Annem tartıştık diye yemek vermiyor bu Zamana kadar yediklerin haram olsun dedi ye dese de yemek istemiyorum ama evde yemek yapmama da izin vermiyor kirleniyormuş diye
Su bile zar zor kaynatıyorum makarna için vs
Annem tartıştık diye yemek vermiyor bu Zamana kadar yediklerin haram olsun dedi ye dese de yemek istemiyorum ama evde yemek yapmama da izin vermiyor kirleniyormuş diye
Su bile zar zor kaynatıyorum makarna için vs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hemen herşeyi yerim gadası
Yani ne ile beslenilebilinir en kolay
Ahahahaha sacmalama annen o senin benimkide öyle diyor bazen sonra zorla yemek getiriyor yapıp bunalmistir idare et biraz anlamaya çalış
Parmağımı kırdı 2 hafta önce öyle değil
Seninkinin içine bisey kaçmış usta sen bence yemeği değil evi ayır
Öyle olmalı zaten evden bağımsızım şu an sma ekonomik özgürlüğüm olmadığı için henüz ayıramıyorum
Anlıyorum seni zaten bu devirde Bi ayrı eve çıkmak minimum 15 bin o da eşyasız ev belki eşyalı bulursun o da zor Tek derdin keşke yemek olsaymış ne diyeyim
Evet keşke ama şu an çıkmayacağım için onu düşünüyodum sadece ilerde umarım yapabilirim. Belki yurt dışı.. ama o da çok zor hiç bilmediğin bir yere gitmek..
Ayrıca paramız çok değersiz.. Dua et dua en büyük silahtır
Evet kesinlikle hayat işte..
Geçer bu günlerde her gecenin bir sabahı vardır üzme kendini hayatına bak bir işe başla paranı kazan calismiyosan calisiyosan da işine odaklan paranı kazan biriktir Bi eve çık
Çalışmama da izin vermediler sanki her istediğim olmuyor muymuş. Devletten kredi alıcam okuyorum okul bitince anca kendi mesleğim olur o zaman belki
Çalışmakta okumakta senin hür iradenle alakalı fazla baskıcı aile daraldım okurken bile
Evet öyle maalesef tüm kararları onlar alıyor
Üzgünüm adına :( buralardayim dertleşmek istersen canin istediğinde yazabilirsin yanlis anlama belki dökülünce rahatlarsın
:(( peki teşekkür ederim
İyi geceler :)
İyi geceler
Yani döner klasik köfte ama hergün hergün bıtkınlık veriyor
Doğrudur
Ama evde yapmak daha karlı
Bir ton laf ediyor ama yapıcam ara ara
Kim bi ton laf ediyor 😊
Annem
Yemek yapmıyorsun diye mi
Açıklamayı okursan
Aa ben onları okumadım mı çok özür dilerim ama nasıl ocağa izin vermiyor ya vermek zorunda öyle bir şey mi var
Açmı gezeceksin sen ötle gezdiğini görğnce dyana bilecek mi sana
Dışardan ev yemeği söylerim
Ev yemeği yapan lokantalar var onlar mı
Evett
Peki teşekkürler
Knk seni hatırladım nasıl oldu elin ateli düzelttirdin mi?
Aa sen kimdin
Evet alçıya aldılar sonra. 1.5 hafta önce gitmiştim bugün yine gittim
boş ver beni iyilestin mi
Nasıl durum
Yok iyileşmedi daha. Alçıdan çıkarıp baktı ama hiç hoş değildi görüntüsü. Yine yamuk ama morarmış tahriş olmuş kırmızı kızarıklık yara ve soyulma vardı şişmişti bi de biraz. Bu alçı…
Kırmızı çizik*
Offff kıyamam sana ya
Biz seninle konuşmuş muyduk özelden
Alçı kaşıntı yapıyodu kaşımadım da kaşıyamam zaten ama neden tahriş olmuş anlamadım. Alçıyı ilk yapan kişi morarmanın deri altı kanamadan dolayı olduğunu söyledi. Şimdi de röntgene baktılar kaymamış 10 gün daha kalacak son üç parmağı sarıp alçıya yerleştirdi. Alçı çıktıktan sonra bir hafta boyunca o üç parmak sarılı kalacak ve o şekilde hareket ettirmeye çalışacaksın sonra da tamamen çıkaracaksın dedi 1.5-2 ay sonra da kontrole gelirsin dedi. Fizik tedavi dedim o daha sonra dedi. Sen neden gizliyorsun kendini
Bilmiyorum ki kim olduğunu
Dur çıkayım mesaj at
Konuşmuşuz evet
Yazsana bi ben seni bulamadım
Kayseri'de yaşıyorsan en ucuzu shawerma ben öğrenciyim denedim onayladım hem karın doyuruyor
Hayır maalesef
Bı öğrenciden tavsiye al derim en iyisini onlar bilir
Doğru evet teşekkürler
Çok paran gider en iyisi annenle düzelt aranı
Ya kadın parmağımı kırdı ikş hafta önce. Aramız çok kötü sevmiyorum zaten. Ev işleri konusunda beklentisi var derslerim var yani benim de ne yapabilirim ki yaptıklarımı da beğenmiyor zaten
Parmagını mı kırdı? Polıse sıkayet et
Bu sefer göz altına alınırsa evde kıyamet kopar babamın lafından kurtulamam. Küçük kardeşim var bi de 2 yaşında
Harun abi neden sahte hesap kurdun
Anneni tedavi ettirin, psikolojisi gitmiş
Ben de öyle düşünüyorum da öyle desem asıl sen git der
Git makarna al kendin yap ye.
Her gün m
Yav 1 hafta sonra geçer bu sıkıntın çok şey yapma.
3 haftadır durum bu
İşte 1 hafta daha okur
Batarsın
Yani market ürünleri vs
Nereye kadar, bıkarsın
Evde de yapmaya çalışırım ara ara
Annene duygularını anlat böyle olmaz
Yok düşünceler çok Farklı
Gel beraber olsun
Teşekkür ederim
Nerdesin sen canım
İst