Yeme & İçme Sevgilinizle gittiğiniz en sade yer neresiydi? aslankızı18 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hemen evimizin önündeki otlukta çay kurabiye yaptık hihihi Sevgilinizle gittiğiniz en sade yer neresiydi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sevgilim yok 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bahçe evine götürmüştüm çok akustik bir gündü, bu arada ayakkabıların yansın snjsjs 0 4 Yorumla aslankızı18 +1 yıl Neden öyle söyledin canım converselerim onlar;) Yorumla KaanCarry +1 yıl Güzel kankam güle güle giy Yorumla aslankızı18 +1 yıl Teşekkür ederimmmmm Yorumla KaanCarry +1 yıl Rica ederim ufaklık 🙂 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Beşiktaş'ta bir sahile gitmiştik. Hiç öyle bir yer var mıydı bilemiyorum, sanki rüyamda görmüş gibiyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevgilim yok
Bahçe evine götürmüştüm çok akustik bir gündü, bu arada ayakkabıların yansın snjsjs
Neden öyle söyledin canım converselerim onlar;)
Güzel kankam güle güle giy
Teşekkür ederimmmmm
Rica ederim ufaklık 🙂
Beşiktaş'ta bir sahile gitmiştik. Hiç öyle bir yer var mıydı bilemiyorum, sanki rüyamda görmüş gibiyim
Sevgilimiz oldu da biz mi gitmedik hı
iyiymiş
İstanbul eyüp bölgesi