Yeme & İçme En sevdiğiniz egzotik meyve ne? ahududulu_muhallebi Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben ananas seviyorum🍍 Güncellemeler+1 yıl Bir de böğürtlen seviyorum En sevdiğiniz egzotik meyve ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. ananas seviyorum 1 0 Yorumla
saygisevil Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 34% +1 yıl bende ananasçıyım biz seninle anans kardeş mi olduk şimdi :)) 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ananasla avokado dışında hiç yemedimAvokadonun tadı sabun gibiydi ananas güzeldi ama 1 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 819 cevap paylaştı. Ananas cok severim gunluk yerim ya suyunu içer ya kendisini yerim 1 0 Yorumla
AbbeMouret Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Daha adını bile duymadığımız o kadar leziz 😋 egzotik meyve vardır ki aah ah ama bence şimdilik ananas 🍍 bence de 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden ananas sevdiğini tahmin edebiliyorum asjjasj 1 13 Yorumla ahududulu_muhallebi +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver ben fesat düşündüm sanırım Yorumla ahududulu_muhallebi +1 yıl Tamam o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Okan_Akarsu1992 boş yapma Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Peki 😊 Yorumla ahududulu_muhallebi +1 yıl Bu yorumu yazan siz miydiniz Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Kişisel algılamayın genel berbat bir şey 😒 Yorumla ahududulu_muhallebi +1 yıl Yok algılamam Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Tamam kardeş bir an kırıldın diye korktum 😟 Yorumla ahududulu_muhallebi +1 yıl Hayır durup dururken neden kırılayım Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Yani evet sebep yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ikinizde boş yapmayın jsfjs Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl 🙃🙄😋🤪🧛♂️🧛♀️🌺😚😙 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Avokado da güzel. Zeytinyağlı limonlu 2 0 Yorumla
Aslıiuuuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Muzz egzotik meyve sayılır mı çok severim 😋 2 2 Yorumla Cenkk255 +1 yıl Bende şeftali seviyorum immm Yorumla Aslıiuuuuu +1 yıl @Cenkk255 napim takipten çık yoksa ben çıkartçam Yorumla
delymmmm2505 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 30% +1 yıl Pek meyve sevmem ama ananas bir kere yedim iyidi. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Sayılır mı bilmiyorum da kivi 🥝 ekşisinden 1 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Erotik meyve olsa olur mu 🤣 0 3 Yorumla ahududulu_muhallebi +1 yıl Yok o başka bir şey Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣 Bana egzotik kelimesi onu çağrıştırıyor sapığım galiba Yorumla ahududulu_muhallebi +1 yıl Bilmiyorum ki olabilir Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ananas 2 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ananas 1 3 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl En sevdiğin yemek Yorumla ahududulu_muhallebi +1 yıl Neden soruyorsunuz ki şimdi bunu Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl boş ver byby Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Kivi 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Mango 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ananas 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kiwi.1 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Muz severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
ananas seviyorum
bende ananasçıyım biz seninle anans kardeş mi olduk şimdi :))
Ananasla avokado dışında hiç yemedim
Avokadonun tadı sabun gibiydi ananas güzeldi ama
Ananas cok severim gunluk yerim ya suyunu içer ya kendisini yerim
Daha adını bile duymadığımız o kadar leziz 😋 egzotik meyve vardır ki aah ah ama bence şimdilik ananas 🍍 bence de
Neden ananas sevdiğini tahmin edebiliyorum asjjasj
Nasıl
boş ver ben fesat düşündüm sanırım
Tamam o zaman
@Okan_Akarsu1992 boş yapma
Peki 😊
Bu yorumu yazan siz miydiniz
Kişisel algılamayın genel berbat bir şey 😒
Yok algılamam
Tamam kardeş bir an kırıldın diye korktum 😟
Hayır durup dururken neden kırılayım
Yani evet sebep yok
ikinizde boş yapmayın jsfjs
🙃🙄😋🤪🧛♂️🧛♀️🌺😚😙
Avokado da güzel. Zeytinyağlı limonlu
Muzz egzotik meyve sayılır mı çok severim 😋
Bende şeftali seviyorum immm
@Cenkk255 napim takipten çık yoksa ben çıkartçam
Pek meyve sevmem ama ananas bir kere yedim iyidi.
Ananas Avokado
Sayılır mı bilmiyorum da kivi 🥝 ekşisinden
bende ejderha meyvesi :D
Bende ananas çok severim 🤤🍍🍍🍍
ananas sevmiyorummmm :)
Erotik meyve olsa olur mu 🤣
Yok o başka bir şey
🤣 Bana egzotik kelimesi onu çağrıştırıyor sapığım galiba
Bilmiyorum ki olabilir
Ananas
Ananas
En sevdiğin yemek