Yeme & İçme Akşamları nasıl geçirmekten keyif alırsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Latte var içersen, tiramisu var yersen ben var seversen..Ben latte + tiramisu keyfini zirve olarak kabul görüyorum efenim.Sizler nasıl keyif alıyorsunuz? Akşamları nasıl geçirmekten keyif alırsınız? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Latte uykumu getiriyor sütlü diye. Sade filtre ya da americano iyi olur, yanında fit bir şeyler olabilir. 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Bide yol var gidersen 💅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gideriz Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Genelde kahve ve film 0 0 Yorumla
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kahve+ekler keyfi yapıyorum ben de bu saatte 0 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 490 cevap paylaştı. kralsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol reis Yorumla
En İyi Cevaplar