Yeme & İçme Portakallı ördek yaptım, nasıl gözüküyor sizce? 34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Bütün ördek yaparız da portakallı ördek yapmam mi 😋buyrun afiyet olsun efendim. Portakallı ördek yaptım, nasıl gözüküyor sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Harika görünüyor sadece filmlerde görmüştüm 0 0 Yorumla
challt Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim kadar iyi yapamazsanda seninki de idare eder 😂 0 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Selam🌸Ellerine sağlık çok güzel görünüyor 0 0 Yorumla
nazaryildiriw Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl İlk kez duyuyorum bunu şerbet ile mi yapılıyor ne bu 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Ayn şekerpare bu Yorumla
fjfkdkdjddnsğalaşaaş Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl ördek dedin yee şu ortada ki siyahlık ayyy ben benntam yemek cahiliymişim ya tavun ortasına portakal koyuyorlar sanıyodum uff utandım 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş eline sağlık 😊 afiyet olsun 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Zengin yemeği hsjs güzel duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Harika görünüyor sadece filmlerde görmüştüm
Benim kadar iyi yapamazsanda seninki de idare eder 😂
Selam🌸
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor
İlk kez duyuyorum bunu şerbet ile mi yapılıyor ne bu
Ayn şekerpare bu
ördek dedin yee şu ortada ki siyahlık ayyy ben benntam yemek cahiliymişim ya tavun ortasına portakal koyuyorlar sanıyodum uff utandım
Çok güzel olmuş eline sağlık 😊 afiyet olsun
Teşekkür ederim
Marketlerde satılsaydı keşke
Güzel gözüküyor elinize sağlık.
sunumda müq eline sağlık
Zengin yemeği hsjs güzel duruyor
Gözüm gönlüm şenlendi.
Aşçı mısın eline sağlık
Chef
erkek eli değmis yemek
Ördeğin tadı nasıl hiç yemedim
Eline saglik