Yeme & İçme En sevdiğiniz meyveler nedir? SorunluKedicik Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet en sevdiğiniz meyveler nelerdir Benimki çilek, muz, karpuz, kiraz, avokado En sevdiğiniz meyveler nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Elma ve ananas ama ananas ayda yılda bir yerim 1 2 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Aaa efsane vallaha beee u Barış_LonelyForever +1 yıl Dimi, teşekkürler
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Her meyveyi severim gadası 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Karpuz ErikYeşil elmaPortakalMandalinaKumlu armutVişneBöğürtlenYeşil üzümNar 1 1 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Efsane vallaha ama narı soymaya eriniyorum ajsjsjsjs Yorumla
Camdakigvercin Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kiraz nar ananas muz karpuz kavun trabzon hurmasi 1 1 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Trabzon hurmasimi hiç yemedim acaba nasıl Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Tüm meyveleri seviyorum elma hariç 1 1 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Kız elmayı bende sevmem ajsjsjs Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. muz şeftali erik kiraz karpuz mandalina nar 1 4 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Narı soymaya eriniyom ajsjjs Yorumla sedomania2 +1 yıl ben yemekten ziyade sıkıp içmeyi seviyorum Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Aslında güzel ama meyve sıkacağı ilemi sıkıyorsunuz Yorumla sedomania2 +1 yıl evet öyle yapıyorum Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. Yeşil erik kesinlikle 😁 1 6 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Birde tuzlayıp yemek efsane Yorumla varrohincco +1 yıl Kız deme öyle şimdi uçağa atlayıp * gitmek geldi içimden orada yaz nede olsa erikler olmuştur yeşil yeşil 😂 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Ajsjjs sen nerdesin burada soğuk erikler kalmadı ajsjs Yorumla varrohincco +1 yıl Karşı komsun seni burada buldum 😂 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Hey Allah ajsjsjsjs Yorumla varrohincco +1 yıl Stres yapma kız yıldızlarda yaşamıyorum balkona cik sana ışık tutacağım görmen için ☺️ Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Muz, Nar, Şeftali, Kiraz, Çilek, Kivi 1 2 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Efsane Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Eyw kedicik Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl çilek, muz, erik, kedi 1 4 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Kedi die meyveyi ilk kez duydum o hayvan deilmiydi ajsjsjsjs Yorumla Desuyonee +1 yıl Senden oluyo da meyveden niye olmuyo? ? ? Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Ajsjsjs ne bilim Yorumla Desuyonee +1 yıl Ajsjsjsajsjsjsajsjsjsajsjsjs bilsen şaşardım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şeftali şeftali ve daha fazla şeftali 1 2 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Bunun altında bile farklı şeyler ariyonuz mk qjajajsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz her şeyin altında onu ararız fhlsldşg Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Cilek muz 1 1 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl İkisi vazgeçilmez Yorumla
apoptygma1 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Meyve sevmem. 1 3 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Niye kız ajsjsj Yorumla apoptygma1 +1 yıl Bilmiyorum meyve yedigim zamam kotu hissediyorum midem bulaniyor Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Benim maydonoz sevmediğim gibi ajsjsjs Yorumla
Minnakbeybiii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kiraz 1 1 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Çok güzel ya kiraz yazin Yorumla
Starfaall Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 83% +1 yıl Şeftali 1 1 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Harikaaa Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl kavun, karpuz 1 2 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl O ikisi yazın vazgeçilmez Yorumla HinchAmarillo +1 yıl yaz insanıyımdır zaten Yorumla
kokluertugrul414 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Portakal muz 1 2 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Harika ikili Yorumla kokluertugrul414 +1 yıl E yani benim ismim ertugrul senin ismin neydi Yorumla
zitronelilayedek Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Avokado candır 1 6 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Demi ajsjsjs Yorumla zitronelilayedek +1 yıl Kimse beğenmiyor ama güzel ya limon ve zeytinyağı ile Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Aaa ben limon ve zeytinyağı ile denemedim bende denicem teşekkür ederim Yorumla zitronelilayedek +1 yıl Çok şey kaçırmışsın buna bir de tuz da eklenebilir istersen harika oluyor Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Yaa vallaha denicem harika bir tavsiye teşekkür ederim Yorumla zitronelilayedek +1 yıl Rica ederim. Denedikten sonra düşüncelerini paylaş bakalım beğenecek misin Yorumla
Olmuyorsaolmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Şeftali 1 2 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Çok güzel Yorumla Olmuyorsaolmaz +1 yıl Yemesi tadi cok guzel Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bi cogunu severim 1 1 Yorumla SorunluKedicik +1 yıl Ne güzel vallaha şifa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Elma ve ananas ama ananas ayda yılda bir yerim
Aaa efsane vallaha beee
Dimi, teşekkürler
Her meyveyi severim gadası
Karpuz
Erik
Yeşil elma
Portakal
Mandalina
Kumlu armut
Vişne
Böğürtlen
Yeşil üzüm
Nar
Efsane vallaha ama narı soymaya eriniyorum ajsjsjsjs
Kiraz nar ananas muz karpuz kavun trabzon hurmasi
Trabzon hurmasimi hiç yemedim acaba nasıl
Tüm meyveleri seviyorum elma hariç
Kız elmayı bende sevmem ajsjsjs
muz şeftali erik kiraz karpuz mandalina nar
Narı soymaya eriniyom ajsjjs
ben yemekten ziyade sıkıp içmeyi seviyorum
Aslında güzel ama meyve sıkacağı ilemi sıkıyorsunuz
evet öyle yapıyorum
Yeşil erik kesinlikle 😁
Birde tuzlayıp yemek efsane
Kız deme öyle şimdi uçağa atlayıp * gitmek geldi içimden orada yaz nede olsa erikler olmuştur yeşil yeşil 😂
Ajsjjs sen nerdesin burada soğuk erikler kalmadı ajsjs
Karşı komsun seni burada buldum 😂
Hey Allah ajsjsjsjs
Stres yapma kız yıldızlarda yaşamıyorum balkona cik sana ışık tutacağım görmen için ☺️
Muz, Nar, Şeftali, Kiraz, Çilek, Kivi
Efsane
Eyw kedicik
çilek, muz, erik, kedi
Kedi die meyveyi ilk kez duydum o hayvan deilmiydi ajsjsjsjs
Senden oluyo da meyveden niye olmuyo? ? ?
Ajsjsjs ne bilim
Ajsjsjsajsjsjsajsjsjsajsjsjs bilsen şaşardım
Şeftali şeftali ve daha fazla şeftali
Bunun altında bile farklı şeyler ariyonuz mk qjajajsjs
Biz her şeyin altında onu ararız fhlsldşg
Cilek muz
İkisi vazgeçilmez
Meyve sevmem.
Niye kız ajsjsj
Bilmiyorum meyve yedigim zamam kotu hissediyorum midem bulaniyor
Benim maydonoz sevmediğim gibi ajsjsjs
Kiraz