Yeme & İçme Ice tea dediğin limonlu mudur? Şeftalili mi? Hasankorr Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şeftali Limon Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ice tea dediğin limonlu mudur? Şeftalili mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Şeftali 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Şeftali kesinlikle. Limonlu olacaksa Uludağ furutti extra yeşil limonlu 🤤🤤 1 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şeftali 1,5 litre içiyorum günlük. Neden başka tat üretirler anlamıyorum. 1 0 Yorumla
luuffy Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl uzmanina sordun kardesim hemen cevapliyoruz seftali ice tea icin tam uyumlu tattir daha tatli sevenler mango ve ananasli demeyebilir ama eger ortalama tatli diyorsaniz tam olarak seftali tadi uygundur limon ise damak zevki olmayanlari ictigi seydir 1 0 Yorumla
shedevilx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Şeftali severim mango ya da karpuz da olur 😅 1 1 Yorumla Hasankorr +1 yıl Senin direk ıce tea zaafın var heralde anladım 😂 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Karpuzludur 1 2 Yorumla Hasankorr +1 yıl Piyasaya ilk bu ikili çıktı ondan bunu sordum Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl O zaman şeftali Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Şeftali 1 1 Yorumla Hasankorr +1 yıl Piyasacılar şeftali der Yorumla
hayaksiiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Mangolu 1 1 Yorumla Hasankorr +1 yıl Yok avokado... 😂 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl İce teadan nefret ediyorum 0 4 Yorumla Hasankorr +1 yıl Nası yaa 🤨 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sevmek zorunda mıyım Yorumla Hasankorr +1 yıl sakin ol şampiyon değilsin tabiki sadece şaşırdım bu 😐 Yorumla Edameda06 +1 yıl Şaşıracak bir şey yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şeftali
Şeftali kesinlikle. Limonlu olacaksa Uludağ furutti extra yeşil limonlu 🤤🤤
Şeftali 1,5 litre içiyorum günlük. Neden başka tat üretirler anlamıyorum.
uzmanina sordun kardesim hemen cevapliyoruz seftali ice tea icin tam uyumlu tattir daha tatli sevenler mango ve ananasli demeyebilir ama eger ortalama tatli diyorsaniz tam olarak seftali tadi uygundur limon ise damak zevki olmayanlari ictigi seydir
Şeftali severim mango ya da karpuz da olur 😅
Senin direk ıce tea zaafın var heralde anladım 😂
Şeftalililili
Karpuzludur
Piyasaya ilk bu ikili çıktı ondan bunu sordum
O zaman şeftali
Şeftali
Piyasacılar şeftali der
Şeftalili ice tea
Mangolu
Yok avokado... 😂
Seftalili