Yeme & İçme Kahvaltı tercihin sandviç mi yoksa kahvaltı tabağı mı olurdu? hawkeyee1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor sandviç kahvaltı tabağı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kahvaltı tercihin sandviç mi yoksa kahvaltı tabağı mı olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sucuklu yumurta olurdu gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. sandviç bence. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tabak tabii ki ama fotoğraftaki gibi değil daha sağlıklı daha yeşillikli daha böyle soslu tatlı bir şeyler. 0 0 Yorumla
cgrfsvşcısı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Daha pratik olmam gereken zamanlarda bu güzel ama uzun ve keyifli pazar kahvaltısıni hiç bir şeye değişmem 😊 0 0 Yorumla
penceredekiçiçek11 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl kahvaltı için vaktim varsa tercihim kahvaltı tabağından yana olur 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Kahvaltı tabağı. Açık büfe olursa daha iyi olur, olmadı serpme olsun, yöresel olsun 😄 0 0 Yorumla
_captain Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sandviç pek doyurucu olmadığından dolayı kahvaltı tabağını ben tercih ederdim. 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sandiviçten tiksindim. Bu yüzden kahvaltı tabağı. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Acele bir işim yoksa kahvaltı tabağı ilk tercihim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sucuklu yumurta olurdu gadası
sandviç bence.
Tabak tabii ki ama fotoğraftaki gibi değil daha sağlıklı daha yeşillikli daha böyle soslu tatlı bir şeyler.
Daha pratik olmam gereken zamanlarda bu güzel ama uzun ve keyifli pazar kahvaltısıni hiç bir şeye değişmem 😊
kahvaltı için vaktim varsa tercihim kahvaltı tabağından yana olur
Kahvaltı tabağı. Açık büfe olursa daha iyi olur, olmadı serpme olsun, yöresel olsun 😄
Sandviç pek doyurucu olmadığından dolayı kahvaltı tabağını ben tercih ederdim.
Sandiviçten tiksindim. Bu yüzden kahvaltı tabağı.
Acele bir işim yoksa kahvaltı tabağı ilk tercihim
Kahvaltı yapmıyorum ben :/
Kahvaltılık yerim
Kahvaltı tabağı bence
Sandviç
net kahvaltı tabağı
Kahvaltı tabağı
Kahvalti tabaği..
Sandviç
Kahvaltı tabağı
Tabak