Tüm önyargı, inanç, psikolojiden bağımsız olarak sadece lezzet, neye benzediği bakımından doğru yorumları merak ettim.
Biz toplum olarak küçükbaş, büyükbaş hayvan tüketiyoruz en çok ve bunların tatlarını, hatta eti özellikle seven biriysek, et yemeye düşkünsek, hayvanın bölge bölge değişen lezzetlerini biliyoruz.
1. Tüm yediğimiz, yakından bildiğimiz bu et türlerinden (antrikot, pirzola, lokum, sakatat türleri vs) daha lezzetli bir et var mı başka toplumlarda tüketilen?
2.
Domuz
Maymun
Köpek
Kaplumbağa
Yılan
Bufalo
Timsah
Bilumum böcek
ve bunlara benzer hayvan eti tadıp yorumlayabilecek olan varsa buyursun. Bizim bildiğimiz etlerin tatlarına kıyasla nasıllar, gerçekten lezzetli mi, iğrençse ne kadar iğrenç ne kadar lezzetsiz vs...
Biz toplum olarak küçükbaş, büyükbaş hayvan tüketiyoruz en çok ve bunların tatlarını, hatta eti özellikle seven biriysek, et yemeye düşkünsek, hayvanın bölge bölge değişen lezzetlerini biliyoruz.
1. Tüm yediğimiz, yakından bildiğimiz bu et türlerinden (antrikot, pirzola, lokum, sakatat türleri vs) daha lezzetli bir et var mı başka toplumlarda tüketilen?
2.
Domuz
Maymun
Köpek
Kaplumbağa
Yılan
Bufalo
Timsah
Bilumum böcek
ve bunlara benzer hayvan eti tadıp yorumlayabilecek olan varsa buyursun. Bizim bildiğimiz etlerin tatlarına kıyasla nasıllar, gerçekten lezzetli mi, iğrençse ne kadar iğrenç ne kadar lezzetsiz vs...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pis hayvan yenmez gadası. Müslümanım diyen birisi yemez.
Ben bir yurt dışı seyahatimde bir et yemiştim. Adı Kobe. Hayvana klasik müzik dinletiyorlar , bira içiriyorlar ve masaj yapıyorlar. Çok lezzetli bir et.
Kaz etinin tadını beğenmedim. Dana eti vs sevmiyorum zaten. Favorim tavuk💁🏽
Geyik tavşan ve yıkan eti denedim en lezzetlisi yılan eti sonrası geyik ve tavşan
Geyik eti yedim tavşan yedim bıldırcın keklik yani güzeldi hepsi