Normalde yılda en fazla 3 kez yerim; ama bir ara eski üniversite, pandemi döneminde ayda 1 kez küçük pizza yapıp verirdi. O zamanlarda dışarıdan pizza yemekten vazgeçiyordum. Üniversiteler ayrılınca, pizza yemeler bıçak gibi kesildi. Hal böyle olunca, sanki senelerce yemeyecekmişim gibi oluyorum. En son Haziran'da yedim. Sene sonuna kadar yenisini yiyip yiyemeyeceğim belirsiz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
25Görüş
Ayda yılda bir
Normalde yılda en fazla 3 kez yerim; ama bir ara eski üniversite, pandemi döneminde ayda 1 kez küçük pizza yapıp verirdi. O zamanlarda dışarıdan pizza yemekten vazgeçiyordum. Üniversiteler ayrılınca, pizza yemeler bıçak gibi kesildi. Hal böyle olunca, sanki senelerce yemeyecekmişim gibi oluyorum. En son Haziran'da yedim. Sene sonuna kadar yenisini yiyip yiyemeyeceğim belirsiz.
Ayda bir kere
Üç dört ay yemesem aklıma gelmez. Anca nette dolaşırken böyle abartılı bir reklam göreceğim, canım çekecek, sipariş edicem falan filan..
Ben pizzayı pek sevmem, kardeşim sever. Kardeşim her sipariş verdiğinde ben de 1-2 parça yiyorum. O da ayda 1-2 kez sipariş veriyor.
Pizzacı olduğum halde ayda bir kez ya yedim ya yemedim
Şıklığı değişiyor bir tık ruh halime göre sanırım
Bir dönem çok sık pizza yerdim ama artık 4 5 ayda bir ya yiyorum ya yemiyorum.
Bi' süredir yemiyorum ama ünideyken yerdim bayağı. En sevdiğin fastfood pizzaa
En son ne zaman yedim hatırlamıyorum. Aramıyorum hiç
1 sene olmuştur en son yiyeli ve yemeyi düşünmüyorum çünkü fiyatını çok şişirdiler değmez.
Bu pahalliktan pizza yemeyeli epey oldu.
Üşenmeyip evde kendimiz yaptığımızda
Ayda bir kere gibi, bazen daha nadir.
çok değil ayda bir kez
Ayda bir muhakkak kendim yaparım. 🍕
Haftada bir yerim
Aklıma gelmez diyeceğim yiyecektir. Sevmem
En son 2 ay önce yemiştim öğğ
Valla en son 1 yıl önce yedim