Yeme & İçme Pepsi mi, Coca-Cola mı? Hangisini içmeyi seviyorsunuz? djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Favorim kesinlikle Pepsi Max Cherry'dir. Peki, hanımlar ve beyler. Sizler hangisini içmeyi seviyorsunuz? Pepsi mi, Coca-Cola mı? Hangisini içmeyi seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Coca-Cola tabi ki 1 0 Yorumla
_Çepni52_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Coca-Cola Zero Sugar. Ancak Pepsi Max de içerim. Aslında hiç içmemek daha iyi ama içiyoruz işte. 1 1 Yorumla djfurkan13 +1 yıl Arada içince güzel oluyor. Yorumla
kev1n Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl eğer abur cubur ya da sadece kola içeceksem coca cola ama yemekler ile pizza hamburger vs pepsi çok daha güzel 1 1 Yorumla djfurkan13 +1 yıl Bana göre Pepsi her türlü iyi gidiyor. Özellikle kirazlı olanından. Yorumla
melina_97 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pepsi, yaşatır seni Pepsi 2 3 Yorumla djfurkan13 +1 yıl Bir de Pepsi'nin limon nane versiyonu var. Tadı harika. Yorumla melina_97 +1 yıl İçmedim… Denemek lazım Yorumla djfurkan13 +1 yıl Türkiye'de var mı, bilmiyorum fakat kesinlikle tavsiye ederim. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl benim favorim ayran ve şalgam. 1 6 Yorumla djfurkan13 +1 yıl Onların yeri tamamen ayrıdır. Özellikle lahmacun ile ayran çok iyi ikili oluyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asitli içecekler kadar vücuda zarar veren bir şey yok sanırım Yorumla djfurkan13 +1 yıl Biliyorum, asitli içecekler sağlıklı değil, ancak arada içince fena olmuyor. Örneğin, 1 hafta içerisinde üç defa Polonya'ya gittim ve markete girip 1,75 litrelik karpuz aromalı meyve suyu aldım. Zira Almanya'da bu tat yok. Yorumla djfurkan13 +1 yıl Fakat, en önemlisi kesinlikle su tüketimidir. Onun yerini hiçbir şey alamaz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Su tüketimim az benim. günde 1 litre içiyorm. çayı çok tüketiyorum Yorumla djfurkan13 +1 yıl Hiç su içmemekten yine iyi. Kimisi hiç su içmiyor. Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Coca cola. 1 1 Yorumla djfurkan13 +1 yıl Coca-Cola eskiden iyi idi. Şimdi onun eski tadı yok. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Coca-Cola tabi ki
Coca-Cola Zero Sugar. Ancak Pepsi Max de içerim. Aslında hiç içmemek daha iyi ama içiyoruz işte.
Arada içince güzel oluyor.
eğer abur cubur ya da sadece kola içeceksem coca cola ama yemekler ile pizza hamburger vs pepsi çok daha güzel
Bana göre Pepsi her türlü iyi gidiyor. Özellikle kirazlı olanından.
Pepsi, yaşatır seni Pepsi
Bir de Pepsi'nin limon nane versiyonu var. Tadı harika.
İçmedim… Denemek lazım
Türkiye'de var mı, bilmiyorum fakat kesinlikle tavsiye ederim.
benim favorim ayran ve şalgam.
Onların yeri tamamen ayrıdır. Özellikle lahmacun ile ayran çok iyi ikili oluyor.
Asitli içecekler kadar vücuda zarar veren bir şey yok sanırım
Biliyorum, asitli içecekler sağlıklı değil, ancak arada içince fena olmuyor. Örneğin, 1 hafta içerisinde üç defa Polonya'ya gittim ve markete girip 1,75 litrelik karpuz aromalı meyve suyu aldım. Zira Almanya'da bu tat yok.
Fakat, en önemlisi kesinlikle su tüketimidir. Onun yerini hiçbir şey alamaz.
Su tüketimim az benim. günde 1 litre içiyorm. çayı çok tüketiyorum
Hiç su içmemekten yine iyi. Kimisi hiç su içmiyor.
Kola
Coca cola.
Coca-Cola eskiden iyi idi. Şimdi onun eski tadı yok.
Pepsi