Elimde çok miktarda kuruyemiş var. Özellikle çam fıstığı, fındık, badem, kaju gibi pahalı ürünleri bayatlatmak istemiyorum. Bu ürünleri değerlendirebileceğim basit tatlı tavsiyelerine ihtiyacım var. Önerisi olan arkadaşlar var mı?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Bademi acıbadem kurabiyesi olarak değerlendirebilirsin, fındığı her türlü tatlılarda süslemek için kullanabilirsin. Keklere ekleyebilirsin.
Fıstıkla direkt aklıma baklava geldi shsjs
Bunların hiçbirini yapmadan çiğ ya da kavrulmuş fark etmez poşetleyip derin dondurucuda ya da buzdolabında saklayabilirsin bayatlamaz19 Yorumla- +1 yıl
Haha fıstıklı baklava ve kadayıf en sevdiğimdir ama elimden gelmez maalesef. Birbirinden değerli tavsiyelerin için teşekkür ederim. Süsleme ve kek için az miktarda yeterli olur ben kilolarca kuruyemişten bahsediyorum. Sanırım eritilmiş çikolata veya balla karıştırıp yemek en hızlı çözüm olacak benim için. Biraz çarpıntı yaşatıyo sadece 😅
- +1 yıl
Hepsini kavurup saklarsan bence bozulmaz yani kilolarca kuru yemişi balla çikolatayla karıştırıp bir anda yiyip bitirmek pek mantıklı değil ahssj
- +1 yıl
Senin için faydalı olur yani önemli olan o ahsjsj
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Ay lütfen kuruyemişin hiçbirini yollamayın sizde kalsın evde inanılmaz bir kuruyemiş stoğu var o yüzden o derdi çok iyi anlıyorum ahshs
- +1 yıl
Amin amin😂 you're welcomeee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Bütün keklerde kullanabilirsin veya magnolya tatlısı yapabilirsin çok lezzetli pratik olur hem.
12 Yorumla- +1 yıl
Kuru meyveler olsaydı seçenek çok olurdu ama bu kuruyemişlerle yapılan pek bir tatlı yok gibi. Hamurunu açarsan belki baklava çıkabilir.
13 Yorumla- +1 yıl
Kuruyemişli tatlı bulamadım diye mi karar verdin buna? Hangi soruya görüş yapsak hep bir hedef alma çabası.
- u+1 yıl
Kuru meyveler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar