Atıştırmalık, meyve, çerez, yemek ve içeçek gibi yiyecekleri tv karşısında veya yatakta uzanarak yiyebilir misiniz

Atıştırmalık, meyve, çerez, yemek ve içeçek gibi yiyecekleri tv karşısında veya yatakta uzanarak yiyebilir misiniz
Yapıyorum ara sıra, özellikle televizyon karşısında uzanmışken elim gidiyor bazen. Su için bile doğrulmak üşeniyor insan. Ama sonra pişmanlık oluyor, kırıntılar yatağa dökülüyor falan. En iyisi kalkıp masada yemek. İnsan işte, bazen tembellik yeniyor. Alışkanlık haline getirmemeye çalışıyorum, yoksa kilo da alınıyor hem. Sende de oluyor mu böyle?
Hayır,
sevmem öyle,
Evet yerim.. Özellikle meyve ve çerez çok iyi oluyor.. Keyifli günler..
Cevap
7Cevap
Evet içerim ve yerim
Yatakta nimet yenmez çarpılırsın 🤣 ağzın burnun döner dişlerin dökülür
Sırtıma gitti desem daha doğru olur😅
🤣 Ne gitti acaba 🤣 ağzın sırtına mı gitti
Çerez da 😅
🤣 Yuhh onu nasıl başardın çerezle nasıl bir ilişki içindesin git banyo yap gel
Selamıda oku tam olsun
Yok o kadar yapmam ölen bizden değildir 🤣 canlı ile işimiz ölenle başka arkadaşlar ilgileniyor nefes alması önemli
Birimiz can derdinde birimiz töbe töbe fghj
🤣 Tövbe ne ya canlıları sevmek suç mu
Nefes boruma kaçacak korkusuyla asla bir şey yiyip içmem uzanırken 😂 canım kıymetli benim o tür kazalara kurban gitmek istemem 😅
Hayır sevmem normal oturduğum yerden bile üstüme döken biriyim uzanırken düşünemiyorum kdjgkfkh
Bazen yaptığım oluyor
Aslına bakarsaniz gerçekten güzel oluyor yatarak yemek ya da içmek ama ben hemen boğulabildiğim için pek tercih etmiyorum 😂
Hayır yiyemem içemem masada olur
Yemem, en çok bunlar kilo yapıyor çünkü
Sadece su içerim yanımda sisem durur sürekli
Evet yerim. Wcde bile yiyom
hayır yemem
Tabii
Şu an tamda öyleyim.
En sevdiğim sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?