şalgamını içerim ben şarabını değil. 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Denemedim ama merak ediyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl El yapımı şarap içiyorum ben 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de el yapımı viski Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sağdakini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Daha evvel hiç içmedim gadası
Buzbağ içtim cumartesi içmiştim eskiden. Şarap sevmiyom. Votkacıyım ben.
Ben de viskiciym
Jack daniels likörleri var, denemeni öneririm.
Onları pahalı
inan bana değer
Çankaya içmiştim güzeldi ama soldakini bilmiyorum
Ama normal de viski 🥃 ciyim tabi burası ayrı hiçbişeye değişmem…
Ben de viskiciyim
Kırmızı şarabı daha çok severim Çankaya güzel ama yıllar önce içmişliğim var afiyet olsun
Şarap marap içmedim ki
Kavaklıdere şalgamını içerim ben şarabını değil.
Denemedim ama merak ediyorum
Bunlar pahalı bilmeyiz biz 😂
El yapımı şarap içiyorum ben 😂
Ben de el yapımı viski
Sağdakini