Yeme & İçme Sırf faydalı olduğu için tükettiğiniz ve tadını sevmediğiniz besin nedir? AtomikŞef Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Net olarak tadını sevmiyorum diyemem ama sırf sağlık açısından tükettiğim şey brokoli diyebilirim. Sırf faydalı olduğu için tükettiğiniz ve tadını sevmediğiniz besin nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Brokoli var 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. valla ben daha önce hiç tatmamıştım ancak genelde brokoliye karşı bir önyargı vardı toplumda ama ben tadını da gayet beğendim yani abartıldığı kadar kötü değil bence 0 0 Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben sağlıklı ve dengeli beslenen biriyim. Aslında tüm sebzeleri, birçok besinleri tuketirim. Sadece roka pek fazla benim damak tadıma uymuyor.. 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aaaaa brokoliye bayılırımmmm. Faydalı diye marul yerim ama hiç sevmem tadını beğenmiyorum sümük de var üstünde dokunmak bile delirtiyor 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Secici değilim yeşil sebzelerle de aram iyi. Yoğurtlu soslu Ispanak, pırasa çok severim. 0 0 Yorumla
navina Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl bence sağlıklı olan şeylerin tadı da genelde güzel oluyor :) kereviz dahil 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Brokolin tadı yine güzel Ama karnabahar çok kötü 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Brokoli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Brokoli var
valla ben daha önce hiç tatmamıştım ancak genelde brokoliye karşı bir önyargı vardı toplumda ama ben tadını da gayet beğendim yani abartıldığı kadar kötü değil bence
Ben sağlıklı ve dengeli beslenen biriyim. Aslında tüm sebzeleri, birçok besinleri tuketirim. Sadece roka pek fazla benim damak tadıma uymuyor..
Aaaaa brokoliye bayılırımmmm. Faydalı diye marul yerim ama hiç sevmem tadını beğenmiyorum sümük de var üstünde dokunmak bile delirtiyor
Secici değilim yeşil sebzelerle de aram iyi. Yoğurtlu soslu Ispanak, pırasa çok severim.
Sevmediğim şeyi yemiyorum ya.
bence sağlıklı olan şeylerin tadı da genelde güzel oluyor :) kereviz dahil
Hepsi öyle zaten
Brokolin tadı yine güzel Ama karnabahar çok kötü
sperm, ilk başlarda tadı kötü geliyordu ama artık alıştım
Ben brokoliyi yiyemem ki 😝
Brokoli
Brokoliyi severim
Pırasa
Karnabahar 😳
Yeşil çay
ıspanak ve yeşilçaydır