Yeme & İçme Tost salçalı mı daha iyi, ketçaplı mı? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Çocukluğumdaki tostların yerini tutmuyor ama napalım 😄 Keyifli günler.. 🤘🏻😎https://m.youtube.com/watch?v=8kJzCx7HYWU#smell Tost salçalı mı daha iyi, ketçaplı mı? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Ben sade seviyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Tost salçalı 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kaşarlı ve salçalı tostu daha çok severim 🤷♀️ 1 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 379 cevap paylaştı. Salçalı ya da özel soslu. Ketçap pek sevdiğim bir şey değil. 1 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aklıma direk ketçap geliyor tost deyince ha bir de mayonez 😊 1 0 Yorumla
JustLikeu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Salçanın verdiği tadı ketçap vermez. O yüzden salça diyorum 😌 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ev yapımı salçalı daha çok seviyorum. Ama genelde sade kaşar peynirli sade tercih ederim. 1 0 Yorumla
KnuxMustaine Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Ketçap ama yine de salçaya haksızlık edemem. Yine de ketçap diyeceğim. 1 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 361 cevap paylaştı. Salçalı da sevmem ketçaplı da 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Salçalı seviyorum tostumu 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben eski kafayim salçalı tabiki 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Salçalı kesinlikle.Ama ev salçası olması şart. 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 457 cevap paylaştı. Salçalı daha bir lezzetli oluyor bence 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. salçalı da güzel ketçaplı da 1 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 620 cevap paylaştı. Salçalı daha çok seviyorum. 1 0 Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tosta süremeyecek kadar lüks oldu artık salça 😂 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı. Ketçap bence daha iyi. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ketçap tabiki 😋😋 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Ketçaplı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Selam gadası 🙃
Ben sade seviyorum
Tost salçalı
Kaşarlı ve salçalı tostu daha çok severim 🤷♀️
Salçalı ya da özel soslu. Ketçap pek sevdiğim bir şey değil.
Aklıma direk ketçap geliyor tost deyince ha bir de mayonez 😊
Salçanın verdiği tadı ketçap vermez. O yüzden salça diyorum 😌
Ev yapımı salçalı daha çok seviyorum. Ama genelde sade kaşar peynirli sade tercih ederim.
Ketçap ama yine de salçaya haksızlık edemem. Yine de ketçap diyeceğim.
Salçalı da sevmem ketçaplı da
Çıknaklı tabi 🤣
Salçalı seviyorum tostumu
Ben eski kafayim salçalı tabiki
Salçalı kesinlikle.
Ama ev salçası olması şart.
Salçalı tabiki
Salçalı daha bir lezzetli oluyor bence
salçalı da güzel ketçaplı da
Salçalı daha çok seviyorum.
Tosta süremeyecek kadar lüks oldu artık salça 😂
Ayrım yapmam valla 😋