Yeme & İçme 2 ay El açması ıspanaklı, peynirli börek yapıyorum. Sen böreği neli seversin? GingerCookieFenomen Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Her türlüsünü severim. Bugün ıspanak ve peynirli yapıyorum. Sen neli seversin? Ispanaklı Peynirli Patatesli Pırasalı Kıymalı Diğer (görüşlerde belirteceğim) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç El açması ıspanaklı, peynirli börek yapıyorum. Sen böreği neli seversin? Görüş Yaz 29 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Yeme & İçme konusunda 5,3b görüş paylaştı. Kıymalı patatesli, pırasalı ve peynirli seviyorum. Ellerine sağlık 😋 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Yeme & İçme konusunda 10,8b görüş paylaştı. Maşallah sende amma hamaratsın gadasıIspanaklı severim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪFenomen Takip Et Guru Yaş: 23 2 ay Yeme & İçme konusunda 826 görüş paylaştı. pattisli sevenlerdenim ben de Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İrşiiFenomen Takip Et Yoda Yaş: 25 2 ay Patatesli severim ama peynirli de olur :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Eoéa_EoéaFenomen Takip Et Guru Yaş: 20 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,7b görüş paylaştı. Börek olsun yeter. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Cod2009 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 875 görüş paylaştı. Peynirli Kaşarlı Maydanozlu Severim 😋 ama ıspanak hiç sevmem 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Cod2009 2 ay He birde patatesli domatesli de severim Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Kolay gelsin ve şimdiden afiyet olsun.Patatesli, ıspanaklı ve peynirli severim. 🤷🏻 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Bilge Yaş: 53 , eig 99% 2 ay işte tamda bunu söylemek istemiştim arasına çökelek serpiştirerek amaaaa kuzinede Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kadirndp Takip Et Xper 1 Yaş: 18 2 ay Patateslisyi severim peynirlide severim ama market peyniri olmalı köy peynirini sevmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Bihteeerrr Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 98% 2 ay Peynirli maydonuzlu börek. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Pikauv Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 98% 2 ay Patatesli, kıymalı, ıspanaklı severim 🤤 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 77% 2 ay Yeme & İçme konusunda 669 görüş paylaştı. Hepsini severim ellerine sağlık 🧚💐 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 349 görüş paylaştı. Patatesli çok severim 🤗 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b görüş paylaştı. Kıymalı peynirl ve pattisli seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HardFastFierY Takip Et Yoda Yaş: 31 2 ay Süzme peynirli maydonozsuz ama canım çekti be Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 86% 2 ay Hepsini😍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 5,1b görüş paylaştı. Kıymalı hariç hepsi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,9b görüş paylaştı. Peynirli diyelim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 97% 2 ay Yeme & İçme konusunda 943 görüş paylaştı. Sevmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eig 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b görüş paylaştı. Patlıcanlı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Kıymalı patatesli, pırasalı ve peynirli seviyorum. Ellerine sağlık 😋
Maşallah sende amma hamaratsın gadası
Ispanaklı severim
pattisli sevenlerdenim ben de
Patatesli severim ama peynirli de olur :D
Börek olsun yeter.
Peynirli Kaşarlı Maydanozlu Severim 😋 ama ıspanak hiç sevmem 😅
He birde patatesli domatesli de severim
Kolay gelsin ve şimdiden afiyet olsun.
Patatesli, ıspanaklı ve peynirli severim. 🤷🏻
işte tamda bunu söylemek istemiştim arasına çökelek serpiştirerek amaaaa kuzinede
Patateslisyi severim peynirlide severim ama market peyniri olmalı köy peynirini sevmem
Peynirli maydonuzlu börek.
Patatesli, kıymalı, ıspanaklı severim 🤤
Hepsini severim ellerine sağlık 🧚💐
Patatesli çok severim 🤗
Kıymalı peynirl ve pattisli seviyorum
Süzme peynirli maydonozsuz ama canım çekti be
Hepsini😍
Kıymalı hariç hepsi
Peynirli diyelim.
Sevmem
Patlıcanlı