Diyet yapmam için artık kesin ve net bir sebebim var mantılarım öksüz suyuna ekmek bandığım sulu yemekler yetim kalacak ama 7.50 TL verip ekmek alamam 🥀

Diyet yapmam için artık kesin ve net bir sebebim var mantılarım öksüz suyuna ekmek bandığım sulu yemekler yetim kalacak ama 7.50 TL verip ekmek alamam 🥀

Buğday fiyatları %6 düştü. Dolar uzun süredir yerinde sayıyor. Ekmek üretimi büyük şehirlerde Halk Ekmek aracılığı ile belediyelerin kontrolünde. Seçimler yaklaşıyor. Düşünmek lazım.
Cevap
17Cevap
Ekmek burada 5 tl en son. zaten bu ekonomi ile yakında 10 da olur..
zehir saçan ekmekleri tüketmeyin süslü ekmeklerin zehirden farkı yok asıl ekmekler siyez ekmekleridir
Asgari ücret 9.000 TL olduğunda ekmek de 10 TL olur diyorduk, asgari ücretten önce ekmek zam yiyecek.
Buğday fiyatları %6 düştü. Dolar uzun süredir yerinde sayıyor. Ekmek üretimi büyük şehirlerde Halk Ekmek aracılığı ile belediyelerin kontrolünde. Seçimler yaklaşıyor. Düşünmek lazım.
İşte algı böyle oluyor. Önce dedikodu ile alıştırma ondan sonra da bindirme.
Gider benim göbek🤣
7.5 oldu zaten, uzun zaman oldu ekmek yemeyeli
Buralarda 4,50 ama 10 olur diyenler var. Ben ekmek yemiyorum pasta yiyorum 😄
halk ekmek zam yapmıyor Ankara İstanbul da 3 lira
Ekmek, sigara, çay.. Ne kadar olursa olsun vazgeçemem sanırım..
Borsaya açılsın, hissesini alalım. % 50 iyi kâr 😂
Ekmek ne kadar hiç bilmiyorum ki doğa ana. Ekmek yemiyorum 🥺
Yemez 7.5 yapmak millet evinde yapar ekmeğini daha da gidip fırıncılara prim kazandırmaz
Hiç ekmek almadığım için bilmiyorum 😀
Ekmek yemiyomusun🥺
Yiyorum ama markete gidip almıyorum annem alıyor 😄
Hmmm tamam😃
ekmek yoksa pasta yesinler
Un kaç para haberin varmı😂pasta da yapamiyoz
ya bunu ben demiyorum akpli milletvekili diyor
bir ekmek alıp beş lira verip para üstü bekleme alışkanlıgımı kaybetmeden bır zam daha gelecek ve ekmeği daha da kutsal olarak benımseyeceğiz
Ekmek bulamazlarsa pasta yesinler.
İstanbul'da 5 ₺
Bakkalda farklı markette farklı 🙄
4 tl
Bizde 4 TL.
Pasta yeriz 🤣
Şu an 5
Ne yiyeceğiz ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?